- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
-
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Kıyamam sana yaeşin doğru diyor kendini salmışsın olur mu öyle şey bebekler hastalanır illa ki böyle böyle büyüyorlar sen böyle yaparsan bu güzel Günlerini kötü hatırlayacaksın yapma böyle ben güçlüyüm de Herzaman ben güçlü olunca bebeğim de güçlü olucak de Rabbim daha kötü hastalıklardan korusun bazı bebeklerin bünyeleri Zayıf oluyor böyle ama Gör bak nasıl sağlıklı güçlü olucak Büyüdükçe
Güçsüzmüsünüz bilemem.
Böyle giderse çocuğu da etkileyeceksiniz.
Ben de anneyim, çocuğum hastalansın elbet üzülürüm fakat ağlamam, şükür canı sağ ve hastalanıyor diye düşünürüm.
Düştü mü canı acır elbet, aman şükür boynunun üzerine düşmedi diye sevinirim.
Sevmiyorum böyle çocuğun her şeyine ağlayan anneleri.
Doğum sonrası depresyon olabilir mi?Kimse istemez boyle olmayi duzelicem duzelmem lazim basaracagim.
Canım oğlum bu yıl kreşe başladı ve hastalıksız bir ayımız geçmedi inan. Alış bunlara. Çocuktur hastalana hastalana Bağışıklık kazanacak. Allah beterinden saklasın.
Bugün yakın bir arkadaşımız 8 aylık doğan Bebeğini kaybetti. 1 aydır küvezdeydi yavrucak. Neler var neler. Evlatlarımız sağ çok şükür. Kendi kendini motive et.
ilk çocuk herhalde bende de olmuştu genelde annelerde olan bir durum ilk hastaneye yattığımızda ve sonrasında hep bi şeyleri yanlış eksik yaptığımı o yüzden hasta olduğunu düşünürdüm sonra sonra bu duruma alışıyorsun Allah beterini vermesin.
Herzaman iyi bir anne Olacağım diye düşünürüz , daha çocuk olmadan şöyle davranıcam böyle olucak şunu yapıcam deriz ama bi sorun oldu mu bi anda yıkılırız çünkü hiç kötü anları düşünüp planlamadık güzel güzel giderken bir bodoslama oluyor böyle insan kendisini sorguluyor böyle durumlarda da diğerlerin çocukları böyle değil onlar iyi bakıyorlar demek ki sorun bende falan aslında bu bi yandan da günah Allah imtihan ediyor seni sınıyor seni unutmadı demek ki sen böyle pes edersen olmaz ki öncelikle buna da Hamd olsun de kendini iyi tanıyorsun nasıl iyi bir anne olacağını biliyorsun hasta Olmasını ne kadar engelleyebilirsin ki kötü bakıyorum demek yerine hasta oldu ama iyileştireceğim çok daha iyi bakacağım de olumlu düşünmezsen olumsuz Düşünceler hemen her yerini sarar :)