Güçlü de biz zayıf da..İyimser de biz,karamsar da..Ruh halim inişli çıkışlı diyenler

LivreAmour

C'est la vie
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
18.351
3.216
Güçlü de biz zayıf da..İyimser de biz,karamsar da..Ruh halim inişli çıkışlı diyenler, kısacası ''insanım'' diyenler hadi bakalım burada toplanalım, hayata dair herşeyi paylaşalımmm :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 ben yazarım sen merak etme Şeniz nasılsın bakalım?

simoş hayırlı olsun topiğinnn :1hug:
kimse birşeyler yazmasa ben her tuşa basarımmm senin topiğide zirveye taşırım
jhghyttttttttttttttttttttttttttttttttttjhhhhhhhhhhxf45jjkılşpoi*0p78urtgwesdevcfhbjhj.ç..

jıoyyyyyyyy786dfhnmbmjıoy6r4dcnopı785t6745cvb hmvguykkkkkkkkkkkkkkkytgfffyfyjfffffff
:roflol:

simoş hayırlı olsun topiğinnn :1hug:
kimse birşeyler yazmasa ben her tuşa basarımmm senin topiğide zirveye taşırım
jhghyttttttttttttttttttttttttttttttttttjhhhhhhhhhhxf45jjkılşpoi*0p78urtgwesdevcfhbjhj.ç..

meldoşuuuum tribünlere oynamıyorum zirve amacım yok o yüzden, sevdiğim arkadaşlarımla paylaşalım herşeyimizi o yeter bana, kiiii zaten adresim zirve benimmmm sempatiksalakcinni:KK1:lülülülülülü

meldoşuuuum tribünlere oynamıyorum zirve amacım yok o yüzden, sevdiğim arkadaşlarımla paylaşalım herşeyimizi o yeter bana, kiiii zaten adresim zirve benimmmm sempatiksalakcinni:KK1:lülülülülülü

espri yapalım dedik :umursamaz::umursamaz::umursamaz:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Hoşbulduk canım:1hug:
Eeeeee ne konuşuyoruzzz
Çok sıkıldım ben yaa havada kasvetli:sinifsinif:

Aynen öyle istanbul ağlıyor bugün bende hiç sevmem kasvetli havaları, birde tipik teraziyim zaten, başlıkta ona uygun inişli çıkışlı ruh hali insanın , hepimizinki öyle değilmi aslındaboshayallersmile

Aynen öyle istanbul ağlıyor bugün bende hiç sevmem kasvetli havaları, birde tipik teraziyim zaten, başlıkta ona uygun inişli çıkışlı ruh hali insanın , hepimizinki öyle değilmi aslındaboshayallersmile

Ayy kuzum bende tipik bir Teraziyimkaydirigubbakcemile3

X