- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.221
Sağlık ocağında bebeğe sakın verme dedi bana ebe hemşire canım.Hahah hormonlardır inşallah
Anamm ben çıkarmıştım çorapları
Ay aslında şu sıralar bende 3 yapsam iyi yanede olsa zararı yok bol sütte yapar
Aşure benim için bir aşk yaf
Yapıyor canım çikolata bizim bir numaralı düşmanımız. Yediğim gün mahvediyor çocuğu belki sizde öyle değildir ama gözlemle bakalım
Anamm aşure sevmeyen biri
Maşallah canım inşallah ateşsiz atlatırsınız
Canım kimyon tohumu aldım ben havanda ezdim kaynamış suya bir çay kaşığı kadar atıp biraz demlendikten sonra içiriyorum. Baktım oğlan çoıj sıkıntılı bir çay kaşığı da ona veriyorum
Ölek biz
Neyyy 125 cc miiiBenimde 50 CC idi. Dün 125cc yi gördüm
Kuxumm bnm ya aynı seleri dusunmusux ahh ne gunlerdiSayfanın sonuna inince her seferinde bu konuyu görüp hüzünlenen, gözleri dolan, maziye giden bir ben miyim
Arada maziye gitmek güzel oluyor...
Zor anlar yaşasakta bebeklerimize bakıp şükrediyoruz
Tureed nerelerdesin
Çatlak kurabiyeCatlak-kurabiye oldu ..
Kimilerinin transferden ikiz bebeleri oldu.
Düşünüyorum benim ikiz olsa şuan ne haldeydim acabaGerçi suanki halim de pek iç açıcı degil ama
.
Sayfanın sonuna inince her seferinde bu konuyu görüp hüzünlenen, gözleri dolan, maziye giden bir ben miyim
Arada maziye gitmek güzel oluyor...
Zor anlar yaşasakta bebeklerimize bakıp şükrediyoruz
Tureed nerelerdesin
Çatlak kurabiyeCatlak-kurabiye oldu ..
Kimilerinin transferden ikiz bebeleri oldu.
Düşünüyorum benim ikiz olsa şuan ne haldeydim acabaGerçi suanki halim de pek iç açıcı degil ama
.
Ölçü kaşığı varya içinden çıkan onla yarım yapBal0ncuk tecrübeli anne calpolu 1 çay kaşığı mı veriyordun 4. Ayında
37.5 koltuk altı ölçümü soydum ıslak bez koydum biraz bekliyorum hemşire 38 olursa ver dedi çıkmaz inşallah 2. Ay aşıları rahat geçmiştiÖlçü kaşığı varya içinden çıkan onla yarım yap
Bn öyle veriyordum
Ateş mi çıktı huysuzluk mu
Evet kuzum 1 cay kaşığı veriliyorBal0ncuk tecrübeli anne calpolu 1 çay kaşığı mı veriyordun 4. Ayında
Çıkmaz inşallah ama sen yinede ver 1 çay kaşığı37.5 koltuk altı ölçümü soydum ıslak bez koydum biraz bekliyorum hemşire 38 olursa ver dedi çıkmaz inşallah 2. Ay aşıları rahat geçmişti
Emzirdim memede uyuyor şimdi nobetteyim ateş en korktuğum
Uyudu canım memede takipteyim zıbınla duruyorÇıkmaz inşallah ama sen yinede ver 1 çay kaşığı
Evet canim. Duş alırsan rahatlarsın daha iyi olur tabi. Çoraba bakıp gülüyorsun bazenNeyyy 125 cc miiisüpper ya. Bol su içeyim çorabı geçireyim sağayım öyle miii
Ben cevap vereyim evet 1 çay kaşığı ilk aydan itibarenBal0ncuk tecrübeli anne calpolu 1 çay kaşığı mı veriyordun 4. Ayında
Kimyon çayını mı canımSağlık ocağında bebeğe sakın verme dedi bana ebe hemşire canım.
İyi yapmışsın canım kaç gün dikkat edeceksin37.8 e çıktı ilaç verdim zıbınla yatırdım yanımda yattı hep kontrol ettim uyuyamadım çıkar diye
Bugünde dikkat ederim canım inşallah çıkmazİyi yapmışsın canım kaç gün dikkat edeceksin
biz yaptırdık cnm... 2 doz rotavirüsüKızlar bu özel aşıları yaptıranlar bana bilgi verebilir mi?
Doktorumuz rotavirus ve menenjit aşısı inı söyledi 2 doz ve 3 doz dedi.
Bal0ncuk tecrübeli anne calpolu 1 çay kaşığı mı veriyordun 4. Ayında
cnm kusura bakma geç cvp oldu girememiştim37.5 koltuk altı ölçümü soydum ıslak bez koydum biraz bekliyorum hemşire 38 olursa ver dedi çıkmaz inşallah 2. Ay aşıları rahat geçmişti
Emzirdim memede uyuyor şimdi nobetteyim ateş en korktuğum