Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Qnladim canım telefonda hastaneyle gorustugumde erken gelin damla damlatcaz dedi başka da hiç arastirmamistim canım

Qnladim canım telefonda hastaneyle gorustugumde erken gelin damla damlatcaz dedi başka da hiç arastirmamistim canım
O zaman doktorun dediği diğer muayene büyük ihtimalle.zarari olsa eminim yapmazlar için rahat olsun bence. Nefes0858 de yaptırdı aynı muayeneyi.

Selamlar

Kalça usg çekildi.
Göz muayenesi için kadın doğum ve çocuk Hastanesi'nde göz muayenesi oldu bizimki Catlak-kurabiye . Bı damla damlattilar sonra 2 kere 2 dk arayla biz damlattik 30 dk bekleyip muayne ettiler. Ben normal bölümden de randevu aldım. Kilo boy bakılsın diye. Ağız kenarında morarma oluyordu onu sordum ölçüme yolladı Dr o da normal çıktı. Bence hepsi baştan yapılsın rahatlayın.

Hımm anladım canım işitme de sorun olmasa da küvozde yattığı için tekrar yapılması şart dediler. Neyse bakalım sağ salim atlatırız onları da inşallah
Canım doktor dan doktora değişiyor bnce.her konuda hepsi farkli soyluor kalça içinde eskiden hemen bakiliomis eltim dedi neden beklediniz bu kadar ondan anlamadım
Ay bırak eltini kuzum geç kalmadın hatta bir ay içinde pek önerilmiuor bildiğim kadarıyla. Kalça tam oturmamış olabiliyor dedi bizim ebe
Yanlışlıkla olsa iyi bizim ki kıyamet koparıyor oturcam diye biz de oturtuyoruz arada kısa süreli yoksa durmuyor.oturunca susuyor
Hahah yerim ya çocukta sıkılıyor ne yapsın. 3. Aydan itibaren mi başlanıyor 6 mı bu oturma işi
Maşallah kuzuma çok şükür hepsini halletmişsiniz.
Aynrn canım 3. Ay kontrolünde gitcez bakalım rota aşımızı da yaptırcaz

Aynen kuzum bizimkiler küvözde yattığı için tekrar istiyorlar

4. Aydan itibaren destekli oturabilir desteksiz gelişime bağlı olarak 6-10 ay arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…