- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.701
Masal perisi de gitmiş noluyor ya tadı tuzu kaçtı iyiceHayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah
Aaa nolmuş ben görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masal perisi de gitmiş noluyor ya tadı tuzu kaçtı iyiceHayırlı güzel haberlerle gel canım inşallah
Aaa nolmuş ben görmedim
Allah razı olsun canım sağolasınÇok gecmis olsun cnm rabbim şifa versin inşallah
İnşallah canım sağolGeçmiş olsun canım ya inşallah en kısa zamanda atlatır
Ne oldu da gittiler kiMasal perisi de gitmiş noluyor ya tadı tuzu kaçtı iyice
Bilsem canım gidenleri sordular diye sanırımNe oldu da gittiler ki
Enteresan sormak da mı yasakmış.Gelirler inşBilsem canım gidenleri sordular diye sanırım
Yeni kural sanırım canım anlamadım ben millet birbirine neler yazıyor neyse sen nasılsın paşa nasıl olduEnteresan sormak da mı yasakmış.Gelirler inş
Paşa hasta yaa aşırı huysuz halsiz uyku hali ama uyuyamiyor da.İlac başladık bakalım hemen etki eder inş.Pazara sünnet mevlidi var şansa hasta oldu.Toparlanmasa çok zor geçecekYeni kural sanırım canım anlamadım ben millet birbirine neler yazıyor neyse sen nasılsın paşa nasıl oldu
Allahım şifasını versin kuzumun inşallah toparlanır canımPaşa hasta yaa aşırı huysuz halsiz uyku hali ama uyuyamiyor da.İlac başladık bakalım hemen etki eder inş.Pazara sünnet mevlidi var şansa hasta oldu.Toparlanmasa çok zor geçecek
İnşallah canım Allah razı olsunAllahım şifasını versin kuzumun inşallah toparlanır canım
Hayırlı pazarlar canım hoşgeldin sürgün kısa sürdü iyi bariMerhaba kızlar hayırlı pazarlar
Hoş buldum canım benimHayırlı pazarlar canım hoşgeldin sürgün kısa sürdü iyi bari
Nasılsın paşa nasılHoş buldum canım benim
Çok şükür
Daha iyiyiz canım sen nasılsınNasılsın paşa nasıl
Geldin mi çok üzülmüştüm yaaaDaha iyiyiz canım sen nasılsın
Geldim canım ya olayları bilmediğimiz için yangında çıkan kıvılcım bize sıçradı aman daha karışmam etliye sütlüyeGeldin mi çok üzülmüştüm yaaa
Yok canım ığdır dayız biz