gucsuzmuyum?

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Iyi geceler arkadaslar
ben 5aylik bir bebisin annesiyim. Oglum 3aylikken epidimit oldu 4gun hastanede yatti o gunden sonra ben kafayi yedim. Ogluma bakamiyormuyum benmi hasta ediyorum. Oksurse hapsursa oturup agliyorum saka gibi ama oyle. Uykusuz gecelerde ustune eklenince kafayi yicek gibi oluyorum. Bas agrisi yasiyorum migdem bulaniyor kendimi gucsuz hissediyorum. Oglum icin Ölürüm bu nasil ASK SEVGI anlatamam cok bagliyim ona. Ben gucsuzmuyum gucsuz annemiyim beceremiyormuyum oglumu benmi hasta ediyorum. Vs vs.... esim diyorki kendini yipratiyorsun cocuk bu hastalanir duser oyle oyle buyur. Sen hasta olacaksin sen hasta olursan bu cocuga kim bakacak diyor.

Bitek benmi boyleyim yoksa beni anlayan biri varmi aranizda.

bu hallerimi paylasacak kimsem yok dertlesebilecegim kimsem yok.

Kıyamam sana ya eşin doğru diyor kendini salmışsın olur mu öyle şey bebekler hastalanır illa ki böyle böyle büyüyorlar sen böyle yaparsan bu güzel Günlerini kötü hatırlayacaksın yapma böyle ben güçlüyüm de Herzaman ben güçlü olunca bebeğim de güçlü olucak de Rabbim daha kötü hastalıklardan korusun bazı bebeklerin bünyeleri Zayıf oluyor böyle ama Gör bak nasıl sağlıklı güçlü olucak Büyüdükçe

Güçsüzmüsünüz bilemem.
Böyle giderse çocuğu da etkileyeceksiniz.
Ben de anneyim, çocuğum hastalansın elbet üzülürüm fakat ağlamam, şükür canı sağ ve hastalanıyor diye düşünürüm.
Düştü mü canı acır elbet, aman şükür boynunun üzerine düşmedi diye sevinirim.
Sevmiyorum böyle çocuğun her şeyine ağlayan anneleri.

Tesekkur ederim anlayisli yorumun icin evt guclu durmam gerekiyor ama bazen pes etmis hissediyorum kendimi bilmiyorum insan istermi boyle olmayi

Kimse istemez boyle olmayi duzelicem duzelmem lazim basaracagim.

ilk çocuk herhalde bende de olmuştu genelde annelerde olan bir durum ilk hastaneye yattığımızda ve sonrasında hep bi şeyleri yanlış eksik yaptığımı o yüzden hasta olduğunu düşünürdüm sonra sonra bu duruma alışıyorsun Allah beterini vermesin.

Kimse istemez boyle olmayi duzelicem duzelmem lazim basaracagim.
Doğum sonrası depresyon olabilir mi?
Sizi en ıyı siz tanırsınız, elbet istemezsiniz.
Demek istediğim çocuk için de iyi olmayacak.Var böyle yakınım, ortamı kendine de çevresindekilere de zehir ediyor.
Yardım alın, inanın rahatlayacaksınız.

Herzaman iyi bir anne Olacağım diye düşünürüz , daha çocuk olmadan şöyle davranıcam böyle olucak şunu yapıcam deriz ama bi sorun oldu mu bi anda yıkılırız çünkü hiç kötü anları düşünüp planlamadık güzel güzel giderken bir bodoslama oluyor böyle insan kendisini sorguluyor böyle durumlarda da diğerlerin çocukları böyle değil onlar iyi bakıyorlar demek ki sorun bende falan aslında bu bi yandan da günah Allah imtihan ediyor seni sınıyor seni unutmadı demek ki sen böyle pes edersen olmaz ki öncelikle buna da Hamd olsun de kendini iyi tanıyorsun nasıl iyi bir anne olacağını biliyorsun hasta Olmasını ne kadar engelleyebilirsin ki kötü bakıyorum demek yerine hasta oldu ama iyileştireceğim çok daha iyi bakacağım de olumlu düşünmezsen olumsuz Düşünceler hemen her yerini sarar :)

Canım oğlum bu yıl kreşe başladı ve hastalıksız bir ayımız geçmedi inan. Alış bunlara. Çocuktur hastalana hastalana Bağışıklık kazanacak. Allah beterinden saklasın.

Bugün yakın bir arkadaşımız 8 aylık doğan Bebeğini kaybetti. 1 aydır küvezdeydi yavrucak. Neler var neler. Evlatlarımız sağ çok şükür. Kendi kendini motive et.

annenin her şeyden önce ruh sağlığının iyi olması gerekir. bu kadar takman ileride çocuguna psikolojik açıdan cok büyük zararlar verir. sevgiler.

sen ne kadar sakınsen bebegınde o kadar sakın olur panik olmamak lazım oğlum 11 aylkken sunnet olmustu hastanede bızımle beraber 5 cocuk daha oldu ve bı tek benım oğlum ağlamadı ben gulucukler sacıp eğlendırdım cunku dığer anneler feryat fıgan ağlarken diğer anneler sastı kaldı dedım sakın olun etkılenıyo cocuklar bu da bı ornek işte

Kaygılanmanız çok doğal, siz artık bir annesiniz, elbette bunları düşüneceksiniz. Bu düşünceleriniz de aslında ne kadar iyi bir anne olduğunuzu gösteriyor. Size kendinizi iyi hissettiren birileriyle konuşmayı deneyin. Kaygılarınızla kendinizi boğmayın, bebeğiniz ve kendiniz için sağlığınıza dikkat edin.

Allah rahmet eylesin kimseye yasatmasin evlat acisini

Evet ilk bebegim
Allah beterinden korusun tabiki

Aynen dogmadan ayni dediginiz seyleri düsündüm bide emziremedim oglum tutmadi sonrada sutum kesildi anne sutu hastaliklardan korur diyorlar bu yuzdende kendimi cok sucladim cok istedim emzirmeyi nekadar cok istediysem olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…