Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın Kızlar 🥰🥰🥰
Dün Temmuz anneleri grubunda süt sağan anneler için biberona bebeğin çorabını geçirin. Hem biberona kitlenip stres olmazsınız hem de çorabı görünce insanın yüzünde tebessüm oluyor 🥰🥰🥰 Ben denedim yarı yarıya arttı ☺️☺️

BeautyPlus_20220817014019722_save.jpg

Günaydın Kızlar 🥰🥰🥰
Dün Temmuz anneleri grubunda süt sağan anneler için biberona bebeğin çorabını geçirin. Hem biberona kitlenip stres olmazsınız hem de çorabı görünce insanın yüzünde tebessüm oluyor 🥰🥰🥰 Ben denedim yarı yarıya arttı ☺️☺️

Eki Görüntüle 3114796
Arttimi Gercekden 😳bende deneyeceğim bugün 🤭

Arttimi Gercekden 😳bende deneyeceğim bugün 🤭
Evet cnm.
Am oyke pat diye odaklanma.
Duşumu aldım masaj yaptım suyunu içtim 2 parça da çikolata attım ağzıma. Açtım televizyonu. Ara ara masaj yapa yapa sağdım. Artma oldu belki de psikolojik ama işe yaradı mı yaradı 🥰🥰

Evet cnm.
Am oyke pat diye odaklanma.
Duşumu aldım masaj yaptım suyunu içtim 2 parça da çikolata attım ağzıma. Açtım televizyonu. Ara ara masaj yapa yapa sağdım. Artma oldu belki de psikolojik ama işe yaradı mı yaradı 🥰🥰
Oh oh bol sütlerin olsun canım 🥰
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor 😬

Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim 🤭
Off aşure gaz bombası zaten 😅 ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm😅

Ayy inşallah bitterim🥰
Diğer topikte de yazdırmayacaklar az kaldı😅 şikayet edecekmiş çok korktum 😅 şey gibi oldu ilkokul da konuşanları tahtaya yazarlardı ya, 😅😅
Allah akıl fikir versin 😂ilkokul öğrencilerinden vahim durumu 😂😂

Off aşure gaz bombası zaten 😅 ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm😅
Bu ben 3 öğün kimyon çayı içerdim
Aman ayakları sıcak tutun yaz diyip cıbıl gezme😂

Oh oh bol sütlerin olsun canım 🥰
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor 😬
Kış çikolata gaz yapar mı?

Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim 🤭

Kız ben hep aşure yiyorum güzel süt yapıyo niye gaz yapsın ki yarma su şeker. Ben nohut kuru fasulye de koymuyorum.

X