Zor bir şekilde kavuştuk eşimle. Aileler arası sorunlar sonrasında.Evlendik kısa zamanda hamile kaldım.Tam herşey yolunda derken eşimin işyerinden kaynaklı bir davanın sonucu geldi hem de hiç beklemediğimiz bir sonuç.Bir suç işlenmişti eşimin işlettiği işyeri bilgisayarından giriş yapmıştı suçu işleyen kişi. Sonuç 8 ay hapis cezası. 5 aylık hamileydim öğrendiğimde. DÜnyamız yıkıldı sanki eşim ben günlerce uyumadık. Hamile olduğum için hakim ceza erteleme verdi. Doğum yaptıktan bir ay sonra girdi eşim cezaevine. Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı. Ama eşim kızımızın büyüdüğünü göremeyecekti.Dosyada açıkjlar bulundu avukatımız her yolu denedi ama olmadı. Ben her pazar eşimi ziyarete gittim. İlk ziyaretmzde kızımın bezine kadar aradılar daha minivikti o. EŞim sanki 2 günde yaşlanmıştı. Şimdi pazar günlerinden nefret ediyorum. Onu orda bırakıp evime gelmek o kadar zor ki. İşyerimizi kapatmadık. Sağolsun personelimiz devam ettiriyor ama eşim hükümlü oldsuğu için hesaplarımıza tedbir kararı geldi. Bankada paramız olduğu halde ne para çekebiliyor ne de ödeme yapabiliyoruz. Uğraşıyorum. Dİdiniyorum. Bende çalışıyorum. Kızıma, işime, eşimin işlerine yetişmeye çalışıyorum. Ama sanki çırpındıkça batıyorum. Herşey üstüste geliyor. Eşim ve kızım tek dayanağım. Mutlu günler bizi bekliyor mu bilmiyorum. Daha beterleini yaşamaktan korkuyorum. Kimseye derdimi anlatmak istemiyorum her anlattığımda yeniden yaşıyorum çünkü. İçime atıyorum ve ağır gelmeye başladı.