Güçlü olmalıyım...

taptazegelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
109
53
34
Zor bir şekilde kavuştuk eşimle. Aileler arası sorunlar sonrasında.Evlendik kısa zamanda hamile kaldım.Tam herşey yolunda derken eşimin işyerinden kaynaklı bir davanın sonucu geldi hem de hiç beklemediğimiz bir sonuç.Bir suç işlenmişti eşimin işlettiği işyeri bilgisayarından giriş yapmıştı suçu işleyen kişi. Sonuç 8 ay hapis cezası. 5 aylık hamileydim öğrendiğimde. DÜnyamız yıkıldı sanki eşim ben günlerce uyumadık. Hamile olduğum için hakim ceza erteleme verdi. Doğum yaptıktan bir ay sonra girdi eşim cezaevine. Çok şükür bebeğimiz sağlıklıydı. Ama eşim kızımızın büyüdüğünü göremeyecekti.Dosyada açıkjlar bulundu avukatımız her yolu denedi ama olmadı. Ben her pazar eşimi ziyarete gittim. İlk ziyaretmzde kızımın bezine kadar aradılar daha minivikti o. EŞim sanki 2 günde yaşlanmıştı. Şimdi pazar günlerinden nefret ediyorum. Onu orda bırakıp evime gelmek o kadar zor ki. İşyerimizi kapatmadık. Sağolsun personelimiz devam ettiriyor ama eşim hükümlü oldsuğu için hesaplarımıza tedbir kararı geldi. Bankada paramız olduğu halde ne para çekebiliyor ne de ödeme yapabiliyoruz. Uğraşıyorum. Dİdiniyorum. Bende çalışıyorum. Kızıma, işime, eşimin işlerine yetişmeye çalışıyorum. Ama sanki çırpındıkça batıyorum. Herşey üstüste geliyor. Eşim ve kızım tek dayanağım. Mutlu günler bizi bekliyor mu bilmiyorum. Daha beterleini yaşamaktan korkuyorum. Kimseye derdimi anlatmak istemiyorum her anlattığımda yeniden yaşıyorum çünkü. İçime atıyorum ve ağır gelmeye başladı.

Allah sabır kolaylık versin geçmeyen acı yok sadece zaman ve sabır lazım. 8 ay demişsiniZ zaman hızla geçiyor tabiki geçer 8 ay da. Sonra çocuğunuzu beraber mutlu bir şekilde büyütürsünüz beterin beteri var eşiniz hala hayatta ve sağlıklı güzel bir çocuğunuz var inşallah dertleriniz hızla biter. O zamana kadar güçlü durmaya bakın ilerde çocuğunuz güçlü bir annesi olduğu için gurur duyacak

bilgisayara filtre kurdurmadığından mı aldı cezayı...

Allah kurtarsın ama en azından 8 ay, askere gittiğini varsayın...

canım ben yeni doğdugumda babam bilmeyerek çalıntı bir arabayı boyadıgı için ( mesleği oto boyacısı ) hapse girmiş, annem hep anlatır, ben ilk cocugum ve annem o ayları çok zor gecırdıgını soyler, şimdi annemin anlattıklarını goruyo gibi oldumm, allah baska dert sıkıntı vermesin inş.. tez zamanda kavuşun

Çok şükür son aya girdik. Ama eşim bu süre de resmen yıkıldı kilo verdi, yaşlandı. Hasta olmasından korkuyorum. EŞine ve kızına bu kadar düşkünken, bir kızım olsa diyen biriyken başına gelenler...

onu motive et, sürekli pozitif davran, onu nasıl mutlu bi şekilde beklediğinizden bahset... bitti de, hem gerisayım başlamış bak...:)

Öyle yapıyorum zaten ne zaman arasa neşeli konuşmaya çalışıyorum. Hep güzel şeylerden bahsediyorum. Kızım babasını tanımayacak diye korkuyordu ama kızım babasını görünce çıldırıyor kan çekiyor dedikleri bu galiba üstelik aynı babasına benziyor:)

baak ne güzeelllll :) bu harika işteee

Owww kıyamam içim sızladı. Babalar kızları için birtanedir hem tanır hem sever kısa zamanda arayı kapatır acısını çıkarırsınız inşallah kötü günlerinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…