Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gündüzde uyumuyor en fazla 1 saat 2 kez gündüz uykumuz var 12-1 gibi digeride 4-5 gibi gece uykuya geçişlerde sorun bizimki
Bende ninniye alıştırdım şu sıralar yine zor oluyor bazen uykuya geçişi. Ama atıyorum bizim yatağa gece lambasını takıyorum arka planda ninni çalıyor. Kendisine de pek pas vermiyorum uyur gibi yapıyorum. Oda keyfi yerindeyse oynuyor duruyor sağa sola dönüyor. Belirli bir süre sonra uykusu geliyo gözlerini ovalayıp mızırdanmaya başlıyor alıp emzirip uyutuyorm
Bu her zaman işe yaramıyor ama bazen tutuyor işte Nasrettin Hoca nın göle maya çalması gibi ya tutarsa diyip yapıyorum

Bizimde ne ninnisi kalıyor ne süpürge sesi ne piş piş
Sağlıklı olsunlarda inşallah düzene girecekler

Bizimde ne ninnisi kalıyor ne süpürge sesi ne piş piş
Sağlıklı olsunlarda inşallah düzene girecekler
İnşallah canım ya bazen bağırarak ağlıyor aklımı alıyor gece gece. Bide göz kapaklarım bir ağır oluyor açamıyorum kapalı gözlerle beşik arıyorum bazen

Aha şu adamdan farkım yok

İnşallah canım ya bazen bağırarak ağlıyor aklımı alıyor gece gece. Bide göz kapaklarım bir ağır oluyor açamıyorum kapalı gözlerle beşik arıyorum bazen

Aha şu adamdan farkım yok
Ay evet bende bazen korkuyorum gece ağlayarak uyanıyor yataktan bi fırlıyorum acaba beşikten mi düştü diye

Benimki benle yatıyor 4.aydan beri
Bizimde illa gece yatarken ninnimiz olacak yatakta oynuyoruz dönüp duruyor en son yoruluyor emiyor biraz sonra arkasını dönüp uyuyor bende o popoyu yiyorum
Bu ara geç yatıyor inşallah tekrar eski düzene döneriz

Ay evet bende bazen korkuyorum gece ağlayarak uyanıyor yataktan bi fırlıyorum acaba beşikten mi düştü diye
Ha bak o olay da var ayaklarını havaya kaldırıp patt diye Bi bırakıyor feleğim şaşıyor hele battaniye de yok tulumla daha rahat kaldırıp atıyor sıpa ya çığlık atıyor mu seninki

Yenmez mi ya bal sıpa bende yanımda yatırmak istiyorum da korkuyorum bide sürekli emmek istiyor

Ha bak o olay da var ayaklarını havaya kaldırıp patt diye Bi bırakıyor feleğim şaşıyor hele battaniye de yok tulumla daha rahat kaldırıp atıyor sıpa ya çığlık atıyor mu seninki
Ay aynı valla bizimkide ayaklarını kaldırıp pat diye vuruyor evet çığlık atıyor valla bu veletlerin hepsi aynı

Tek tip mi oldunuz ikisinidemi kaç doz plan yaptı doktorunuz bizim ilk dozlar biraz sıkıntılı geçmişti çok huzursuz oldu ikinci dozlar daha iyiydi 3. Dozlarda 13. Ayda olacak
2 tip planladi toplam 4 doz olacak şekilde
Nimenrix ilk yapılan sonrasi bexero olarak devam edicek
Huzursuzluk bizdede var ateş olmadı ama ben yine 1 ölçek dolven verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…