Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Arttimi Gercekden bende deneyeceğim bugün

Arttimi Gercekden bende deneyeceğim bugün
Evet cnm.
Am oyke pat diye odaklanma.
Duşumu aldım masaj yaptım suyunu içtim 2 parça da çikolata attım ağzıma. Açtım televizyonu. Ara ara masaj yapa yapa sağdım. Artma oldu belki de psikolojik ama işe yaradı mı yaradı

Oh oh bol sütlerin olsun canım
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor

Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim
Off aşure gaz bombası zaten ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm

Ayy inşallah bitterim
Diğer topikte de yazdırmayacaklar az kaldı şikayet edecekmiş çok korktum şey gibi oldu ilkokul da konuşanları tahtaya yazarlardı ya,
Allah akıl fikir versin ilkokul öğrencilerinden vahim durumu

Off aşure gaz bombası zaten ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm
Bu ben 3 öğün kimyon çayı içerdim
Aman ayakları sıcak tutun yaz diyip cıbıl gezme

Oh oh bol sütlerin olsun canım
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor
Kış çikolata gaz yapar mı?

Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim

Kız ben hep aşure yiyorum güzel süt yapıyo niye gaz yapsın ki yarma su şeker. Ben nohut kuru fasulye de koymuyorum.

Iyiki aşure sevmiyorum sütlaçda yemem içine yemek yaptığımız malzemeler girince garip geliyor
Biz bugün 4. Ay aşılarımızı olduk 2 tanecik ağladı oğluşum kucağıma alınca sustu maşallah kilo almışız boyumuz da uzamış ateş takibindeyim inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…