- 19 Kasım 2020
- 21.948
- 47.939
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.861
Yaa bide altı mokluyken tam altını açmışsın hop elleri götürüyorHeyy kızlar nabıyonuz
Eskiden emzirirken falan yazardık şimdi bebeleri zor zapt ediyoruz
Anne topiklerinin sonu bebeler büyüdükçe hepsi böyle sessizleşiyor galiba
İlk zamanlar altını açınca üzerimize işemesinden korkuyorduk
Şimdi de mokunu sağa sola bulaştırmasjndan korkuyoruz
Bazen ayakları pat diye indiriyor tam altını açmışım
Öff ayaklar mok bacaklar mok döt zaten mok
Hahah şimdilik o seviyeye gelmedik ayaklarını yakalamanın derdine düşmüşken bende moklarla cebelleşiyorumYaa bide altı mokluyken tam altını açmışsın hop elleri götürüyor
Ayyy olsun ya güzel günler bunlar yoruluyoruz ama değiyor inan kiHahah şimdilik o seviyeye gelmedik ayaklarını yakalamanın derdine düşmüşken bende moklarla cebelleşiyorum
Her anlarına değiyorAyyy olsun ya güzel günler bunlar yoruluyoruz ama değiyor inan ki
Ya ne güldüm tam da bizi anlattınHeyy kızlar nabıyonuz
Eskiden emzirirken falan yazardık şimdi bebeleri zor zapt ediyoruz
Anne topiklerinin sonu bebeler büyüdükçe hepsi böyle sessizleşiyor galiba
İlk zamanlar altını açınca üzerimize işemesinden korkuyorduk
Şimdi de mokunu sağa sola bulaştırmasjndan korkuyoruz
Bazen ayakları pat diye indiriyor tam altını açmışım
Öff ayaklar mok bacaklar mok döt zaten mok
Hepimizin bebesi önce kendini sonra bizi moka bulaştıryor o zamanYa ne güldüm tam da bizi anlattıniyiyiz kuzum işte koşturmaca ek gıda serüveni başladı bizdede bide artık yataginda yatmio bu bebe iyice bana alıştı tekrar yatağına nasıl alistirmcam bilmiorum
Canım sütun yeter ilk 1 sene zaten tadım larla gecior benim doktorum sute devam yemeğe asla zorlama dedi sen de stres yapma bak bı kaşık yese tadını alsın yeter kuzumBenim oğlan ek gıdayı yemiyorzorla bir iki kaşık
Çok yoruldum
Ne yapcam bilmiyorum
Süt ile doymadığını hissediyorum
Psikolojik olarak bitik durumdayım
Ah canım ya çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
benim minik kuzu hastalandı influenza testi pozitif çıktı
Erken farkettikte çok şükür çabucak toparladı
Ateşle başladı bizde ilac vermeme rağmen düşmedi hep uyku hali keyifsizdi bende hemen götürdümAh canım ya çok geçmiş olsunpaşam ya ne belirtiler grip gibi demi ortada çok salgın var ya yaz gelse evlerde skildik hastalık.
Allah'tan erken farketmissiniz kuzum şükür toplamış oğlus
Canım 1 yaşa kadar tadım sıkıntı yapma zamanı gelecek mecbur yiyecek kilo alımı bez sayısı iyiyse zaten sutünle doyuyordur senin stresini hissederBenim oğlan ek gıdayı yemiyorzorla bir iki kaşık
Çok yoruldum
Ne yapcam bilmiyorum
Süt ile doymadığını hissediyorum
Psikolojik olarak bitik durumdayım
Cok geçmiş olsun canım çok şükür erken fark etmişsiniz Rabbim şifa versin paşama bu kış çabuk geçsinHayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
benim minik kuzu hastalandı influenza testi pozitif çıktı
Erken farkettikte çok şükür çabucak toparladı
Covid derken bide bu çıktı yaCok geçmiş olsun canım çok şükür erken fark etmişsiniz Rabbim şifa versin paşama bu kış çabuk geçsin
Canım onun testi nasılsın yapılıyorAteşle başladı bizde ilac vermeme rağmen düşmedi hep uyku hali keyifsizdi bende hemen götürdüm
Cok şükür toparlandı iyiyiz
Sagol nefesim valla bu kış çabuk geçsin bütün hastaliklar bitsinCok geçmiş olsun canım çok şükür erken fark etmişsiniz Rabbim şifa versin paşama bu kış çabuk geçsin
Ayni covid gibi canim boğaz ve burundan örnek alınıyorCanım onun testi nasılsın yapılıyor
Anladım canımSagol nefesim valla bu kış çabuk geçsin bütün hastaliklar bitsin
Ayni covid gibi canim boğaz ve burundan örnek alınıyor
Bizde çıkmıyoruz nasıl oldu nasıl bulaştı hic anlamadim vallaAnladım canımşükür kolay atlatmışsınız canım. İnan dışarı çıkmaya korkuyor insan. Hadi biz masje takıyoruz oğlana bişey takmıyorum adam bereyi durdurmuyor bide maske taksam düşünemiyorum
Bende öyle istiyorum Rabbim korusun hepsiniSagol nefesim valla bu kış çabuk geçsin bütün hastaliklar bitsin
Ayni covid gibi canim boğaz ve burundan örnek alınıyor