- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.181
Yarma da yapar bu süreci protein ağırlıklı geçirmek daha iyi yarma yapar gazda yapar bol kimyon atE yarma süt yapiooo
Dereotunun kahvaltıda bol bol ye sütte yaparBizim ayran corbamız var içine buğday nohut fasulye giriyor bol dereotu soğuk yeniyor ona hasretim gaz korkusuna yiyemiyorum bu sıcaklarda çok güzel gider ha aşure ha çorba aynı gaz bombası
Ayranlı çorbayı da yarma ile yapıp yiyorum. Ben galiba gaz ilacına fazla güveniyorum. Çocuk habire pırt pırtBizim ayran corbamız var içine buğday nohut fasulye giriyor bol dereotu soğuk yeniyor ona hasretim gaz korkusuna yiyemiyorum bu sıcaklarda çok güzel gider ha aşure ha çorba aynı gaz bombası
Maşallah de o zamanAyranlı çorbayı da yarma ile yapıp yiyorum. Ben galiba gaz ilacına fazla güveniyorum. Çocuk habire pırt pırt
Denemek lazım kimyonlu çikolataYarma da yapar bu süreci protein ağırlıklı geçirmek daha iyi yarma yapar gazda yapar bol kimyon at
Ama çikolataya kimyon atılmıyor
Hatta ben kaşık kaşık yutuyordum
Yiyorum canım çok severimDereotunun kahvaltıda bol bol ye sütte yapar
Eskiler gazmi bilirmiş ne bulsalar yerlermiş bizde o gaz bu gazAyranlı çorbayı da yarma ile yapıp yiyorum. Ben galiba gaz ilacına fazla güveniyorum. Çocuk habire pırt pırt
Ben 3 ay sonra gazını biraz gitmesi için bekletip içiyordumSoda gaz yaparmı
Geçmiş olsun canım paşayaIyiki aşure sevmiyorumsütlaçda yemem içine yemek yaptığımız malzemeler girince garip geliyor
Biz bugün 4. Ay aşılarımızı olduk 2 tanecik ağladı oğluşumkucağıma alınca sustu maşallah kilo almışız boyumuz da uzamış ateş takibindeyim inşallah olmaz
Arada canım istiyor içiyorum bende oda gaz listesindemi acaba dedimBen 3 ay sonra gazını biraz gitmesi için bekletip içiyordum
Mineraller olduğundan içinde süt yapar
Sağol teyzesi prensesime de geçmiş olsunGeçmiş olsun canım paşayabizde aşı olduk bugün. İnşallah ateş falan yapmaz ikimizede
Aaa bende gördüm bunu fakat yok canım dedim. Ama bak sen deyince dur deneyeceğim bende. Sağımda ne kadar çıkıyor süt canım. Benim 2 memeden anca max 50 ml cıkıyor.Günaydın Kızlar
Dün Temmuz anneleri grubunda süt sağan anneler için biberona bebeğin çorabını geçirin. Hem biberona kitlenip stres olmazsınız hem de çorabı görünce insanın yüzünde tebessüm oluyorBen denedim yarı yarıya arttı
Eki Görüntüle 3114796
Kimyon çayını nasıl yapıyorsun canımOff aşure gaz bombası zatenama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm
Hastanede yapmamıştı ates, hemsirede yapmaz dedi bakalım takipdeyizSagol teyzesi prensesime de geçmiş olsun
1 aylık aşısı hastanede yapılanın 2. Dozu o zaman ateş olmadıysa olmaz canım sen yine takip et kuzumu
Benimde 50 CC idi. Dün 125cc yi gördümAaa bende gördüm bunu fakat yok canım dedim. Ama bak sen deyince dur deneyeceğim bende. Sağımda ne kadar çıkıyor süt canım. Benim 2 memeden anca max 50 ml cıkıyor.
Bizde de yapmadı canımHastanede yapmamıştı ates, hemsirede yapmaz dedi bakalım takipdeyiz