Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizim ayran corbamız var içine buğday nohut fasulye giriyor bol dereotu soğuk yeniyor ona hasretim gaz korkusuna yiyemiyorum bu sıcaklarda çok güzel gider ha aşure ha çorba aynı gaz bombası
Dereotunun kahvaltıda bol bol ye sütte yapar

Bizim ayran corbamız var içine buğday nohut fasulye giriyor bol dereotu soğuk yeniyor ona hasretim gaz korkusuna yiyemiyorum bu sıcaklarda çok güzel gider ha aşure ha çorba aynı gaz bombası
Ayranlı çorbayı da yarma ile yapıp yiyorum. Ben galiba gaz ilacına fazla güveniyorum. Çocuk habire pırt pırt

Geçmiş olsun canım paşaya bizde aşı olduk bugün. İnşallah ateş falan yapmaz ikimizede

Geçmiş olsun canım paşaya bizde aşı olduk bugün. İnşallah ateş falan yapmaz ikimizede
Sağol teyzesi prensesime de geçmiş olsun
1 aylık aşısı hastanede yapılanın 2. Dozu o zaman ateş olmadıysa olmaz canım sen yine takip et kuzumu

Aaa bende gördüm bunu fakat yok canım dedim. Ama bak sen deyince dur deneyeceğim bende. Sağımda ne kadar çıkıyor süt canım. Benim 2 memeden anca max 50 ml cıkıyor.

Kuru Fasulye
Lahana
Süt
Soğan
Mısır
Yeşil Mercimek
Buğday
Bulgur
Soya
Yulaf
Lahana
Brokoli
Karnabahar
Portakal
Kayısı
Armut
Erik
Şeftali
Greyfurt
Brüksel Lahanası
Soğan
Çay
Çikolata
Kahve
Acı Biber
Kekik
İşlenmiş Gıdalar
Kakaolu Besinler
Süt
Yoğurt
Ayran
Peynir
Gazlı İçecekler

Gaz Yapan yiyecekler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…