- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.261
Aaa ben kaçırdım demekki o konuyuGeçen konusu geçmişti ben şeftali atıcam semiz otu atarım başka ne yer ki tam o aylarda
… götürebilirsiniz. bebekleri cok seviyorlar ve etkileşimleri çok güzel benim bebeğimde cok aglar herseye ama inanılmaz sevdi ve düzenli gidiyoruz 15 günlükken doktorumuz bu merkezi önerdi cok gaz kolik sancısı vardı cok faydalı oldu öneririrmBizim kısa lar olmuo henüz çok istiorum büyük gelio pijamalarda dar gelmeye başladıev serin Allah'tan yoksa bizimki sıkıntılı spa bende istiorum ama fotorafcida aldım boyumun ölçüsünü durmadı cocum
Canım ben şeftali püresi yaptım kırmızı erik ve kayısı da yapıcam biraz. Yemeklik kabak ve kapya biberi doğrayıp ayrı ayrı süt poşetlerine koydum sonrada nofrost saklama kaplarına. Semizotu enginar bezelye koydum kışında çok sebze oluyor zaten onlardan da yer
Turunçlu Defne de cnm çarşıya 10 dakika mesafede sen nerede oturuyorsun adaçayı hiç duymamistim deniyecdmadaçayı nazarı çeker derler cnm :)
sen merkezdemi oturuodun
Ooo maşallah canım ben daha pek bisey yapmadimCanım ben şeftali püresi yaptım kırmızı erik ve kayısı da yapıcam biraz. Yemeklik kabak ve kapya biberi doğrayıp ayrı ayrı süt poşetlerine koydum sonrada nofrost saklama kaplarına. Semizotu enginar bezelye koydum kışında çok sebze oluyor zaten onlardan da yer
Oo tarif bile aldımAaa ben kaçırdım demekki o konuyu
Bende Şeftali koydum kayısı marmelat yaptım
O zaman ben yerim
Oh oh hamarat hatun maşallahCanım ben şeftali püresi yaptım kırmızı erik ve kayısı da yapıcam biraz. Yemeklik kabak ve kapya biberi doğrayıp ayrı ayrı süt poşetlerine koydum sonrada nofrost saklama kaplarına. Semizotu enginar bezelye koydum kışında çok sebze oluyor zaten onlardan da yer
Yalnız değilsin bende bu sene tembellik yaptımOoo maşallah canım ben daha pek bisey yapmadim
Ben de arada bir veriyordum
Kızlar aranızda testi beyaz cizgi cıkan varmı ? İlk 5 dk dolmadan cıktıMerhaba güçlü anneler
İnşallah hepimiz hamilelik sürecimiz sağ salim atlatıp bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Birbirimize daima güzel haberler vereceğimiz, sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyüteceğimiz bir topik olması dileğiyle
Vee bakalım kızlar mı kazanacak erkekler mi
Anne Adı Doğum Zamanı Cinsiyet @Simayy67 Nisan Ssevincli Mayıs Nefes0858 Mayıs I iklime_06 Mayıs @Masmavi0 Mayıs @Mucizelerim benimle Mayıs ozn_srk Haziran @Sun Raha Haziran @Hissedensair Haziran EzgininAnnesi Haziran @snow1132 Haziran @Jou Haziran @Niloya444 Haziran @Denizatidenizyildizi Haziran Catlak-kurabiye Haziran @Tureed Haziran @Kubkub06 Haziran @Burcu2614 Haziran Ilayumut Temmuz @Beyazmelekler Ağustos
Cnm şeftali hemen verilmez alerji yapabilir.. 8. Aya doğru ver
Kzzzz çarşıya giderken benm evin öninden geçiosndur demek kiTurunçlu Defne de cnm çarşıya 10 dakika mesafede sen nerede oturuyorsun adaçayı hiç duymamistim deniyecdm
Bal kabağın nasıl atıyorsun canım buzluğa bide son bahar gibi çıkıyor galiba oCnm şeftali hemen verilmez alerji yapabilir.. 8. Aya doğru ver
Yoğuetla başlıacaksn
Elma suyu sıkcan kendin
Çorba vs
Et suyu ilik suyu at buzluğa
Semizotu at
Benimde kışa denk gelmişti ben buzluk yerine kış sebzeleri taze vermedim ilk sene.. Şimdi bu sene buzlupa atmaya başladm
Buzlupa attğm tek şey balkabağı idi
Balkabağı mevsimi al at..
Bebeklere xok faydalı
Kzzzz çarşıya giderken benm evin öninden geçiosndur demek ki
Ben kabak biber fasulye attım.Menemen yapacağım o esnada domates sosu ayrı hazırlayacam.minik kavonozlara şeftali püresi yapacağım.
Ben her gün veriyorum ki günlük bir iki kaşık verilebilir çoğu doktor da onaylıyorBen de arada bir veriyordum
Yeni gördüm şimdi nasıl verseydin ateş düşürücü gece çıkmasın diye37.5 koltuk altı ölçümü soydum ıslak bez koydum biraz bekliyorum hemşire 38 olursa ver dedi çıkmaz inşallah 2. Ay aşıları rahat geçmişti
Emzirdim memede uyuyor şimdi nobetteyim ateş en korktuğum
Cnm şeftali hemen verilmez alerji yapabilir.. 8. Aya doğru ver
Yoğuetla başlıacaksn
Elma suyu sıkcan kendin
Çorba vs
Et suyu ilik suyu at buzluğa
Semizotu at
Benimde kışa denk gelmişti ben buzluk yerine kış sebzeleri taze vermedim ilk sene.. Şimdi bu sene buzlupa atmaya başladm
Buzlupa attğm tek şey balkabağı idi
Balkabağı mevsimi al at..
Bebeklere xok faydalı
Kzzzz çarşıya giderken benm evin öninden geçiosndur demek ki
Guzel fikirler verdiniz kizlar ufaktan başlarım bendeBen kabak biber fasulye attım.Menemen yapacağım o esnada domates sosu ayrı hazırlayacam.minik kavonozlara şeftali püresi yapacağım.
Kış olması avantajı olduğu için çok fazlaya gerek yok tüm sebzeler olacak zaten
Kışın yaz için atmak daha mantıklı özelikle havuç
Bal kabağı çok besleyici çıkınca ondan da atacağım inş.Peynirini.yogurdunu kendim yaparım tamamdır