guinea pig besleyenler buraya

Saripapaatya

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
119
40
Merhaba kızlar aranızda guinea pig besleyenler var mı varsa birkac sorum olacak . Yeni guinea pig aldım iki gün oluyor hiç su içmiyor araştırdım bayağı kimi içiyor diyor kimi içmiyor siz besliyorsaniz içiyor mu su acil bilgi

Benimki çok su içiyor.
Nasıl besliyorsunuz?
Kafesinde pelet yemi ve kuru ot u limitsiz şekilde olmalı.
Arada elma,salatalık,maydanoz vs vs verebilirsiniz..

Benimki çok su içiyor.
Nasıl besliyorsunuz?
Kafesinde pelet yemi ve kuru ot u limitsiz şekilde olmalı.
Arada elma,salatalık,maydanoz vs vs verebilirsiniz..
Bende öyle besliyorum üç dört haftalık ancak hiç su içmiyor bayağı araştırdım meyve ve sebzelerden yeterince su alıyormuş bunun için içmeye bilir diyorlar . Salatalık vermeyin bence ishal yapıyor Marul da öyle

Ben de kuşlardaki gibi midir acaba,salatalık marul ishal yapar mı diye düşünmüştüm ama ginepiglerde böyle bir sorun yok sırf otobur oldukları için.. Miktar ayarlaması yapabilirsiniz..

Başka bilmem gereken önemli bir husus var mı acaba nelere dikkat etmeliyim gibi gibi
Rüzgarda soğukta kalmamalı..Çabuk üşütebiliyorlar..
Nezle grip olduğunuzda yaklaşmamalınız,bulaşıyor insanlardan onlara..
Her zaman kuru ot olsun kafesinde..
Siz sorun,ben anlatırım:KK66:

Bende çok sevdim almadan önce tereddüt ettim bayağı uzun yasayan bakımı zor olmayan bir evcil hayvan derken karşıma çıktı hemen aldım daha çok küçük çok sevimli ya
Ayda 1 kere yıkayıp çok iyi kurutmalısınız..
Benimki 30 cm kadar şu anda. Yavru kedi boyutunda..

Rüzgarda soğukta kalmamalı..Çabuk üşütebiliyorlar..
Nezle grip olduğunuzda yaklaşmamalınız,bulaşıyor insanlardan onlara..
Her zaman kuru ot olsun kafesinde..
Siz sorun,ben anlatırım:KK66:
Çok teşekkür ederim yaa besleyen biriyle sohbet etmek çok iyi çünkü araştırdım her kafadan bir ses neyin doğru olduğunu bilemedim. Kuru otu nereden temin ediyorsunuz malum beton şehirlerde yaşıyoruz

Çok teşekkür ederim yaa besleyen biriyle sohbet etmek çok iyi çünkü araştırdım her kafadan bir ses neyin doğru olduğunu bilemedim. Kuru otu nereden temin ediyorsunuz malum beton şehirlerde yaşıyoruz
Petshoplarda satılıyor kuru ot yonca..
Bu çok hayati onlar için,o yüzden bikaç defa söyledim otun gerekliliğini..
Kafesi ufaksa,günde 1 saat kadar dışarda gezmesi onun için iyi olur.. Bizim kafes 120 cm.

Petshoplarda satılıyor kuru ot yonca..
Bu çok hayati onlar için,o yüzden bikaç defa söyledim otun gerekliliğini..
Kafesi ufaksa,günde 1 saat kadar dışarda gezmesi onun için iyi olur.. Bizim kafes 120 cm.
Kafesi büyük zaten cikartip ilgileniyorum da ama ot bulmakta güçlük çekiyorum birkaç petshoop a sordum yoktu içinde ot olan bir yem verdiler bundan yerse ota ihtiyaç duymaz dediler ama genede araştırıyorum ot bulmak lazım

Bu da iyidir bak
20160720_025135.jpg

Merhaba lütfen cevap verebilirmisiniz benim guinea pigimin kafesinde bir yuva var ve onu dün eve getirdiğinden beri ordan cıkmıyor geceleri cıkıyor sadece nasıl bir cozum bulabilirim

X