Gül hastasıyım

Gül hastasi olan varmi

• Gül hastasıyım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
Bi arkadasim vardi esi polis. Kisa bi suru konusmuslugumuz vardi ayni isyerindrydik sonra tayini cikti esinin gittiler. Hala konusuruz, ondada cikmisti cok bunaldim oglumda cok yaramaz diyordu. Onda cikmis gul hastaligi.
Sonra kremleri duzenli kullanmaya basladi. cocugu krese verip calismaya basladi. Doktor tavsiyesi ile tabi. Doktor asiri stresten kaynaklanan durum demis. Suan kasinti aci yok. Izlerde yavas yavas geciyor demisti. Sizede tavsiyem stresten uzak durun

Bi arkadasim vardi esi polis. Kisa bi suru konusmuslugumuz vardi ayni isyerindrydik sonra tayini cikti esinin gittiler. Hala konusuruz, ondada cikmisti cok bunaldim oglumda cok yaramaz diyordu. Onda cikmis gul hastaligi.
Sonra kremleri duzenli kullanmaya basladi. cocugu krese verip calismaya basladi. Doktor tavsiyesi ile tabi. Doktor asiri stresten kaynaklanan durum demis. Suan kasinti aci yok. Izlerde yavas yavas geciyor demisti. Sizede tavsiyem stresten uzak durun
Malesef cok stresli dönemler gecirdim ama iki bucuk yil oldu iyice ilerledi bende cok gittim dr ama sonuç alamadim rica etsem sorarmisiz arkadasinizda antibiyotik kullanmismi her gittiğimde agizdan alma anti biyotik veriyor

Çok geçmiş olsun.

Bende de oldu. Doktora git Kerem ve ilaçları düzenli kullan geçer.

Çok ilginç gelecek size ama benim dua ile geçti. Çevrenizde temiz nefisli şifa duaları okuyan biri varsa mutlaka okutun.

Ibrahım saraç oglu kurunu kullanan varmi arkadaşlar lütfen iyileşen varsa yazsin
Selam, geçmiş olsun. Aynı tarihte bende de hayatımda ilk defa çıktı bu döküntüler. Dr 8 hafta da kendiliğinden iz bırakmadan geçecek dedi. Siz ne durumdasınız iyileşme var mı?

Çok ilginç gelecek size ama benim dua ile geçti. Çevrenizde temiz nefisli şifa duaları okuyan biri varsa mutlaka okutun.
Kesinlikle inanirim ve bende ayni fikirdeyim bunu söylediğimde pek bana kimse inanmıyor ama gercekten dua cok etkili bu tür hastaliklarda ama ben bulamiyorum hoca

Kiz karsesim oldu.babaannem okudu felan soguk suya girdi hdmde kisin.
Ciktiginda tekbtdk cekildi.
Acil sifalar

magnezyum kremleri veya vitamin olarak almak iyi geliyor. sicaktan uzak durmali sicak banyo yemek hamam. sicak cay bile asiri sicak

X