Kızlar.. 14 haftalık düşükten sonra ilk kez adet oluyorum. Ağrım yok ama karnımdaki kasılmayı hissetmek, kanama biraz yoğun normale göre o yüzden akıntıyı sanki böyle içimden pıt diye bişey düşüyormuş gibi hissetmek beni düşüğün sabahına geri götürdü. İyileştiğimi, toparlandığımı sanıyordum. Artık düşünmüyordum herhangi bi hatırlatıcı olmazsa. Tabi burda bakımından sorumlu olduğum bi çocuğun var olması da etkili. Ama fiziksel olarak tekrar benzer şeyler yaşamak beni şu an çok fena yapıyor. Ben her ay bu şekilde mi hissedicem bundan sonra yani? Yoksa bu duygularda iyileşmenin bi adımı mı? Hormonlar mı? Şimdiye kadar hissetmediğim kadar güçsüz, bitkin ve anlaşılamaz hissediyorum. Sonlandırmayı engelli olacak belki yaşayamayacak diye ben seçtiğim için bu duyguları yaşamaya bile hakkım yokmuş gibi geliyor bazen. Düşük yapmam için balon taktılar. 17 saat o zorlama ağrıyı çektim. Bi daha hamilelik yaşayacak cesaretim olur mu, mümkünse bile artık normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Elbet bi gün geçer ama ben bunu nasıl yöneteceğimi artık bilmiyorum. İstemsiz oldu ama yoksayma, unutmuş gibi olmanın sonrasında işte böyle en ufak bi his bile beni tetikleyecek mi sürekli? Doğacak oğlumun sorunlarını gözlerimle gördüm, yüzünü gördüm, baktım, gömdüm, genetik olarak sorunları vardı testler ortada biliyorum. Bunca şeyi yaşarken sakin kaldım da bi akıntı hissettim diye böyle yıkılmak normal mi?