eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 21 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 kokusunu bılen varsa yorum istıyorum arkadaşlarım:)
safnazcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 86 1 48 İstanbul 21 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 Müthiş Keyifli bir koku bence üstelik bazen ben de kullanıyorum...
eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 21 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 safnazcan .!.: Müthiş Keyifli bir koku bence üstelik bazen ben de kullanıyorum... Genişletmek için tıkla... içeriği nasıl canım bu kokunun?hafıfmı baharatmı? ılk sıktığında ne hissediyorsun?
safnazcan .!.: Müthiş Keyifli bir koku bence üstelik bazen ben de kullanıyorum... Genişletmek için tıkla... içeriği nasıl canım bu kokunun?hafıfmı baharatmı? ılk sıktığında ne hissediyorsun?
safnazcan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2012 86 1 48 İstanbul 23 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #4 hafif bir erkek kokusu.. meyve tonlamaları muthiş, doğal ama bir o kadar da sıradan olmayan bir enerjisi var... ilk kokladığımda hissettiğim ise huzur... elbette bunlar bencesi:)
hafif bir erkek kokusu.. meyve tonlamaları muthiş, doğal ama bir o kadar da sıradan olmayan bir enerjisi var... ilk kokladığımda hissettiğim ise huzur... elbette bunlar bencesi:)