- 24 Ocak 2019
- 28
- 7
- 36
- Konu Sahibi fuckxguler
Ibrahım saraç oglu kurunu kullanan varmi arkadaşlar lütfen iyileşen varsa yazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef cok stresli dönemler gecirdim ama iki bucuk yil oldu iyice ilerledi bende cok gittim dr ama sonuç alamadim rica etsem sorarmisiz arkadasinizda antibiyotik kullanmismi her gittiğimde agizdan alma anti biyotik veriyorBi arkadasim vardi esi polis. Kisa bi suru konusmuslugumuz vardi ayni isyerindrydik sonra tayini cikti esinin gittiler. Hala konusuruz, ondada cikmisti cok bunaldim oglumda cok yaramaz diyordu. Onda cikmis gul hastaligi.
Sonra kremleri duzenli kullanmaya basladi. cocugu krese verip calismaya basladi. Doktor tavsiyesi ile tabi. Doktor asiri stresten kaynaklanan durum demis. Suan kasinti aci yok. Izlerde yavas yavas geciyor demisti. Sizede tavsiyem stresten uzak durun
Tskr ederim sizinki gectimi ne kadar sürdüÇok geçmiş olsun.
Bende de oldu. Doktora git Kerem ve ilaçları düzenli kullan geçer.
Evet çok şükür gecti ama stres olunca çıkıyor aradaTskr ederim sizinki gectimi ne kadar sürdü
Selam, geçmiş olsun. Aynı tarihte bende de hayatımda ilk defa çıktı bu döküntüler. Dr 8 hafta da kendiliğinden iz bırakmadan geçecek dedi. Siz ne durumdasınız iyileşme var mı?Ibrahım saraç oglu kurunu kullanan varmi arkadaşlar lütfen iyileşen varsa yazsin
Mrb benim tam 3 yıl oldu gecmiyo ve gittikçe ilerliyoSelam, geçmiş olsun. Aynı tarihte bende de hayatımda ilk defa çıktı bu döküntüler. Dr 8 hafta da kendiliğinden iz bırakmadan geçecek dedi. Siz ne durumdasınız iyileşme var mı?
Kesinlikle inanirim ve bende ayni fikirdeyim bunu söylediğimde pek bana kimse inanmıyor ama gercekten dua cok etkili bu tür hastaliklarda ama ben bulamiyorum hocaÇok ilginç gelecek size ama benim dua ile geçti. Çevrenizde temiz nefisli şifa duaları okuyan biri varsa mutlaka okutun.
Mrb ben size bisey sormak istiyorum size okuyan kişi hocamiydi yoksa normal dua bilen birimiydiÇok ilginç gelecek size ama benim dua ile geçti. Çevrenizde temiz nefisli şifa duaları okuyan biri varsa mutlaka okutun.
Bende okutucamda ondan soruyorum cvp verirseniz cok sevinirim şimdiden tskrlerMrb ben size bisey sormak istiyorum size okuyan kişi hocamiydi yoksa normal dua bilen birimiydi
Hoca gibiydi diyeyim. Şifa dualarını falan bilen biriydi.Mrb ben size bisey sormak istiyorum size okuyan kişi hocamiydi yoksa normal dua bilen birimiydi
Tskr ederimHoca gibiydi diyeyim. Şifa dualarını falan bilen biriydi.
Mrb size yine bisey sormak istiyorum umarım rahatsiz etmiyorumdur☺benim hastalığım duaile geçti demistiniz peki okuttuktan nekadar süre sonra geçti..Çok ilginç gelecek size ama benim dua ile geçti. Çevrenizde temiz nefisli şifa duaları okuyan biri varsa mutlaka okutun.