Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın kızlar herkes nasıl bebekler nasıl ben hayatımın en güzel en özel yoğunluğunu yaşıyorum başımı kasiyavak zaman bulamıyorum o yüzden pek giremiyorum girsemde yazamıyorum rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin nasıl muhteşem bir şey şükürler olsun bugünleri gösteren rabbime uyutmak için anam ağlıyor uyuyunca da özlüyorum uyansinlar istiyorum öyle bir durum işte sanırım hepimiz yaşıyoruz aynı durumu biz 3 hafta önce 33 günlük kuvez sürecinden sonra kavuştuk

cnmm

Teşekkür ederim canım sorun değil kızlarda yazdılar sağolsunlar 37.8 i görünce verdim çok şükür gece çıkmadı bugünü de atlatırsak sıkıntı olmaz

çok bekledin çok emek ettin...
fazlasıyla bu duyguyu en dibine kadar hakettin
Rabbim evlatlarını sana, senide onlara bağışlasın
sağlıkla büyüt inşallah cnm
Canımsın şükürler olsun o kadar yorgunluğun ardından ben birinin hayalini kurmaya korkarken ikisini verene şükür sonsuz şükür her anını her dakikasının tadını çıkarıyorum onlarsız geçen günlerin acısını çıkarıyorum bekledik ama değdi bin şükür

en çokta sen hasretlerini çekerken seni üzenler düşünsün..
Allaha havale etmek en iyisi..
işte düşmez kalkmaz bir Allah...
herkesin gönlüne göre veriyor

Olmaması Benim imtihanimdı onların bana davranışları da onların imtihanı ben imtihanımı alnımın akıyla geçtim şükürler olsun şimdi onlar düşünsün ben hepsini Allah'a havale ettim şimdi e kişisini görmen lazım sözde çok seviyor ama bı kere kucağına almış değil alsa benim canım çıkar acaba diyorum yaptıkları aklına geliptr utanıyor mu ben her anın tadını çıkarıyorum bu da onlara dert oluyor

Bı de görsen teyzesi ikisi aynı ben oğlan babama benziyor çok eş tarafı bundan muzdarip eşim etrafımızda pervane yani bazılarına koyuyor da koyuyor işte

maşallah cnm
Allah nazardan saklasın
hiç negatif enejiyi çekme
evde adaçayı yak ara sıra
Allah razı olsun kimsenin ağız tadını bozmasın inşallah hepimiz çok cefa çektik şimdi sefa sürme zamanı adaçayı niçin cnm yapayım

Maşallah maşallah size canım sağlıkla büyüdün minnaklar
Bu arada öyle kişiler utanmaz hala bi yerde laf sokma derdinde olur. Rabbim şerlerinden korusun. Senin eşinle evlatlarınla sağlıklı huzurlu senelerin olsun inşallah

Bal0ncuk teşekkürler canım evet evet önemli aşılar hepsini yaptıracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…