ilk hamileliğinse eğer. . çok başka duygu bende ilk güçlü hissedişimde ağlamamak için zor tutmuştum kendmi
evet zaman çabuk geçiyor. 30 dan sonra. amin canım hepimizin inş. :)Ilk hamileligim evet bebegim :)
Masallah sizde dogum yakinmis hayirli dogumlar olur insallah saglikla dogsun rabbim kolaylik versin
Bende çok svinmiştim hep bekliyordum ne zaman tekme atıcak diye bi kerede uykudayken atmişti uyandım eşim yaptı sandım bide gece gece fırca yedi adamcagız.2,5 senedirde dişardan tekme yiyoruz şimdianne goll diyor qrtık neremize gelirse allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Hadi hayirli olsun canim daha cok cok cok hissedersin minik meleginin tekmeciklerini ins♥
Daha ne tekmeler atacak sana minicik ayaklariyla bekle sen annesi geceleri uykundan uyanacaksin o tekmelerleInsallah bebegim keske hep vursa ogle siddetli deseki ben burdayim kii :)
Daha ne tekmeler atacak sana minicik ayaklariyla bekle sen annesi geceleri uykundan uyanacaksin o tekmelerle
EN eğlenceli kısımları başlıyor.Tadını çıkart :) hergün anneye tekme atsada çok başka bir duygu.İnşallah Büyüdüğünde başka bir kadın için annesine tekme atmaz:)
Evet Erkek.Hayırlı evlat olsun nolursa olsun:) Ayrıca söylediğim iki cinsiyet içinde geçerli tabi:)
hadi gözün aydinKizlaaaaarrrr iki dakika once ilk defa bu kadar guclu hissedigim tekmesini tam 3 kez vurdu bir an ne oluyor dedim ufak ufak zorla hissedigim hareketleri guclendi sanirim.cok mutluyum iki gozum iki cesme suan allahim cok sukur herkeze nasip et sizle paylasmak istedim.
18+5im :)
Insallah canim bndd hissetsin istiyorim :) ztn soruyo ne zaman bende gorucem die :)22 23 haftada falan hissetmisti esim kizimi senin esinde hisseder canim merak etme benim esim canim aciyacak saniyodu dokunamiyodu karnima icim cok tuhaf oluyo diyodu
hadi gözün aydinbiximkide içerde maç yapiyir bi sattir bi oyana bi buyanaa ordan burdan tekme gercektende cok guzel duygu
Benim haftalarda oda olackMasallah cnm insallah bnde o kadar hissederimmm
Oooo bi doğsun sen gör zaman nasıl geçicek dün doğurdum sanki bir yas 2 yaş derken 3 yaşina giricek:) cok seker rabbim saglik sihhat uzun omur versin amin canim zaman gecio sanki daha dun ogrendim hamileligimi :)