Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizimkide dişten pek bı huzursuz kuzum ah su dişler ağrısız çıksa birden keşke 😔
Ah keşke ne gecem ne gündüzüm var vallahi.İki tane çıktı 1 ay falan ara veriri rahatlarim dedim yok bitmedi huysuzlugu.Sonra hasta oldu dişler yine başladı derken 3. Çıktı 4. Yolda uyksuuz geceler devam 😅 2 yaşına kadar böyle de devam gibi
Tetagil öneririm hem doğal hem de etkili onu veriyorim.arada rahatlatıyor
3-4 saat arayla sürekli verilebilir zararı yok.Ben şimdilik.gunde 2 tane veriyorum yakında 3 e çıkarım kesin

Ah keşke ne gecem ne gündüzüm var vallahi.İki tane çıktı 1 ay falan ara veriri rahatlarim dedim yok bitmedi huysuzlugu.Sonra hasta oldu dişler yine başladı derken 3. Çıktı 4. Yolda uyksuuz geceler devam 😅 2 yaşına kadar böyle de devam gibi
3-4 saat arayla sürekli verilebilir zararı yok.Ben şimdilik.gunde 2 tane veriyorum yakında 3 e çıkarım kesin
Ah kuzum bizde bı iki haftayı geccez böyleyiz geçen doktora yazdım tetagil 3 4 tane verebilirsin dedi verdim ama arada krizi tutuo ortada dış yok bizim ama yankısı fena kasinio dışı

Bizim Dr da onu önerdi tabi gittiğimiz zaman diş yoktu görünürde. Şu sıralar diş etleri şiş gibi geliyor acaba alsam mı yoksa diş değil mi iştahsızlığı falan bilemedim ki ya

Bizim Dr da onu önerdi tabi gittiğimiz zaman diş yoktu görünürde. Şu sıralar diş etleri şiş gibi geliyor acaba alsam mı yoksa diş değil mi iştahsızlığı falan bilemedim ki ya
Büyük ihtimalle diştendir al bulunsun elinde nasıl olsa çıkacak çok diş var 😅 Lazım olacak her türlü

Bende jel aldım kullanıyorum faydasını gördüm

Selam canım biz yine biraz hastayız bu kış böyle geçecek sanırım 😔😔
Sen nasılsın paşa nasıl
Aman çok ilerlemeden geçsin gitsin sanırım evet bu kış malesef böyle gecicek
Ben yorgun ve uykusuz :işsiz: :KK53:
Uyumuyor direniyor uyumuyor dün gece saat 2 biz hala oyun oynuyoruz 🤣
Nasil düzene giricek bilmiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var 😍

Aman çok ilerlemeden geçsin gitsin sanırım evet bu kış malesef böyle gecicek
Ben yorgun ve uykusuz :işsiz: :KK53:
Uyumuyor direniyor uyumuyor dün gece saat 2 biz hala oyun oynuyoruz 🤣
Nasil düzene giricek bilmiyorum
Tavsiyelerinize ihtiyacım var 😍
İnşallah geçip gider
Bende aynı uyku yok artık bünyem alıştı 🤭
Olurda bir gün düzene girersek o zaman tavsiye veririm 😄😄
Bizimki saat başı bazen yarım saatte bir mızırdıyor geceleri 2 saat deliksiz uyumayı özledim tek diyorum sağlıklı olsun hasta olmasın elbet düzene giricez ek gıda desen yine bozuldu 🤦‍♀️🤦‍♀️

İnşallah geçip gider
Bende aynı uyku yok artık bünyem alıştı 🤭
Olurda bir gün düzene girersek o zaman tavsiye veririm 😄😄
Bizimki saat başı bazen yarım saatte bir mızırdıyor geceleri 2 saat deliksiz uyumayı özledim tek diyorum sağlıklı olsun hasta olmasın elbet düzene giricez ek gıda desen yine bozuldu 🤦‍♀️🤦‍♀️
Valla benimde bünyem alıştı artık 🤣
Dis çıkarıyor , atak haftası diye diye avutuyorum kendimi

X