- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.121
Kuzum doktora sor bı de içeriği oku.Yok kuzum çok agrioçözüm bulamadım bide dün akşam eşimle uyutamadik oğlusu hissetti huzursuzluğumu hiç uyumadik annemi cagircam bugun hiç diş ağrısı yaşamamıştım çok kotumus
Kadın doğum doktoruma sordum çocuk doktoruna sor dedi ben sadece minoset parol onerirrim dedi çocuk doktoruna yazicam bugün disinol u biliorum eşim kullanmisti ama içeriğini bilmiorum bakaim çocuklar hissedio resmen daha da huysuz oldu yatağa koyuyorum uyanio yada yeni bı atakKuzum doktora sor bı de içeriği oku.
Dişinol var bu damla sadece o dişe damlatıyorsub uyuşturuyor
Oyle canım. Benim artık bileklerim ağrıyor. Ve daha 2 aylık sadece ve zayıf olmasına rağmenKadın doğum doktoruma sordum çocuk doktoruna sor dedi ben sadece minoset parol onerirrim dedi çocuk doktoruna yazicam bugün disinol u biliorum eşim kullanmisti ama içeriğini bilmiorum bakaim çocuklar hissedio resmen daha da huysuz oldu yatağa koyuyorum uyanio yada yeni bı atak
Ah kuzum ya geçer inşallah diş ağrısı çok zorKadın doğum doktoruma sordum çocuk doktoruna sor dedi ben sadece minoset parol onerirrim dedi çocuk doktoruna yazicam bugün disinol u biliorum eşim kullanmisti ama içeriğini bilmiorum bakaim çocuklar hissedio resmen daha da huysuz oldu yatağa koyuyorum uyanio yada yeni bı atak
Senin yine emzik ağzında benimki meme ağzında elimi tutup uyuyacakOyle canım. Benim artık bileklerim ağrıyor. Ve daha 2 aylık sadece ve zayıf olmasına rağmenbı anları bı anlarını tutmuyo besikte uyurdu artık emzik ağzımda bana gömülüp uyuyo
Ama çok güzel oluyo yaaaa.Senin yine emzik ağzında benimki meme ağzında elimi tutup uyuyacak
Çok güzel bir şeye vesile olmuşsun canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
üst komşum 34+4 te erken doğumla dn gece kızını doğurdu
bebeği köveze almışlar
emziremiyor emmiyor bebek
makinasıda yok
benm mak. aldım gittim baya uğraştım ama başardım sütü getirtittim
şırınagyla bebeğe verdi hemşireler
kendi sütüm gibi sevindim ya
Aynen saatlerce uyusa şikayet etmemAma çok güzel oluyo yaaaa.
Benden başka kimsede durmasın derdim ama zormuş ya
inşallah cnm cok saol..Çok güzel bir şeye vesile olmuşsun canım
İnşallah sağlıkla tez vakitte kavuşurlarkendi doğumum aklıma geldi
Olsun valla ev göçsün umrumda değil . Çok bekledim çok ağrı çektim çok korktum ama kavuştum. Geçen kaynanam diyo ver ben uyutayim yok dedim ben uyuturum. Eşime demiş çocuk baska kimsede durmuyor. Demiş gerek yok annesinde dursun yeterAynen saatlerce uyusa şikayet etmemitiraf edeyim bende öyle diyordum aynende öyle oldu
Evet teyzesi büyüdü aşkım benim 20 gün ayrı kaldık ama şimdi 7 24 benimle çok şükür bugunlerimizeinşallah cnm cok saol..
oo bak kocaman oldu maşallah seninki :)
Benimde önceliğim kesinlikle oğlum aynı düşünüyoruzOlsun valla ev göçsün umrumda değil . Çok bekledim çok ağrı çektim çok korktum ama kavuştum. Geçen kaynanam diyo ver ben uyutayim yok dedim ben uyuturum. Eşime demiş çocuk baska kimsede durmuyor. Demiş gerek yok annesinde dursun yeter
doktor 1-2 gün demiş ama bilemedim yaEvet teyzesi büyüdü aşkım benim 20 gün ayrı kaldık ama şimdi 7 24 benimle çok şükür bugunlerimize
Canım eğer kilosu ve sağlık durumu iyiyse çok tutmazlardoktor 1-2 gün demiş ama bilemedim ya
sanki daha fazla kalacak gibime geliyor
sen ne kadarlık doğum yaptın kaç kgydi
bizim bu bebişte 1700 diyen var 1800 dien varCanım eğer kilosu ve sağlık durumu iyiyse çok tutmazlar
Ben 34+2 de doğum yaptım çok şükür sağlık sorunumuz yoktu fakat gelişim geriliği nedeniyle kilosu düşükdü 1500 gram doğdu 2180 gram ile taburcu olduk
O zaman kalır biraz kilosu düşük çünkü emmeside iyi olunca taburcu ediyorlar olsun sağlıklı olsunda kalsın anneside toparlanır o zamana kadar daha iyi bakarbizim bu bebişte 1700 diyen var 1800 dien var
bi kere emdi sonra emmediO zaman kalır biraz kilosu düşük çünkü emmeside iyi olunca taburcu ediyorlar olsun sağlıklı olsunda kalsın anneside toparlanır o zamana kadar daha iyi bakar
Neden emmedi minnoşbi kere emdi sonra emmedi
inşallah cnm cok saol
benm kızım hiç emmedi.. aklıma geldikçe sinir oluyorum