Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yok kuzum çok agrio 🥺 çözüm bulamadım bide dün akşam eşimle uyutamadik oğlusu hissetti huzursuzluğumu hiç uyumadik annemi cagircam bugun hiç diş ağrısı yaşamamıştım çok kotumus
Kuzum doktora sor bı de içeriği oku.
Dişinol var bu damla sadece o dişe damlatıyorsub uyuşturuyor

Kuzum doktora sor bı de içeriği oku.
Dişinol var bu damla sadece o dişe damlatıyorsub uyuşturuyor
Kadın doğum doktoruma sordum çocuk doktoruna sor dedi ben sadece minoset parol onerirrim dedi çocuk doktoruna yazicam bugün disinol u biliorum eşim kullanmisti ama içeriğini bilmiorum bakaim çocuklar hissedio resmen daha da huysuz oldu yatağa koyuyorum uyanio yada yeni bı atak 😔

Kadın doğum doktoruma sordum çocuk doktoruna sor dedi ben sadece minoset parol onerirrim dedi çocuk doktoruna yazicam bugün disinol u biliorum eşim kullanmisti ama içeriğini bilmiorum bakaim çocuklar hissedio resmen daha da huysuz oldu yatağa koyuyorum uyanio yada yeni bı atak 😔
Oyle canım. Benim artık bileklerim ağrıyor. Ve daha 2 aylık sadece ve zayıf olmasına rağmen 😔 bı anları bı anlarını tutmuyo 😔 besikte uyurdu artık emzik ağzımda bana gömülüp uyuyo 😂

Ah kuzum ya geçer inşallah diş ağrısı çok zor 😔

Oyle canım. Benim artık bileklerim ağrıyor. Ve daha 2 aylık sadece ve zayıf olmasına rağmen 😔 bı anları bı anlarını tutmuyo 😔 besikte uyurdu artık emzik ağzımda bana gömülüp uyuyo 😂
Senin yine emzik ağzında benimki meme ağzında elimi tutup uyuyacak 🥰🥰

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

üst komşum 34+4 te erken doğumla dn gece kızını doğurdu
bebeği köveze almışlar
emziremiyor emmiyor bebek
makinasıda yok
benm mak. aldım gittim baya uğraştım ama başardım sütü getirtittim
şırınagyla bebeğe verdi hemşireler

kendi sütüm gibi sevindim ya :KK37: :KK37: :KK37:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

üst komşum 34+4 te erken doğumla dn gece kızını doğurdu
bebeği köveze almışlar
emziremiyor emmiyor bebek
makinasıda yok
benm mak. aldım gittim baya uğraştım ama başardım sütü getirtittim
şırınagyla bebeğe verdi hemşireler

kendi sütüm gibi sevindim ya :KK37: :KK37: :KK37:
Çok güzel bir şeye vesile olmuşsun canım
İnşallah sağlıkla tez vakitte kavuşurlar 🤲 kendi doğumum aklıma geldi😔

Aynen saatlerce uyusa şikayet etmem ❤️ itiraf edeyim bende öyle diyordum aynende öyle oldu 🤭😄😄
Olsun valla ev göçsün umrumda değil . Çok bekledim çok ağrı çektim çok korktum ama kavuştum. Geçen kaynanam diyo ver ben uyutayim yok dedim ben uyuturum. Eşime demiş çocuk baska kimsede durmuyor. Demiş gerek yok annesinde dursun yeter 😂

Olsun valla ev göçsün umrumda değil . Çok bekledim çok ağrı çektim çok korktum ama kavuştum. Geçen kaynanam diyo ver ben uyutayim yok dedim ben uyuturum. Eşime demiş çocuk baska kimsede durmuyor. Demiş gerek yok annesinde dursun yeter 😂
Benimde önceliğim kesinlikle oğlum aynı düşünüyoruz 🤭 benim kayınvalidem sadece gelip seviyor benden başka kimse uyutamaz memeyi çıkarıp vermem lazım 😂😂
Eşin iyi demiş 😁😁

doktor 1-2 gün demiş ama bilemedim ya
sanki daha fazla kalacak gibime geliyor
sen ne kadarlık doğum yaptın kaç kgydi
Canım eğer kilosu ve sağlık durumu iyiyse çok tutmazlar
Ben 34+2 de doğum yaptım çok şükür sağlık sorunumuz yoktu fakat gelişim geriliği nedeniyle kilosu düşükdü 1500 gram doğdu 2180 gram ile taburcu olduk

X