- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.761
Sana seviyorum tatlı kapli kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana seviyorum tatlı kapli kadın
İyiyim çok şükür canım hastalıkla uğraştık zor geçti biraz sen nasılsın minnak kuş nasılNefes0858 cnmm sen naslsn
Geçmiş olsn cnmİyiyim çok şükür canım hastalıkla uğraştık zor geçti biraz sen nasılsın minnak kuş nasıl
Ay inşallah nefesim yaaa gerçekten bende çöktüm onunla. Ay bi görsen gözlerinin altı çöktü hiç hali yok. 1 haftadır içmiyor mama. Ek gıda da eh işte az bişeyOy kuzum ya çok zor yemeyen bende çektim yemiyordu yeni yeni biraz başladı inşallah prensesimde başlar yemeye
Çabucak düzene girer inşallah canımAy inşallah nefesim yaaa gerçekten bende çöktüm onunla. Ay bi görsen gözlerinin altı çöktü hiç hali yok. 1 haftadır içmiyor mama. Ek gıda da eh işte az bişey
Sağol canım çok şükür iyiyiz inşallah bi daha olmadan atlatırız bu kışıGeçmiş olsn cnm
Geçmiş olsun canım papatya çayı iç sen az da bebişe ver. Soğuk algınlığı varsa alırKizlar bizimde bugün sanki hafif burun akıntımız var şimdiden önlem amaçlı ne yapabilirim
Sagol canim hemen alayım ❤Geçmiş olsun canım papatya çayı iç sen az da bebişe ver. Soğuk algınlığı varsa alır
Şifalar olsun inşallah canımSagol canim hemen alayım ❤
İnşallah canım aman hasta olmasınlar biz bi şekilde atlatıyoruzŞifalar olsun inşallah canım
Geçmiş olsun canım ıhlamur verebilirsin burnunu açık tutmaya çalışKizlar bizimde bugün sanki hafif burun akıntımız var şimdiden önlem amaçlı ne yapabilirim
Yaptim canım ıhlamur inşallah iyi gelir bugun sürekli temizledim burnunu çok şükür daha iyiGeçmiş olsun canım ıhlamur verebilirsin burnunu açık tutmaya çalış
Çok şükür canım burun temizliği önemli Rabbim şifa versin paşamaYaptim canım ıhlamur inşallah iyi gelir bugun sürekli temizledim burnunu çok şükür daha iyi
Amin teyzesi amin Rabbim bütün hasta olan yavrulara evlatlara şifa versin inşallahÇok şükür canım burun temizliği önemli Rabbim şifa versin paşama
İkiz anneleri firardaKizçeler nasılsınız bende aynı yorgun uykusuz oğlan düzeldi kız bozuldu öyle öyle geçiyo herkes nasıl özledim sizi ama asla fırsat bulup giremiyorum o kadar yoğun geçiyor ki
Ah canım ben bile zor bakıyorum eskisi gibi yazamıyorumKizçeler nasılsınız bende aynı yorgun uykusuz oğlan düzeldi kız bozuldu öyle öyle geçiyo herkes nasıl özledim sizi ama asla fırsat bulup giremiyorum o kadar yoğun geçiyor ki
Kız tek yardımcım Allah'ım başka halimi hatrimi soran yok çok güç oluyor ama şükür yetistirebiliyorum bakmayıİkiz anneleri firarda
Gerçi bizler de yetişemiyoruz sizin iş daha zor
Geçmiş olsun canım size de
Minikleri öpüyoruz