Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aminn canım. Evet bende diyorum artık biz hep birlikteyiz. Herşeyi birlikte yapmaya alışmamız gerekiyor diyorum ama inan ikisi aynı anda ağlayınca biz ne yemek yiyebiliyoruz ne başka birşey.
Dediğim gibi 3 ay olmalarına çok az kaldı. Oturunca belki arabalarında bakın ak falan hoşlarına gider

İnşallah amin

İnşallah kuzum öp yerime bal kızları

Kızlar ben normalde ince giydirirdim.
Sıfır kollu zıbın üstüne şort gibi kısa kollu penye çorap. Ama bu aralar hem yağmur hem hava serin bir de karnı gurul gurul mamayı kestiğimden beri. Bende içine yine sıfır ya da kısa kollu zıbın çorap üstüne uzun kollu tulum giydiriyorum. Çok mu yapıyorum bilmiyorum ama sanki rahatsız gibi. Huysuzlugu arada oluyo o da gazı çıkarınca rahatlıyor. Ve biogaia kullanmama rağmen 3. Gün kaka yapmadı

cnm evin içindeyse dışarı vs çıkmıyorsa bence çok
yani sıkılıp terlerse teride sırtında soğusa o daha kötü

Uzun kollu zıbın varsa sadece onu giydir canım ben havadan emin olamayınca öyle yapıyorum daha rahat oluyor

Canım serin diyorsun hangi şehir bilmiyorum ama serinse uzun giydirmen daha iyi ince olsun çok kalın giydirme sen anlarsın gazdan dır belki huysuzlugu

Havaya göre ayarların gerçekten setinde çok değil.Damla öncesi duzenliyse kakasi damladan dolayı olabilir.Bizim de bugün 4. Gün yapmadı biriktiği için kakası çok kokuyor fitil vereceğim rahatlasın

İstanbul cnm. Cumartesi biraz üşüttük dışarda dedim ondandır belki o guruldama. Bugün azalmış biraz
Kuzum istanbulsa uzuna gerek yok sıcak çünkü bende İstanbuldayım kısa giydiriyorum ayağından çorabını eksik etme kısa giydir sıcaklar kuzu
O guruldama bizdede oluyor bazen sanırım gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…