Cilt Bakımı Ürünleri Gül suyu tavsiyesi istiyorum.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Lavinya Lavinya

Uçmak için kanatlara ihtiyacım yok...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
944
1.006
113
Merhaba hanımlar gül suyu almayı düşünüyorum kullanan memnun kalan ya da kalmayan vay mı? Hangi marka iyi?
Gülsha , Homemade , Nuka ? Bu markaları kullanan var mı?

Düzenli kullanamadım fazla ama gece sürdüm genelde sabah cildim çok yumuşak oldu föndoten bile sürerken baya rahat sürüyordum ama düzenli kullansaydım daha iyi olurdu tabi cnm
Anladım canım. Ben ilk defa kullanacağım gözenek sıkılaştırıyor diye duymuştum. Cilde ışıltı veriyor mu ? Tonik olarak kullanmayı düşünüyorum. Cildimi yıkadıktan sonra sürerim sabah ve akşam.

Siz kullandınız mı? Nasıl bi etkisi var ?
Uzun yıllardır tonik olarak gülsuyu kullanıyorum. Gece yatmadan, banyodan sonra, ne biliyim maske falan yaptıktan sonra aklıma geldikçe kullanıyorum.
Gül suyu alırken yüzde yüz gülsuyu olmasına dikkat edin. Otacınınkini çok beğenerek kullandım. Rosense yi hiç beğenmemiştim. Ispartadan aldığım da oldu onuda beğenmemiştim. Farmasinin vardı yıllar önce ilk aldığım yüzde yüzdü sonraki öyle değildi onu da bıraktım. En son teyzem gülsuyu yaptı son 2 yıldır onu kullanıyorum :)
Faydalarına gelince sanırım gözenekli bi cildin olmamasını sağlıyor. Sivilce akne oluşumunu da engelliyor galiba. Dönemsel oluyor gerçi bazen O kadar uzun zamandır kullanıyorum ki gülsuyundan önce nasıldı hatırlamıyorum. Ben cildimi sileceksem kimyasal olmayan neyle temizleyebilirim arayışındayken keşfetmiştim. tavsiye ederim :)

Aynı fikirdeyim cildime düzenli uygulamayı düşünüyorum ve zararlı olmamalı. Şimdiki kullandığınız evde tencerede yapılan gül suyu mu?

Araştıracağım teşekkür ederim
Uzun yıllar Isparta'da kaldım hemen hemen imalathanelerini bile bilirim güzel markalar var .. kalite olarak ücret olarak en fazla rosense di o zamanlar kokusu yok gbiydi ama tonik olarak kullndgimda en etkilisi o gbi geldi ... Bir de beyazlatıcı kremi var eline yüzüne suruyorsun ten rengini açıyor biraz çok güzel yapiyr .. dudak kremi.. ayak bakım kremi mi tek geçerim bu uurnlerini

Hmm çok iyiymiş onu da listeme ekliyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…