- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.161
Bu konuda bir bilgim yok henüz başlamadım ama ocean iyidirKan damlası geldi bu mudur kızlar ne kadar veriyorsunuz bir yan etkisi oluyor mu sizlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda bir bilgim yok henüz başlamadım ama ocean iyidirKan damlası geldi bu mudur kızlar ne kadar veriyorsunuz bir yan etkisi oluyor mu sizlerde
Arttimi Gercekden bende deneyeceğim bugünGünaydın Kızlar
Dün Temmuz anneleri grubunda süt sağan anneler için biberona bebeğin çorabını geçirin. Hem biberona kitlenip stres olmazsınız hem de çorabı görünce insanın yüzünde tebessüm oluyor Ben denedim yarı yarıya arttı
Eki Görüntüle 3114796
Evet cnm.Arttimi Gercekden bende deneyeceğim bugün
Oh oh bol sütlerin olsun canımEvet cnm.
Am oyke pat diye odaklanma.
Duşumu aldım masaj yaptım suyunu içtim 2 parça da çikolata attım ağzıma. Açtım televizyonu. Ara ara masaj yapa yapa sağdım. Artma oldu belki de psikolojik ama işe yaradı mı yaradı
Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedimOh oh bol sütlerin olsun canım
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor
En çok gaz yapan o zatenOh oh bol sütlerin olsun canım
Off aşure gaz bombası zaten ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyormBizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim
Ayy inşallah bitterimEn çok gaz yapan o zaten
1 ay sonra rahatlarsın inşallah
Allah akıl fikir versin ilkokul öğrencilerinden vahim durumuAyy inşallah bitterim
Diğer topikte de yazdırmayacaklar az kaldı şikayet edecekmiş çok korktum şey gibi oldu ilkokul da konuşanları tahtaya yazarlardı ya,
Bu ben 3 öğün kimyon çayı içerdimOff aşure gaz bombası zaten ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm
Bende dayanamıyorum ya çok seviyorum aşureyiOff aşure gaz bombası zaten ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm
Kış çikolata gaz yapar mı?Oh oh bol sütlerin olsun canım
Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim
Yapmaz mı en çok gaz yapanlarda ilk 3 sıradaKış çikolata gaz yapar mı?
Kız ben hep aşure yiyorum güzel süt yapıyo niye gaz yapsın ki yarma su şeker. Ben nohut kuru fasulye de koymuyorum.
E yarma süt yapioooYapmaz mı en çok gaz yapanlarda ilk 3 sırada