Guerlain l'instant magic vs YSL cinema

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya

Uploaded with ImageShack.us

Notalar: üst nota: bergamot, limon ve anason
orta nota: frezya, gül
dip nota: Beyaz misk odunlar ve Badem

Uploaded with ImageShack.us

Üst nota: korsika Klementi, Badem agaci cicegi
orta nota: Amaryllis, Jasmin-Sambac
dip nota: Amber, Bourbon-Vanilya

Sexy, gizemli ve Masum

Kizlar L’insant magic’ ve ysl cinema’nin notalarini inceledim. Reklamlarina baktim ve hakkinda yazilan yorumlari okudum.
Bence ikiside tam benim aradigim türden. Biliyorsunuz ben bir parfümde aradigim özellikleri 6 madde halinde sizlerle paylasmistim ama
nedense aradigim ve kullandigim parfümleri tarif etmekte cok basarisizim :)))

Sexy bir parfümüm olsun istiyorum ama ayni zamanda masumda olsun istiyorum.
Nasil desem, simdi bence bir kadin giydigi elbisede gögüs , bacak ve sirt dekoltesini
ayni anda kullanirsa benim gözümde seksi olmaktan cikar. Tabiki kendine baktirir o ayri,
ama önemli olan insanlarin bakmasi degil, nasil baktigi.
Benim kullandigim parfümün sexy olmali ama dozunda.

L’instand magicin reklamini gercekten cok sexy :)))

Bu arada kendimi tarif ediyim belki ona göre bir öneride bulunursunuz.
Degisken bir ruh haline sahibim. Ve ruh haline göre giyinirim. Modayi takip etmeye
calisirim ama illa moda diye begenmedigim birseyi giymem.
26 yasindayim. Beyaz tenliyim ve kahve rengi saclarim var.

Sizin tercihiniz hangisi olurdu???
Kullananlar acaba koku yorumunda bulunabilirmi?

Son düzenleme:
Kizlar bugün iki parfümeriye gittim. Gittigim ilk parfümeri de ne ysl cinema nede guerlain l'instand magic vardi.

Herneyse görevli ysl yeni parfümü manifestoyu denememi tavsiye etti. Koku fena degil ama öyle cokta etkilemedi beni.
Zaten aklim cinema ve l'instand magic de oldugundan hicbir parfüme alici gözüyle bakmadim.

Sadece aradan uzun zaman sonra tekrar armani she'i denedim. Zaten she hakkinda yorum yapmama gerek yok
cok seviyorum ama hemen hemen herkesin tanidigi, bildigi bir koku oldugundan almakta terettüt ediyorum.

Diyer parfümeride ysl cinema'yi buldum ama malesef l'instand magic orda da yoktu.
Bu yüzden iki parfümü karsilastiramiyorum.
Simdi düsünüyorum acaba busefer orjinal ama bu parfümlere göre biraz daha hesapli bir parfüm mü alsam.
Yinede tavsiyelerinizi bekliyorum artik aldiktan sonra sizlerle izlenimimi paylasirim :)))

guerlian satan çok az yer var malesef ancak çok büyük parfümerilerde bulabilirsin mesela tekin acar satıyor olmasına karşın asla tester bulundurmuyor, bende çok merak ediyorum guerlian parfümlerini ancak denemeden alamayacağım için sadece bakıp geçiyorum o kadar, umarım sen bulabilirsin.

2'si de bayıldığım parfümleeeer bence ikisinden de edinmeli

canim ben dün cinemayi denedim ve begendim ama dedigim gibi l'instand magici deniyemedim.
Sen l'instand magici biraz tarif edebilirmisin? Hangisi dala kalici?
ve bir tercih yapmak zorunda olsan hangisini neden secerdin ?merak ettim dogrusu.

canım bır parfüm hastası bırı olarak bana sorarsan eğer bana ıkısıde gıtmedı.Neden dersen ben beyaz tenlıyım:) her koku bende güzel durmuyor.Kulak arkama sıkıp dolaştığımda burnuma gelen koku bana rahatsızlık verıyorsa hoşlanmıyorum.Bu ıkı kokuda bende guzel durmadı.MAGICI kağıda sıktığımda beğendım ama tenımde hoş olmadı.Cınemaysa daha çok orta yaşa gıden yaşlı hanım kokusu gıbı geldı bana.Annaanemın surduğu hacı kokularını andırdığından pek beğenmedim.

Canim yorumun icin tsk ederim.

Zaten guerlain l'instand magici kulanma sansim olmadigindan listeden cikardim.
Cinemayi birkere denedim, begendim ama öyle cok etkilendigimi söyliyemem. kafamda soru isaretleri var.
cünkü arkadaslarimdan biride kullaniyor.

Bu gidiste zor bulucam galiba kendime uygun bir parfüm (((

canım sana beğendığım kokuları yazayım bır bak istersen.

öncelıkle bulgarı/BLV mavı şişe
bulgarı/crıstal
mıracle
chanel change
chanel coco matbazel

son zamanlardada zenın parfümüne taktım kafayı ama testerını tekrar koklamam gerek hoş bırşeydı.

ilginden dolayi tsk ederim canim

chanel chance ve coco mat. bende cok severim. Ama artik herkes kullandigindan farkli birseyler ariyorum
miracle kullanmistim hostu.
bulgari blue ve bvl cristal denemedim sanirim bunlar biraz daha fresh kokular ben
ne cok agir nede cok hafif ciceksi oryantal bir parfüm istiyorum.
ve bende senin gibi zeni merak ediyorum :)))

zenı uzerıme sıkıp dolaşmam lazım:)
kokuyla butunleşınce daha ıyı anlıyor insan
ılerkı zamanlarda yorum yaparım canım.Testerı azdı ben kokladığımda bırşey anlayamadım ama hoştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…