- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.721
Oo maşallah canımSelam Güzel anneler nasılsınız
Hamileyken ne çok zamanım varmış ya
Şimdi hergun farklı bı bebe, yok atak yok diş
İlk dişler 2 hafta önce alttan kendini gösterdi
2 dene sivri dişimiz var.
Bayağı takio edemedim.
İnşallah hepiniz ve bebekler iyidir
Oyyy maşallah prenseseSelam Güzel anneler nasılsınız
Bayağı takio edemedim.
Ayy ne yapacağını şaşırıyor insan yaOyyy maşallah prensese
Hepimiz sırayla hastalandıkCatlak-kurabiye dediği gibi mizmiz huyu değişti resmen
Ay bu kadar olur aynı vallahi uyumamak için direniyorAyy ne yapacağını şaşırıyor insan yabide uykusu var uyuyamıyor o zaman daha çok mızmız oluyor. Bi ara tüm psikolojimi bozmuştu
Anam bunlar hep aynıAy bu kadar olur aynı vallahi uyumamak için direniyor
Hic uyumamış gibi 10 dk sonra pat diye açıyor gözünüAnam bunlar hep aynıkız deli gibi uykusu var gözlerini kapatıyor bir kaç sn dalıyor sonra kendini zorluyor gözlerini açmak için uyumuyor
Maalesef. Bizde hava aldık grip üşütme üst üste. Tim düzen tepetaklak. Şimdi de diş. Onun gerginliğiOyyy maşallah prensese
Hepimiz sırayla hastalandıkCatlak-kurabiye dediği gibi mizmiz huyu değişti resmen
Amin canım aynen canlari acımasın inşallah dış gerginliği bizdede var çok şükür ateş yok ama ishal yaptı benimkiniMaalesef. Bizde hava aldık grip üşütme üst üste. Tim düzen tepetaklak. Şimdi de diş. Onun gerginliğiherşeye değer de canları acımasın ya
Bir de ben embriyomu 1 sene daha dondurdumHastabeye arayınca heyecan bastı
Doğru ya Iğdır demiştinY
Yok canım ığdır dayız biz
2 3 sene sonra bilmiyorum ki o zamanın durumu maddi şartları nasıl olur? Şuan bu cadiyla herşeyi yapmak istiyorumAmin canım aynen canlari acımasın inşallah dış gerginliği bizdede var çok şükür ateş yok ama ishal yaptı benimkini
Ayy heyecanlanmak mi insan
1 sene sonra mi alacaksın onu da
Maşallah prensese inci gibi dişleri olsun inşallahSelam Güzel anneler nasılsınız
Bayağı takio edemedim.
Hastalık çok bu ara Rabbim korusun hepsiniMaalesef. Bizde hava aldık grip üşütme üst üste. Tim düzen tepetaklak. Şimdi de diş. Onun gerginliğiherşeye değer de canları acımasın ya
Bir de ben embriyomu 1 sene daha dondurdumHastabeye arayınca heyecan bastı
Çok geçmiş olsun . Hastalık zor. Hava verdik cadıya. O arada telefon filan açtım mecbur. Unutturması bayağı zor oldu ama başardık.Maşallah prensese inci gibi dişleri olsun inşallah
Bizde hastaydık yeni toparlandık diş henüz yok bizde
Sağol canım sizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun . Hastalık zor. Hava verdik cadıya. O arada telefon filan açtım mecbur. Unutturması bayağı zor oldu ama başardık.
Ve sonra bitmeyen enerjiHic uyumamış gibi 10 dk sonra pat diye açıyor gözünü
Bizimki süpürge sesi piş piş sesiyle uyuyor aradaSağol canım sizede geçmiş olsun
O dönem bende arada açtım çok huysuzlandığı zamanlarda mecburen
Dur olduğun yerde valla çok üzüldüm sonradan gördüm ben kızdan dolayı girip çıkıyordumGeldim canımya olayları bilmediğimiz için yangında çıkan kıvılcım bize sıçradı aman daha karışmam etliye sütlüye
He ya bende yanlış anlaşılıp gittiğimiz için üzülmüştümDur olduğun yerde valla çok üzüldüm sonradan gördüm ben kızdan dolayı girip çıkıyordum
İyiliğe ninniler var Sertap Erener falan söylüyor. Çok güzel rahatlatıcı bir müziği de var çok seviyoruz biz onlarıBizimki süpürge sesi piş piş sesiyle uyuyor arada
No no mama asla içmiyor. Çorba falan da zorlaHe ya bende yanlış anlaşılıp gittiğimiz için üzülmüştümkız nasıl daha iyi mi