- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.741
Aa bakayim bende sagol cnmİyiliğe ninniler var Sertap Erener falan söylüyor. Çok güzel rahatlatıcı bir müziği de var çok seviyoruz biz onları
o kadar seviyorumki bu grubu
Off offNo no mama asla içmiyor. Çorba falan da zorla
Geçen eşim diyor ki bu ninniler de benim bile uykum geliyorAa bakayim bende sagol cnm
Deniyorum da yok. Ek gıdayı almama sebebi kaşıkla vermeye çalıştım mamayı ondan açmıyor ağzını. Elimle muz falan verince yiyorOff offinşallah şurupları fayda eder iştahı açılır canım. Şu senin instagramda takip ettiğin sayfalar varya bazen iştah açıcı mama falan paylaşıyorlar. İşe yarar mı acaba
Piş Piş sesi ile uyutuyorum bende gece canımBizimki süpürge sesi piş piş sesiyle uyuyor arada
Oy kuzum ya çok zor yemeyen bende çektim yemiyordu yeni yeni biraz başladı inşallah prensesimde başlar yemeyeNo no mama asla içmiyor. Çorba falan da zorla
Canım ne günler yaşadık az mı konuşmadık o yüzden ayrılmak yok sen tecrübelisin usta olduno kadar seviyorumki bu grubu
izliyorum sizi sessizce
hepiniz yeni annelersiniz ama maşallah çoğunuz büyüttünüz cnm
ama ayrılamıorum sizden
Hep söylüyoruz bu bebelerin hepsi aynıPiş Piş sesi ile uyutuyorum bende gece canım
Ek gıda nasıl gidiyorHep söylüyoruz bu bebelerin hepsi aynı
Yk datlum ne ayrılmasıCanım ne günler yaşadık az mı konuşmadık o yüzden ayrılmak yok sen tecrübelisin usta oldun
Hiç girme o konuya hastalanınca düzen bozuldu pek aramız yok ek gıdayla gün içinde yoğurt yiyor sadece ara ara bazen corba iciyor sadece o kadarEk gıda nasıl gidiyor
Çok zor yememesi ya cidden bizde hastalandık ek gıdayı zaten zorla 1 2 kasık veriyordum hastalıkta hiç yemedi bı kaç gündür az az yiyor inşallah düzene girecek benim götürdüğüm doktorlardan birisi ağzına değse bile yeter dediHiç girme o konuya hastalanınca düzen bozuldu pek aramız yok ek gıdayla gün içinde yoğurt yiyor sadece ara ara bazen corba iciyor sadece o kadar
bizim doktorda 1 yaşına kadar tadimlarla geçmesi normal endiselenme dedi .Çok zor yememesi ya cidden bizde hastalandık ek gıdayı zaten zorla 1 2 kasık veriyordum hastalıkta hiç yemedi bı kaç gündür az az yiyor inşallah düzene girecek benim götürdüğüm doktorlardan birisi ağzına değse bile yeter dedi
İnşallah canım hastalanınca doktora söyledim yemediğini değse yeter dedi bende öyle rahatladım yoksa çok stres olmuştumbizim doktorda 1 yaşına kadar tadimlarla geçmesi normal endiselenme dedi .
Ağzına değse yeter diyorlarsa çok şükür o zaman bak biraz daha rahatladım
İnşallah en kısa sürede düzene gireriz hepimiz
Amin amin inşallah aynen bende cok stres yapıyordum yemiyor diyeİnşallah canım hastalanınca doktora söyledim yemediğini değse yeter dedi bende öyle rahatladım yoksa çok stres olmuştum
Çok imreniyorum yiyen bebeğe zamanı gelince bizimkilerde yiyecek İnşallah
Blw ye geçsen erken mi acaba kuzum kendi yemek istiyorsaDeniyorum da yok. Ek gıdayı almama sebebi kaşıkla vermeye çalıştım mamayı ondan açmıyor ağzını. Elimle muz falan verince yiyor