• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gül koklamak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilelikte gül koklayınca bebegin burnu kırmızı olurmuş, bunu bilmeden kokladm. Bugün de eşim gül almış dalgınlığıma denk geldi yine kokladm bu batıl mı? Bi sitede kadın yazmş "Annanem anneme hamileyken gül koklamış annemin burnu kırmızı diye" Aslinda bunu araştırma sonucu öğrendim ciğeri araştırırken şunlar çıktı karşıma.
"Zeytin yiyip bi yerine sürersen bebegin bi tarafi siyah leke olur" (ben sürmüşümdür bilmeden)
"Çilek ve ciğer yersen bi yerine sürersen yine aynı kırmızı leke olur" (ben cilekte yedim ciger de ama cigeri ben yıkamadm yıkayınca sanrım oluyormuş)

Bunlar batıl mı cidden yorumlarda husisi sürdüm gerçekten cıktı diyen var🤦‍♀️
Ay ilk defa duydum. Daha dün gidip dalından Gül kokladım 😂😂

Bence de ama yorumlarda bilerek sürdüm leke oldu diyenler var şok oldum bi insan çocuğunu dener mi ya
Benim anneannem de anneme hamileyken ciğer doğramış. El bileğini kaşımış. Kaşıdığı yerde kocaman ben var annemin bileğinde.

Hamilelikte gül koklayınca bebegin burnu kırmızı olurmuş, bunu bilmeden kokladm. Bugün de eşim gül almış dalgınlığıma denk geldi yine kokladm bu batıl mı? Bi sitede kadın yazmş "Annanem anneme hamileyken gül koklamış annemin burnu kırmızı diye" Aslinda bunu araştırma sonucu öğrendim ciğeri araştırırken şunlar çıktı karşıma.
"Zeytin yiyip bi yerine sürersen bebegin bi tarafi siyah leke olur" (ben sürmüşümdür bilmeden)
"Çilek ve ciğer yersen bi yerine sürersen yine aynı kırmızı leke olur" (ben cilekte yedim ciger de ama cigeri ben yıkamadm yıkayınca sanrım oluyormuş)

Bunlar batıl mı cidden yorumlarda husisi sürdüm gerçekten cıktı diyen var🤦‍♀️

Hamileyken çilek yedim, ellerime kollarıma bulasti, kurban bayramiydi ciğere elimi sürdüm, doğradım , yikadim yedim, zeytin yedim, eşim gül almıştı kokladım dokundum. Sonuç Hicbirsey olmadı. İnanma böyle şeylere ! Tıbben hiçbir açıklaması yok çünkü.

Ellemedim ama hamileliğim ramazana denk gelmişti hurma aşermiştim eşim almıştı ama sarı hurmaydı yemek nasip olmadı oğlumun bacağında hurma izi, var resmen belli bide yaprak döner istemiştim uzaktı diye gidememiştik illa oranın olsun demiştim bir bacağında da aynı yaprak şeklinde rengi kahverengi leke var hurmada aynı kahverengi şeklinde

Her konuyu BDV'ye açıyorsunuz, daha P.tesi günü kategori dışı konu sebebiyle banlandınız, banınız açılır açılmaz yine BDV'de kömür yiyen çocuk, gül koklama konuları açmışsınız, rica ediyorum doğru bölümlere konu açınız zira böyle giderse banlı kalma süreniz katlanarak artacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X