- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.948
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.841
Bende ninniye alıştırdım şu sıralar yine zor oluyor bazen uykuya geçişi. Ama atıyorum bizim yatağa gece lambasını takıyorum arka planda ninni çalıyor. Kendisine de pek pas vermiyorum uyur gibi yapıyorum. Oda keyfi yerindeyse oynuyor duruyor sağa sola dönüyor. Belirli bir süre sonra uykusu geliyo gözlerini ovalayıp mızırdanmaya başlıyor alıp emzirip uyutuyormGündüzde uyumuyor en fazla 1 saat 2 kez gündüz uykumuz var 12-1 gibi digeride 4-5 gibi gece uykuya geçişlerde sorun bizimki
Bizimde ne ninnisi kalıyor ne süpürge sesi ne piş pişBende ninniye alıştırdım şu sıralar yine zor oluyor bazen uykuya geçişi. Ama atıyorum bizim yatağa gece lambasını takıyorum arka planda ninni çalıyor. Kendisine de pek pas vermiyorum uyur gibi yapıyorum. Oda keyfi yerindeyse oynuyor duruyor sağa sola dönüyor. Belirli bir süre sonra uykusu geliyo gözlerini ovalayıp mızırdanmaya başlıyor alıp emzirip uyutuyorm
Bu her zaman işe yaramıyor ama bazen tutuyor işteNasrettin Hoca nın göle maya çalması gibi ya tutarsa diyip yapıyorum
İnşallah canım ya bazen bağırarak ağlıyor aklımı alıyor gece gece. Bide göz kapaklarım bir ağır oluyor açamıyorum kapalı gözlerle beşik arıyorum bazenBizimde ne ninnisi kalıyor ne süpürge sesi ne piş piş
Sağlıklı olsunlarda inşallah düzene girecekler
Ay evet bende bazen korkuyorum gece ağlayarak uyanıyor yataktan bi fırlıyorum acaba beşikten mi düştü diyeİnşallah canım ya bazen bağırarak ağlıyor aklımı alıyor gece gece. Bide göz kapaklarım bir ağır oluyor açamıyorum kapalı gözlerle beşik arıyorum bazen
Aha şu adamdan farkım yok
Sağol canım aynen bu kış zor geçecekHasta olan bebişlere geçmiş olsun canlar
Bu kış hastalıklar sürekli tekrar ediyor galiba
@iklime_06Nefes0858
Ha bak o olay da varAy evet bende bazen korkuyorum gece ağlayarak uyanıyor yataktan bi fırlıyorum acaba beşikten mi düştü diye
Yenmez mi ya bal sıpaBenimki benle yatıyor 4.aydan beri
Bizimde illa gece yatarken ninnimiz olacak yatakta oynuyoruz dönüp duruyor en son yoruluyor emiyor biraz sonra arkasını dönüp uyuyorbende o popoyu yiyorum
Bu ara geç yatıyor inşallah tekrar eski düzene döneriz
Emzik oluyorsun o zamanYenmez mi ya bal sıpabende yanımda yatırmak istiyorum da korkuyorum bide sürekli emmek istiyor
Ay aynı valla bizimkide ayaklarını kaldırıp pat diye vuruyor evet çığlık atıyor valla bu veletlerin hepsi aynıHa bak o olay da varayaklarını havaya kaldırıp patt diye Bi bırakıyor feleğim şaşıyor hele battaniye de yok tulumla daha rahat kaldırıp atıyor sıpa ya çığlık atıyor mu seninki
Bizimki yeni yeni ufak çığlıklar atıyorduAy aynı valla bizimkide ayaklarını kaldırıp pat diye vuruyor evet çığlık atıyor valla bu veletlerin hepsi aynı
Açık büfe beyefendilereEmzik oluyorsun o zamangöz kapalı ağız açık meme arıyor hazırda bekliyorsun ya
Haha ay ne güldüm nerden geldi aklınaBizimki yeni yeni ufak çığlıklar atıyordu
Eşime dedim ki 2023 yeni sürüm güncellemesi geldi
Tam yeni yılla birlikte başlayıncaHaha ay ne güldüm nerden geldi aklına
Selam canım şifa olsun inşallah ilk dozmuSelam kızlar biz bugün menenjit aşımızi olduk biraz huysuz şimdilik ateş yok inşallah olmaz
Amin canim evet ilk doz ikinciside 2 ay sonra inşallahSelam canım şifa olsun inşallah ilk dozmu
Şifa olsun canım inşallahSelam kızlar biz bugün menenjit aşımızi olduk biraz huysuz şimdilik ateş yok inşallah olmaz
Tek tip mi oldunuz ikisinidemi kaç doz plan yaptı doktorunuz bizim ilk dozlar biraz sıkıntılı geçmişti çok huzursuz oldu ikinci dozlar daha iyiydi 3. Dozlarda 13. Ayda olacakAmin canim evet ilk doz ikinciside 2 ay sonra inşallah
2 tip planladi toplam 4 doz olacak şekildeTek tip mi oldunuz ikisinidemi kaç doz plan yaptı doktorunuz bizim ilk dozlar biraz sıkıntılı geçmişti çok huzursuz oldu ikinci dozlar daha iyiydi 3. Dozlarda 13. Ayda olacak