- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.821
Bizimkide dişten pek bı huzursuz kuzum ah su dişler ağrısız çıksa birden keşkeİnşallah canım. Belki diştir Bi biz kaldık galiba başka var mı dişlemeyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkide dişten pek bı huzursuz kuzum ah su dişler ağrısız çıksa birden keşkeİnşallah canım. Belki diştir Bi biz kaldık galiba başka var mı dişlemeyen
Ah keşke ne gecem ne gündüzüm var vallahi.İki tane çıktı 1 ay falan ara veriri rahatlarim dedim yok bitmedi huysuzlugu.Sonra hasta oldu dişler yine başladı derken 3. Çıktı 4. Yolda uyksuuz geceler devam 2 yaşına kadar böyle de devam gibiBizimkide dişten pek bı huzursuz kuzum ah su dişler ağrısız çıksa birden keşke
Ah kuzum bizde bı iki haftayı geccez böyleyiz geçen doktora yazdım tetagil 3 4 tane verebilirsin dedi verdim ama arada krizi tutuo ortada dış yok bizim ama yankısı fena kasinio dışıAh keşke ne gecem ne gündüzüm var vallahi.İki tane çıktı 1 ay falan ara veriri rahatlarim dedim yok bitmedi huysuzlugu.Sonra hasta oldu dişler yine başladı derken 3. Çıktı 4. Yolda uyksuuz geceler devam 2 yaşına kadar böyle de devam gibi
Tetagil öneririm hem doğal hem de etkili onu veriyorim.arada rahatlatıyor
3-4 saat arayla sürekli verilebilir zararı yok.Ben şimdilik.gunde 2 tane veriyorum yakında 3 e çıkarım kesin
Evet bazen hiç bir şey fayda etmiyor.Ne yapsınlar kolay değil et yarılıp çıkıyorAh kuzum bizde bı iki haftayı geccez böyleyiz geçen doktora yazdım tetagil 3 4 tane verebilirsin dedi verdim ama arada krizi tutuo ortada dış yok bizim ama yankısı fena kasinio dışı
Evet kuzum onlarda haklı atak dış derken bize uykusuz gecelerEvet bazen hiç bir şey fayda etmiyor.Ne yapsınlar kolay değil et yarılıp çıkıyor
Hepimiz şu sıralar aynı dertten muzdaribiz galibaBizimkide dişten pek bı huzursuz kuzum ah su dişler ağrısız çıksa birden keşke
Bizim Dr da onu önerdi tabi gittiğimiz zaman diş yoktu görünürde. Şu sıralar diş etleri şiş gibi geliyor acaba alsam mı yoksa diş değil mi iştahsızlığı falan bilemedim ki yaAh keşke ne gecem ne gündüzüm var vallahi.İki tane çıktı 1 ay falan ara veriri rahatlarim dedim yok bitmedi huysuzlugu.Sonra hasta oldu dişler yine başladı derken 3. Çıktı 4. Yolda uyksuuz geceler devam 2 yaşına kadar böyle de devam gibi
3-4 saat arayla sürekli verilebilir zararı yok.Ben şimdilik.gunde 2 tane veriyorum yakında 3 e çıkarım kesin
Büyük ihtimalle diştendir al bulunsun elinde nasıl olsa çıkacak çok diş var Lazım olacak her türlüBizim Dr da onu önerdi tabi gittiğimiz zaman diş yoktu görünürde. Şu sıralar diş etleri şiş gibi geliyor acaba alsam mı yoksa diş değil mi iştahsızlığı falan bilemedim ki ya
Bende jel aldım kullanıyorum faydasını gördümAh keşke ne gecem ne gündüzüm var vallahi.İki tane çıktı 1 ay falan ara veriri rahatlarim dedim yok bitmedi huysuzlugu.Sonra hasta oldu dişler yine başladı derken 3. Çıktı 4. Yolda uyksuuz geceler devam 2 yaşına kadar böyle de devam gibi
Hahha her diş ayrı bir serüvenBüyük ihtimalle diştendir al bulunsun elinde nasıl olsa çıkacak çok diş var Lazım olacak her türlü
Selam canım biz yine biraz hastayız bu kış böyle geçecek sanırımSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Aman çok ilerlemeden geçsin gitsin sanırım evet bu kış malesef böyle gecicekSelam canım biz yine biraz hastayız bu kış böyle geçecek sanırım
Sen nasılsın paşa nasıl
İnşallah geçip giderAman çok ilerlemeden geçsin gitsin sanırım evet bu kış malesef böyle gecicek
Ben yorgun ve uykusuz
Uyumuyor direniyor uyumuyor dün gece saat 2 biz hala oyun oynuyoruz
Nasil düzene giricek bilmiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Valla benimde bünyem alıştı artıkİnşallah geçip gider
Bende aynı uyku yok artık bünyem alıştı
Olurda bir gün düzene girersek o zaman tavsiye veririm
Bizimki saat başı bazen yarım saatte bir mızırdıyor geceleri 2 saat deliksiz uyumayı özledim tek diyorum sağlıklı olsun hasta olmasın elbet düzene giricez ek gıda desen yine bozuldu
A.s canım biz de yine hastayız burun akıntısı halsizlik iştahsızlık var arada ateş oluyor.Tabi diş de devam ikisi bir aradaSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Gündüzde uyumuyor en fazla 1 saat 2 kez gündüz uykumuz var 12-1 gibi digeride 4-5 gibi gece uykuya geçişlerde sorun bizimkiSsevincli canım gündüz uykusu nasıl çok mu uyuyor