- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.241
Günaydın canımgünaydın herkese kızlar
ne güzel sohbet olmuş
cnmmGünaydın kızlar herkes nasıl bebekler nasıl ben hayatımın en güzel en özel yoğunluğunu yaşıyorum başımı kasiyavak zaman bulamıyorum o yüzden pek giremiyorum girsemde yazamıyorum rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin nasıl muhteşem bir şeyşükürler olsun bugünleri gösteren rabbime uyutmak için anam ağlıyor uyuyunca da özlüyorum uyansinlar istiyorum öyle bir durum işte sanırım hepimiz yaşıyoruz aynı durumu biz 3 hafta önce 33 günlük kuvez sürecinden sonra kavuştuk
çok bekledin çok emek ettin...sende mi burdasın canım benim
Teşekkür ederim canım sorun değil kızlarda yazdılar sağolsunlar 37.8 i görünce verdim çok şükür gece çıkmadı bugünü de atlatırsak sıkıntı olmazbiz yaptırdık cnm... 2 doz rotavirüsü
5 dozda menejit aşısı vurdurduk biz..
3 bexsero
2 tanede nimerix ( menetrada oluyor)
bence özel aşıların önemi çok büyük.. özellikle menenjitin..
rotaanın koruyuculuğu 6 yaşına kadar felan ama
menenjit ömür boyu sürecek bişey.. mutlaka yaptırılmalı
cnm kusura bakma geç cvp oldu girememiştim
geçmiş olsun çok çok...
ben 38 olmadan hiç vermedim.. 1 yaşına kadarda fitil kullandım 1 kere 38i geçti bu zamana kadar çk şükür
Allah herkesin evladına sağlık versin..
şimdiden itibaren calpol aldım evde dursun die..
ama sizin aylarınızda içinden çıkan kaşığın yarısı kadar vermek yeterli oluyor
inşallah kullanmaya gerek kalmaz
sağlıkla atlatın inşallah cnm benmTeşekkür ederim canım sorun değil kızlarda yazdılar sağolsunlar 37.8 i görünce verdim çok şükür gece çıkmadı bugünü de atlatırsak sıkıntı olmaz
İnşallah canımsağlıkla atlatın inşallah cnm benm
Canımsınçok bekledin çok emek ettin...
fazlasıyla bu duyguyu en dibine kadar hakettin
Rabbim evlatlarını sana, senide onlara bağışlasın
sağlıkla büyüt inşallah cnm
en çokta sen hasretlerini çekerken seni üzenler düşünsün..Canımsınşükürler olsun o kadar yorgunluğun ardından ben birinin hayalini kurmaya korkarken ikisini verene şükür sonsuz şükür her anını her dakikasının tadını çıkarıyorum onlarsız geçen günlerin acısını çıkarıyorum bekledik ama değdi bin şükür
Olmaması Benim imtihanimdı onların bana davranışları da onların imtihanı ben imtihanımı alnımın akıyla geçtim şükürler olsunen çokta sen hasretlerini çekerken seni üzenler düşünsün..
Allaha havale etmek en iyisi..
işte düşmez kalkmaz bir Allah...
herkesin gönlüne göre veriyor
Bı de görsen teyzesi ikisi aynı benen çokta sen hasretlerini çekerken seni üzenler düşünsün..
Allaha havale etmek en iyisi..
işte düşmez kalkmaz bir Allah...
herkesin gönlüne göre veriyor
maşallah cnmBı de görsen teyzesi ikisi aynı benoğlan babama benziyor çok eş tarafı bundan muzdarip eşim etrafımızda pervane yani bazılarına koyuyor da koyuyor işte
Allah razı olsun kimsenin ağız tadını bozmasın inşallah hepimiz çok cefa çektik şimdi sefa sürme zamanımaşallah cnm
Allah nazardan saklasın
hiç negatif enejiyi çekme
evde adaçayı yak ara sıra
adaçayı nazarı çeker derler cnm :)Allah razı olsun kimsenin ağız tadını bozmasın inşallah hepimiz çok cefa çektik şimdi sefa sürme zamanıadaçayı niçin cnm yapayım
Maşallah maşallah size canımGünaydın kızlar herkes nasıl bebekler nasıl ben hayatımın en güzel en özel yoğunluğunu yaşıyorum başımı kasiyavak zaman bulamıyorum o yüzden pek giremiyorum girsemde yazamıyorum rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin nasıl muhteşem bir şeyşükürler olsun bugünleri gösteren rabbime uyutmak için anam ağlıyor uyuyunca da özlüyorum uyansinlar istiyorum öyle bir durum işte sanırım hepimiz yaşıyoruz aynı durumu biz 3 hafta önce 33 günlük kuvez sürecinden sonra kavuştuk
Evet canımKimyon çayını mı canım
biz yaptırdık cnm... 2 doz rotavirüsü
5 dozda menejit aşısı vurdurduk biz..
3 bexsero
2 tanede nimerix ( menetrada oluyor)
bence özel aşıların önemi çok büyük.. özellikle menenjitin..
rotaanın koruyuculuğu 6 yaşına kadar felan ama
menenjit ömür boyu sürecek bişey.. mutlaka yaptırılmalı
cnm kusura bakma geç cvp oldu girememiştim
geçmiş olsun çok çok...
ben 38 olmadan hiç vermedim.. 1 yaşına kadarda fitil kullandım 1 kere 38i geçti bu zamana kadar çk şükür
Allah herkesin evladına sağlık versin..
şimdiden itibaren calpol aldım evde dursun die..
ama sizin aylarınızda içinden çıkan kaşığın yarısı kadar vermek yeterli oluyor
inşallah kullanmaya gerek kalmaz
Tamam canım dikkat edeyim ben de sağol uyarın içinEvet canım