- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.921
Arada girip iyiyiz deseler ben inciyide merak ediom burcu vardı daha kaç kişi gitti ya yazmio yoksa bende fırsat bulamiomAynen ikiz anneleri ne yapıyor acaba bebisler nasıl
Selam canım geçmiş olsun annene Rabbim şifa versin inşallahSelam kızlar nasılsınız bayadur giremedim.Ankara ya gitmiştik annemle annem düştü kolunu kırdı ameliyat ettiler platin takıldı geken giden derken hiç vaktim olmadı.Benim oğlan emziği bıraktı çok zorlanıyorum uyuturken gece kalktikca emzik yerine beni kullanıyor arada beni de tutmuyor korkarım yakında memeyi de bırakacak.Disler de ayrı zorluyor 4 disimiz var ama üst tavşan dişler bir türlü çıkmadı sürekli huysuz.
Yaa anneciğine çok geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız bayadur giremedim.Ankara ya gitmiştik annemle annem düştü kolunu kırdı ameliyat ettiler platin takıldı geken giden derken hiç vaktim olmadı.Benim oğlan emziği bıraktı çok zorlanıyorum uyuturken gece kalktikca emzik yerine beni kullanıyor arada beni de tutmuyor korkarım yakında memeyi de bırakacak.Disler de ayrı zorluyor 4 disimiz var ama üst tavşan dişler bir türlü çıkmadı sürekli huysuz.
Bundan sonra arada sırada yaşıyoruz hayattayız demek için yazarız herhaldeArada girip iyiyiz deseler ben inciyide merak ediom burcu vardı daha kaç kişi gitti ya yazmio yoksa bende fırsat bulamiomayaklaninca bunlar ne yapcaz bakalım
Kuzum şükür biz iyiyiz gerçekten büyüdükçe zaman ayırmak çok zor oluyor sen nasılsın pasamiz nasılMerhaba kızlar nasılsınız
Biliyorum hepimiz bebelerin peşinden koşmaktan artık eskisi gibi fırsat bulamıyoruz
Ama özlüyorum eski günleri, sizleri merak ediyorum
Ara sıra sizi dürtmeye karar verdik
Sadece nasılsınız nasıl gidiyor öyle bazen ses verin
Bebişlerinizi öpüyoruminşallah her şey yolundadır
S Simayy67
Ssevincli
Nefes0858
I iklime_06
Masmavi0
Minikimm
ozn_srk
Sun Raha
Hissedensair
EzgininAnnesi
Denizatidenizyildizi
Tureed
K Kubkub06
Burcu2614
hayrunnisa85
Ilayumut
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda acil şifalar versinSelam kızlar nasılsınız bayadur giremedim.Ankara ya gitmiştik annemle annem düştü kolunu kırdı ameliyat ettiler platin takıldı geken giden derken hiç vaktim olmadı.Benim oğlan emziği bıraktı çok zorlanıyorum uyuturken gece kalktikca emzik yerine beni kullanıyor arada beni de tutmuyor korkarım yakında memeyi de bırakacak.Disler de ayrı zorluyor 4 disimiz var ama üst tavşan dişler bir türlü çıkmadı sürekli huysuz.
Kızlar bende burdayım . İkizleri büyütüyorum 7 buxuk aylik olduk. Geçenlerde fırsatım oldu foruma girdim yazacaktim grubu bulamadimMerhaba kızlar nasılsınız
Biliyorum hepimiz bebelerin peşinden koşmaktan artık eskisi gibi fırsat bulamıyoruz
S Simayy67
Ssevincli
Nefes0858
I iklime_06
Masmavi0
Minikimm
ozn_srk
Sun Raha
Hissedensair
EzgininAnnesi
Denizatidenizyildizi
Tureed
K Kubkub06
Burcu2614
hayrunnisa85
Ilayumut
Canim Allah kolaylık versin biz bile zorlanıyoruz sen x2Kızlar bende burdayım . İkizleri büyütüyorum 7 buxuk aylik olduk. Geçenlerde fırsatım oldu foruma girdim yazacaktim grubu bulamadim
Evde koşuyoruzCanim Allah kolaylık versin biz bile zorlanıyoruz sen x2
Az çok tahmin ediyorum gözümde canlandı bi an film şeridi gibi geçtiEvde koşuyoruz
Ah canım girip okuyup çokıyorum yazmaya fırsatım olmuyor. Bebiş iş güç gecede işlerimi hallediyorum derken anca gece 3-4 gibi anca yatıyorum. Kızım çok şükür iyi büyüyor. Ama dişlerimiz hala çıkmadıMerhaba kızlar nasılsınız
S Simayy67
Ssevincli
Nefes0858
I iklime_06
Masmavi0
Minikimm
ozn_srk
Sun Raha
Hissedensair
EzgininAnnesi
Denizatidenizyildizi
Tureed
K Kubkub06
Burcu2614
hayrunnisa85
Ilayumut
Aynen canım Büyüdükçe daha çok ilgi istiyorlar oyun arkadaşı istiyorlar tek başına oynamıyorlarKuzum şükür biz iyiyiz gerçekten büyüdükçe zaman ayırmak çok zor oluyor sen nasılsın pasamiz nasıl
Kız şunu çok merak ediyorum ikisi birbiriyle oynuyor mu yoksa İlla başlarında seni mi istiyorlar Benimki tek oynamıyor İlla yanında biri olacak keşke diyorum ikiz olsaydın beraber oynardınız Ben de işlerimi yapardım diyorum ama öyle mi oluyor bilmiyorum nasıl oluyor o işlerKızlar bende burdayım . İkizleri büyütüyorum 7 buxuk aylik olduk. Geçenlerde fırsatım oldu foruma girdim yazacaktim grubu bulamadim
Doğrudur kuzum ya Vakit olmuyor gerçekten bir de sen çalışıyorsun Bir de büyüdükçe oyuna iyice düşkün oldular şu sıralar Bizimki Sabahları ağlıyor bağırıyor uyumamak için resmenAh canım girip okuyup çokıyorum yazmaya fırsatım olmuyor. Bebiş iş güç gecede işlerimi hallediyorum derken anca gece 3-4 gibi anca yatıyorum. Kızım çok şükür iyi büyüyor. Ama dişlerimiz hala çıkmadısizlerde durumlar nasıl çok özledim sizlerle konuşmayı ama fırsatım olmuyor. Yaa bebişlerimiz yaza doğru büyüyecek bir buluşma ayarlıyalım mı her beraber
Kız inşallah ikinci bebe ikiz olur bu merakın giderKız şunu çok merak ediyorum ikisi birbiriyle oynuyor mu yoksa İlla başlarında seni mi istiyorlar Benimki tek oynamıyor İlla yanında biri olacak keşke diyorum ikiz olsaydın beraber oynardınız Ben de işlerimi yapardım diyorum ama öyle mi oluyor bilmiyorum nasıl oluyor o işler
Ben burdayım arada gelip yokluyorum iyiyiz çok şükür siz nasılsınız iyi düşünmüşsün bunu canımMerhaba kızlar nasılsınız
S Simayy67
Ssevincli
Nefes0858
I iklime_06
Masmavi0
Minikimm
ozn_srk
Sun Raha