- 2 Aralık 2015
- 4.469
- 18.425
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.781
Allah razı olsun cnm benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizde öpüyoruz hepsiniAh canım ben bile zor bakıyorum eskisi gibi yazamıyorum
Rabbim ikiz annelerine kolaylık versin öpüyorum balları
Rabbim güç kuvvet veriyor ya. Çok şükür bu günlerimize. Biraz daha büyüsünler onlar kendi kendine oynar inşallahKız tek yardımcım Allah'ım başka halimi hatrimi soran yok çok güç oluyor ama şükür yetistirebiliyorum bakmayı
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almışsınız maşallah kuzulara öncelikle stres yapmayın genelde her bebek sarılık oluyor siz sık sık besleyin gündüz güneş ışığı alan yerde yatırın zamanla düzeleceklerdir annesi sıkıntı yapma zor süreç küvöze almaları kontrol altında olmaları iyiArkdaslar ben ıkız dogum yaptım 36+1. Kız 2 kılo erkek 2.500 dogdu.. sarılık oldular 2 gun kuveze aldılar yatıs yapıldı dustu . 2 gun sonra kontrol ettırdık yıne cıkmıs yıne aldılar. Dustu cıkardılar 2 gun sonra bıdaha yıne aldılar 3 kez kuveze gırdıler yıne degerleri Yuksek ... Varmı bole bıse yasayan napmak gerekiyor delırmek uzereyım 16 gunluk olduk sureklı deger dusuyor yukselıyor
Maşallah size.Bizim hastalığım henüz geçmedi öksürük azaldı ama burun akıntısı devam.Ayni zamanda 2 dışı kabarmış birini çıkardı ama diğeri bekliyor eki ağzında hastalıkla birleşince huzursuz mız mız maalesef.Yine şükür bunaSelam kızlar nasılsınız bebisler nasıl
Biz iyiyiz çok şükür
Gecer mi dersıniz beslenoyolar ama sureclı deger artıyorGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almışsınız maşallah kuzulara öncelikle stres yapmayın genelde her bebek sarılık oluyor siz sık sık besleyin gündüz güneş ışığı alan yerde yatırın zamanla düzeleceklerdir annesi sıkıntı yapma zor süreç küvöze almaları kontrol altında olmaları iyi
Bizde iyiyiz çok şükür hafif burun akıntımız var sadece inşallah ilerlemeden geçer giderSelam kızlar nasılsınız bebisler nasıl
Biz iyiyiz çok şükür
Zamanla geçecektir arkadaşın dediği gibi sık sık beslemeye devam edinGecer mi dersıniz beslenoyolar ama sureclı deger artıyor
Beslıyorum ama sureklı sınırı asıyor alıyolar yogun bakıma bu seferdeZamanla geçecektir arkadaşın dediği gibi sık sık beslemeye devam edin
Oy kuzum benim ya Allah kolaylık versin inşallah rahat çıkarMaşallah size.Bizim hastalığım henüz geçmedi öksürük azaldı ama burun akıntısı devam.Ayni zamanda 2 dışı kabarmış birini çıkardı ama diğeri bekliyor eki ağzında hastalıkla birleşince huzursuz mız mız maalesef.Yine şükür buna
Geçer Allahın izniyle stres yapmayınGecer mi dersıniz beslenoyolar ama sureclı deger artıyor
İnşallah canım bu sene hastalık çok Rabbim bütün meleklerimizi korusunBizde iyiyiz çok şükür hafif burun akıntımız var sadece inşallah ilerlemeden geçer gider
Am8n canım Allah razı olsunOy kuzum benim ya Allah kolaylık versin inşallah rahat çıkar
Amin canım aminİnşallah canım bu sene hastalık çok Rabbim bütün meleklerimizi kokorusun
Ne ile besleniyor bebekler mama mı anne sütü mü bunu şunun için sordum Anne sütü sarılığı diye bir şey var galiba Osman Gönülal falan paylaşmıştı bir bakar mısınız tam izlemedim amaBeslıyorum ama sureklı sınırı asıyor alıyolar yogun bakıma bu seferde
Canım geçmiş olsun �nşallah kolayca çıkarır dişlerini deAm8n canım Allah razı olsun
İkısınıde veriyorum anne sütü sarılıgı sabıt kalıyor ne çıkıyor ne artıyor dıye bılıyorum bızımkılerın kı artıyor sureklıNe ile besleniyor bebekler mama mı anne sütü mü bunu şunun için sordum Anne sütü sarılığı diye bir şey var galiba Osman Gönülal falan paylaşmıştı bir bakar mısınız tam izlemedim ama
Anladım canım tam bilmiyorum detayları inşallah düşer. Doktorlar ne diyo pekiİkısınıde veriyorum anne sütü sarılıgı sabıt kalıyor ne çıkıyor ne artıyor dıye bılıyorum bızımkılerın kı artıyor sureklı
Kucukler dıyeeeAnladım canım tam bilmiyorum detayları inşallah düşer. Doktorlar ne diyo peki