• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gül: Her senaryoyu konuşun dedik

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Dışişleri Bakanlığı'ndaki Suriye toplantısıyla ilgili internete sızdırılan ses kaydıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Gül, talimatı kendisinin verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suriye krizinin tırmandığı günlerde hem oradaki olaylara karşı dikkatli olmak hem de Türkiye'nin bölgedeki toprağını savunmak için Dışişleri Bakanlığı liderliğinde bir toplantı talimatını kendisinin verdiği söyledi.

Gül, ses kaydıyla internete sızdırılan içerikle ilgili "Oturun tüm senaryoları konuşun dedik" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı, bu toplantının dinlenmesi ve kayıt edilmesinin çok büyük bir cüretkarlık ve casusluk faaliyeti olduğunu da vurguladı.

Gül, ilgili müsteşar, bakan ve başbakanla görüştüğünü, tüm tedbirler alınacağı ve sızdıranların ortaya çıkarılacağını belirtti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25506823

ülkemin gizli kararlar aldıklarını yayınlayanları toprak dahi kabul etmiyecek. bunun partili olmakla falan ilgisi yok çünkü türkiye eskisi gibi nereye çeksen oraya gidecek karaktersiz bir ülke değil çok şükür. bu oyunları çevirenlere 2 gün sonra Osmanlı tokadı vurulacak az kaldı

Kaydı kim yapmış olursa olsun ulusal güvenliğimize karşı açık bir saldırıdır ve evet açık bir hainliktir. Toplantıyı yapanlar böyle bir olasılığı göz önünde bulundurup önlem almak durumundaydılar.
Konuşmalar doğru ise kimse çıkıp montaj bunlar demedi bu saate kadar.
Süleyman Şah turbesinin gerekçe olarak gösterilip gerekirse Türkiyeye doğru füze arttırılıp müdahale için gerekli ortamın yaratılması konuşuluyor ki bu nokta çok vahim.
Suriyenin şu anda bizimle böyle bir savaşı göze alabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Türkiye açısından da savaşılacak bir sebep görmüyorum.
Tabiki de Süleyman Şah turbesi bizimdir ve bizim tarafımızdan korunmalıdır. Güvenlik önlemlerini arttırarak bu sağlanabilir. Ben Suriyenin aleni bir şekilde Türkiye ile savaş istediğini sanmıyorum.

Her senaryonun konuşulması gerekiyor tabi ama savaş çıkarılacak bir senaryonun konuşulmuş olmasına anlam veremiyorum ben.

gene mağdur oldular ya la :)))

adamlar suriyeyle savaş çıkarmak için bahane üretiyorlar. üstüne üstlük üst düzey görüşmelerinin bile güvenliğini sağlayamadıkları için dinleniyorlar. konuşmaları sızdığı için yine mağdur kendileri oluyorlar. pes diyorum ya

buluttan nem kapmak diye bir deyim vardı, şimdi de "her durumdan mağduriyet yaratmak" diye bir deyim oluştu sayelerinde...

bir de şu var tabi; tsk nın kozmik odalarını dünya kamuoyuna açarlarken kimse vatan haini ilan edilmemişti, bir ülkenin askeri stratejileriyle ilgili önemli ne kadar belge, yer varsa ergenekon ayağına, önünüze gelene açtınız hain olmadınız da, şimdi sizin kıytırık savaş senaryolarınız basına sızdı diye, sızdıranlar vatan haini oldu. ne denir: "bugün yediğin hurmalar......"

: şimdi vatan haini ilan ettikleriyle daha dün ne kadar samimi oldukları el etek öptüklerini de unutmuş değiliz. siz onların ellerini öperken de vatan haini olduklarını biliyordunuz...

Kaydı kim yapmış olursa olsun ulusal güvenliğimize karşı açık bir saldırıdır ve evet açık bir hainliktir. Toplantıyı yapanlar böyle bir olasılığı göz önünde bulundurup önlem almak durumundaydılar.
Konuşmalar doğru ise kimse çıkıp montaj bunlar demedi bu saate kadar.
Süleyman Şah turbesinin gerekçe olarak gösterilip gerekirse Türkiyeye doğru füze arttırılıp müdahale için gerekli ortamın yaratılması konuşuluyor ki bu nokta çok vahim.
Suriyenin şu anda bizimle böyle bir savaşı göze alabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Türkiye açısından da savaşılacak bir sebep görmüyorum.
Tabiki de Süleyman Şah turbesi bizimdir ve bizim tarafımızdan korunmalıdır. Güvenlik önlemlerini arttırarak bu sağlanabilir. Ben Suriyenin aleni bir şekilde Türkiye ile savaş istediğini sanmıyorum.

Her senaryonun konuşulması gerekiyor tabi ama savaş çıkarılacak bir senaryonun konuşulmuş olmasına anlam veremiyorum ben.

savaş çıkarmak isteyenlerin olabileceğine yönelik olan ihtimalde herzaman vardı bunu konuşmak bizi savaş yanlısı olduğumuzu değil savaş çıkması durumunda nasıl bir yol izlememiz gerektiğini belirlememiz açısından önemli. türkiye kendi içindekileri temizlemeden yeni bir savaşa zaten girmek istemez. ülkenin geleceğnin karanlık olması için uğraşanlara millet pazar günü koca bir tokat atacaktır.

savaş çıkarmak isteyenlerin olabileceğine yönelik olan ihtimalde herzaman vardı bunu konuşmak bizi savaş yanlısı olduğumuzu değil savaş çıkması durumunda nasıl bir yol izlememiz gerektiğini belirlememiz açısından önemli. türkiye kendi içindekileri temizlemeden yeni bir savaşa zaten girmek istemez. ülkenin geleceğnin karanlık olması için uğraşanlara millet pazar günü koca bir tokat atacaktır.

Siz o konuşmaları dinlediniz mi?
Sanıyorum milletin pazar günü atacağı tokattan çok daha önemli bir konu bu.

Çankaya noteri iş başında..

benim ülkemin bakanları ülkemin başına gelebilecek olaylara karşı tedbir alıp neler yapabiliriz şimdiden konuşup plan yapalım diye ihtimalleri değerlendirirken ben bundan olsa olsa mutluluk duyarım . iş başa geldikten sonra değil gelmeden alınan tedbirler işe yarar bu evrensel bir kuralıdır

bundan rahatsızlık duymak yerine ülkem artık eskisi gibi değil uymuyor yada hasta adam değil aksine elini masaya vurmasından diğer ülkelerin çekindiği bir ülke olmuş nerden nereye gelmişiz der ve önüme bakarım

Arkadaşlar konuyu dinlememişler anlaşılan.Ülkemizin başına gelebilecek olaylara karşı bir konuşma değil.
Suriyeyle gireceğimiz olası bir savaşa bahane bulma, mazeret arama konuşmaları yapılıyor.Dış devletlere karşı nasıl
kendimizi haklı gösteririz muhabbeti.
Senaryoya gelince bu film tutmaz.Benden söylemesi:19::19:

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu dinlememişler anlaşılan.Ülkemizin başına gelebilecek olaylara karşı bir konuşma değil.
Suriyeyle gireceğimiz olası bir savaşa bahane bulma, mazeret arama konuşmaları yapılıyor.Dış devletlere karşı nasıl
kendimizi haklı gösteririz muhabbeti.
Senaryoya gelince bu film tutmaz.Benden söylemesi:19::19:

biz galiba birileriyle farklı konuşmaları dinliyoruz.ben de seninle aynı anlamı çıkardım:50:

ülkemin gizli kararlar aldıklarını yayınlayanları toprak dahi kabul etmiyecek. bunun partili olmakla falan ilgisi yok çünkü türkiye eskisi gibi nereye çeksen oraya gidecek karaktersiz bir ülke değil çok şükür. bu oyunları çevirenlere 2 gün sonra Osmanlı tokadı vurulacak az kaldı

evet bunun a parti b parti c partili olmakla ilgisi yok artık...
ak partiye veya başbakana yapılan bir saldırı değil artık bu. hepimizin yaşadığı bu ülkenin güvenliğine mahremiyetine haremine saldırıdır.

milleti ilgilendiren bır durumu benımle paylaşmasının neresı casusluk. bunu tutupda düşman ülkeye servis etseydı o zaman casusluk olurdu. yabancı ülkelerde bu kayıtlar ulusla paylaşılıyor zaten. memleketimdeki gibi gizli kapılar ardında devlet adamlığı kumaşı olmayan kişilerin benı savaşa soktuğunu sonradan öğrenmiyorlar. ayrıca onlardan bırının sızdırmadığı ne malum. erdoganın tabelerı hanı özel hayat sınıfına giriyormuş ya _ki çalınan benım malım, tabı kı benı ilgilendırır, paralar kendı babasının parası değil_ mecrayı genişlettiler ki bu dınlemenın ne kadar önem arz ettıgını millete bu sekilde kabul ettırmeye çalışılan bır plan yaptılar belkide.

milleti ilgilendiren bır durumu benımle paylaşmasının neresı casusluk. bunu tutupda düşman ülkeye servis etseydı o zaman casusluk olurdu. yabancı ülkelerde bu kayıtlar ulusla paylaşılıyor zaten. memleketimdeki gibi gizli kapılar ardında devlet adamlığı kumaşı olmayan kişilerin benı savaşa soktuğunu sonradan öğrenmiyorlar. ayrıca onlardan bırının sızdırmadığı ne malum. erdoganın tabelerı hanı özel hayat sınıfına giriyormuş ya _ki çalınan benım malım, tabı kı benı ilgilendırır, paralar kendı babasının parası değil_ mecrayı genişlettiler ki bu dınlemenın ne kadar önem arz ettıgını millete bu sekilde kabul ettırmeye çalışılan bır plan yaptılar belkide.

siz ne diyorsunuz Allah aşkına
neresi casusluk öyle mi
bunu youtube a koyarak tüm devletlere servis ettiler zaten bilmem farkında mısınız
şimdi de suriyenin eli güçlendi
yarın birgün devleti tüm sırları teker teker sızdırıldığında ne diyeceksiniz merak ediyorum

Offf valla çok değişik şeyler oluyor son zamanlarda.
Bu tür görüşmelerin gizli yapılması kanaatindeyim bende.ABD ya da başka bir ülkenin bu toplantılardaki konuşmaları yayınladıklarını sanmıyorum ki yapılıyorsa bile konuyla ilgili bir bilgim yok. Siz dediğiniz için dikkatimi çekti.
Konuşmaların içeriği çok vahim gerçekten iyi bir niyet işareti, önlem alma gibi bir şey duymadım ben o konuşmalarda.

Keşke bir tek milletle paylaşılsaydı, tüm dünyaya servis edildi ama :47:

Back