- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Nasıl bir etkisi var gözlemlediğiniz kadarıylaNivea nın aldım güzel gibi
Düzenli kullanamadım fazla ama gece sürdüm genelde sabah cildim çok yumuşak oldu föndoten bile sürerken baya rahat sürüyordum ama düzenli kullansaydım daha iyi olurdu tabi cnmNasıl bir etkisi var gözlemlediğiniz kadarıyla
Anladım canım. Ben ilk defa kullanacağım gözenek sıkılaştırıyor diye duymuştum. Cilde ışıltı veriyor mu ? Tonik olarak kullanmayı düşünüyorum. Cildimi yıkadıktan sonra sürerim sabah ve akşam.Düzenli kullanamadım fazla ama gece sürdüm genelde sabah cildim çok yumuşak oldu föndoten bile sürerken baya rahat sürüyordum ama düzenli kullansaydım daha iyi olurdu tabi cnm
Eğer iyi bir marka alırsan cok güzel etkisi olur illa kiAnladım canım. Ben ilk defa kullanacağım gözenek sıkılaştırıyor diye duymuştum. Cilde ışıltı veriyor mu ? Tonik olarak kullanmayı düşünüyorum. Cildimi yıkadıktan sonra sürerim sabah ve akşam.
Haklısın canımEğer iyi bir marka alırsan cok güzel etkisi olur illa ki
Siz kullandınız mı? Nasıl bi etkisi var ?
Uzun yıllardır tonik olarak gülsuyu kullanıyorum. Gece yatmadan, banyodan sonra, ne biliyim maske falan yaptıktan sonra aklıma geldikçe kullanıyorum.Siz kullandınız mı? Nasıl bi etkisi var ?
Rosense derimMerhaba hanımlar gül suyu almayı düşünüyorum kullanan memnun kalan ya da kalmayan vay mı? Hangi marka iyi?
Gülsha , Homemade , Nuka ? Bu markaları kullanan var mı?
Aynı fikirdeyim cildime düzenli uygulamayı düşünüyorum ve zararlı olmamalı. Şimdiki kullandığınız evde tencerede yapılan gül suyu mu?Uzun yıllardır tonik olarak gülsuyu kullanıyorum. Gece yatmadan, banyodan sonra, ne biliyim maske falan yaptıktan sonra aklıma geldikçe kullanıyorum.
Gül suyu alırken yüzde yüz gülsuyu olmasına dikkat edin. Otacınınkini çok beğenerek kullandım. Rosense yi hiç beğenmemiştim. Ispartadan aldığım da oldu onuda beğenmemiştim. Farmasinin vardı yıllar önce ilk aldığım yüzde yüzdü sonraki öyle değildi onu da bıraktım. En son teyzem gülsuyu yaptı son 2 yıldır onu kullanıyorum :)
Faydalarına gelince sanırım gözenekli bi cildin olmamasını sağlıyor. Sivilce akne oluşumunu da engelliyor galiba. Dönemsel oluyor gerçi bazenO kadar uzun zamandır kullanıyorum ki gülsuyundan önce nasıldı hatırlamıyorum. Ben cildimi sileceksem kimyasal olmayan neyle temizleyebilirim arayışındayken keşfetmiştim. tavsiye ederim :)
Araştıracağım teşekkür ederimRosense derim
Uzun yıllar Isparta'da kaldım hemen hemen imalathanelerini bile bilirim güzel markalar var .. kalite olarak ücret olarak en fazla rosense di o zamanlar kokusu yok gbiydi ama tonik olarak kullndgimda en etkilisi o gbi geldi ... Bir de beyazlatıcı kremi var eline yüzüne suruyorsun ten rengini açıyor biraz çok güzel yapiyr .. dudak kremi.. ayak bakım kremi mi tek geçerim bu uurnleriniAraştıracağım teşekkür ederim
Hmm çok iyiymiş onu da listeme ekliyorum o zamanUzun yıllar Isparta'da kaldım hemen hemen imalathanelerini bile bilirim güzel markalar var .. kalite olarak ücret olarak en fazla rosense di o zamanlar kokusu yok gbiydi ama tonik olarak kullndgimda en etkilisi o gbi geldi ... Bir de beyazlatıcı kremi var eline yüzüne suruyorsun ten rengini açıyor biraz çok güzel yapiyr .. dudak kremi.. ayak bakım kremi mi tek geçerim bu uurnlerini
Bu markaya da güzel diyenler var araştıracağım teşekkür ederimArkadaşım otacı kullanıyor çok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?