• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Gül Suyu Sivilceye Neden Olur Mu?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Kizlar gecenlerde eczaneye gittim, 50 kusur yaslarinda sevimli bi amca bana rosense gulsuyu ve peelingini tavsiye etti. Fiyatlarida oldukca uygun geldi. Fakat yorumlari okudum ve cekindim acikcasi.. Bir cok kisi sivilce yaptigindan bahsetmis, bi cogu da cok memnun :S Eczaci amcanin cildi cok duzgundu, o yasta olmasina ragmen. Cilt tipim yagli, akneye yatkin. Cilt tipi benim gibi olanlar varsa kullanipta memnun kalan ve ya kalmayan, bilgilendirirseniz sevinirim :)

canım benim yüzüme cok iyi geliyor vallahi olan sivilcelerde yok olup gidiyor devamlı kullanınca her gece yatmadan önce muhakkak yüzüme gül suyu sürerim 1 yıldır düzenli olarak, korkma kullan etkisini görüceksin

gulsuyu gercekten iyi bir temizleyici ancak rosence dogal gul suyu degil icinde katki maddesi var
Peki hangi markayı önerirsiniz :44:
canım benim yüzüme cok iyi geliyor vallahi olan sivilcelerde yok olup gidiyor devamlı kullanınca her gece yatmadan önce muhakkak yüzüme gül suyu sürerim 1 yıldır düzenli olarak, korkma kullan etkisini görüceksin

İçim rahatladı valla :) Cilt tipiniz benim ki gibi mi peki? Bir de hangi markayı kullanıyorsunuz?

piyasada bir cok gulsuyu markasi var. fakat cok nadir gercek gul suyu bulmak
ben sadece selale gul suyunu kullaniyorum cokta memnunum

benim cilt tipimde seninki gibi
bi çok markanın gül suyunu kullandım rosense hariç ama hepsi sivilce yaptı
yapma ihtimali var yani
ama garanti değil alıp dene bi süre takip et iyi gelirse devam edersin bence

piyasada bir cok gulsuyu markasi var. fakat cok nadir gercek gul suyu bulmak
ben sadece selale gul suyunu kullaniyorum cokta memnunum
Bende bugun rosense aldim deneyip yazarim bakalim :)
benim cilt tipimde seninki gibi
bi çok markanın gül suyunu kullandım rosense hariç ama hepsi sivilce yaptı
yapma ihtimali var yani
ama garanti değil alıp dene bi süre takip et iyi gelirse devam edersin bence
Hadi ya :( Cildini tmizleyip mi surdun kalpyangini?
Bir sure deneyip buraya gelismeleri yazacagim bende

Herkesin cildine farklı geliyor sanırım, anneannemin cildi bebek gibi, tek kullandığı şey gül suyu..

Ben de hep kullanırım çok memnunum, cildim akneye yatkın ve yağlı. hiç bir sorunla karşılaşmadım gül suyundan kaynaklı. şu anda şelale kullanıyorum, bundan önce rosense'de kullandım. ikisi de aynı etkiyi yaptı. rosense daha doğalmış ama.

Sivilceye neden olmaz aksine kurutur yaninda nemlendirici kullanmak gerek

bende bunu diyecektim ben eczaneden katkisiz gül suyu aliyorum ama acayip kurutmaya basladi sizin dediginiz gibi nemlendirici kullanmak lazim :1: simdi konuyu acan arkadasimiz lavanta suyu ve yosun sabunu önermisti onlari deniyorum :1:

kızlar gülsuyu ve bebe pudrasını karıştırdığınızda çok organik maske ortaya çıkıyor bu maske sayesinde sivilcelerden kurtulmuş ve yüzünüzde yumuşalık ve ipeksi bir görünüm oluyor, ben çok uyguladığım için iyi biliyorum özellikle yağlı ciltlere bire bir

Kizlar gecenlerde eczaneye gittim, 50 kusur yaslarinda sevimli bi amca bana rosense gulsuyu ve peelingini tavsiye etti. Fiyatlarida oldukca uygun geldi. Fakat yorumlari okudum ve cekindim acikcasi.. Bir cok kisi sivilce yaptigindan bahsetmis, bi cogu da cok memnun :S Eczaci amcanin cildi cok duzgundu, o yasta olmasina ragmen. Cilt tipim yagli, akneye yatkin. Cilt tipi benim gibi olanlar varsa kullanipta memnun kalan ve ya kalmayan, bilgilendirirseniz sevinirim :)

ben sivilce yapar diye biliyorum,hatta deneyerek öğrenenlerdenim

Ne kuruttu ne de yağlandırdı kızlar. Bir zararını da bir faydasını da görmediğim için bıraktım..

Son düzenleme:
Back
X