- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.801
Sağol canım benimCanım geçmiş olsun �nşallah kolayca çıkarır dişlerini de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimCanım geçmiş olsun �nşallah kolayca çıkarır dişlerini de
Kaç saatte bir besliyorsun pekiKucukler dıyeee
Saat bası yedırıyorum cıs kakalarıda iyiKaç saatte bir besliyorsun peki
Selam canım koşturmaca artık fırsat bulup yazamiorum oglus durmuo bide dış mi bilmiorum yarimsaatte bir uyanio artık yanımda yatıo uykusunu alsin diye bnde kipirdamiom tadimlara başladık bizde bakalım sevdi gibi ama meyveleri daha çok sevioSelam kızlar nasılsınız bebisler nasıl
Biz iyiyiz çok şükür
Ah o huysuzluk hepimizde var bizimkide kasinio dışı uyuyamio yarimsaatte bi uyanio çok huysuzMaşallah size.Bizim hastalığım henüz geçmedi öksürük azaldı ama burun akıntısı devam.Ayni zamanda 2 dışı kabarmış birini çıkardı ama diğeri bekliyor eki ağzında hastalıkla birleşince huzursuz mız mız maalesef.Yine şükür buna
Sürede çok uzun değilmiş inşallah düzelir en kısa zamandaSaat bası yedırıyorum cıs kakalarıda iyi
Tüm dişler bitmeden rahat yokAh o huysuzluk hepimizde var bizimkide kasinio dışı uyuyamio yarimsaatte bi uyanio çok huysuz
Ohhh hadi masallah şifa olsun löp löp et olsunGünaydın kızlar
Bizim diyeti yavaş yavaş açmaya başladık inşallah bir sıkıntı olmazsa bir aya oğlan da yoğurt yemeye başlayabilir bir tatlı heyecan
İnşallah canım ya ay bakalım neler olacakOhhh hadi masallah şifa olsun löp löp et olsun
Cok şükür canim iyiyim bebiste daha iyi düzeldi çok şükür inşallah tekrarlamazİnşallah canım ya ay bakalım neler olacak
Sen nasılsın bebiş nasıl
İnşallah canım ya aman bebişler hasta olmasın diyorduk hasta olduktan sonra şimdi iki kat kuruyorm bu cümleyiCok şükür canim iyiyim bebiste daha iyi düzeldi çok şükür inşallah tekrarlamaz
Ben çorbalarıni bazen ílík bazen kemik suyu katarak yapıyorum.tavik da özel yapmadım ama biz yerken bazen iç kısmından tattiriyorum.Kiymaya başlayacaktım başlayamadım henüz kısa süre de onu ekleyecem.Aylarina uygun verebilirsin yaniKızlar bebislere kemik suyu tavuk falan veriyormusunuz
Tamam canım teşekkür ederim bende başlıyım artıkBen çorbalarıni bazen ílík bazen kemik suyu katarak yapıyorum.tavik da özel yapmadım ama biz yerken bazen iç kısmından tattiriyorum.Kiymaya başlayacaktım başlayamadım henüz kısa süre de onu ekleyecem.Aylarina uygun verebilirsin yani
Bende migros dan ilik suyu ve tavuk suyu aldım bakalım az biraz katayım diye ama benim oğlan işrahsuz şu sıralarKızlar bebislere kemik suyu tavuk falan veriyormusunuz
Bende aldım canım ekstra ilikli kemik aldım kaynatiyorum şifa olsun kuzulara inşallah bizimkinde pek yok bu araBende migros dan ilik suyu ve tavuk suyu aldım bakalım az biraz katayım diye ama benim oğlan işrahsuz şu sıralar
İnşallah canım. Belki diştir Bi biz kaldık galiba başka var mı dişlemeyenBende aldım canım ekstra ilikli kemik aldım kaynatiyorum şifa olsun kuzulara inşallah bizimkinde pek yok bu ara