- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.101
Bize bir şey demedi Perşembe çocuk doktorunda kontrolümüz var o zaman mı der ki hiç bilmiyorumKızlar 3.ay kontrolünde göz muayenesi için göz doktoruna mı gidiliyor yoksa çocuk doktoru mı bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize bir şey demedi Perşembe çocuk doktorunda kontrolümüz var o zaman mı der ki hiç bilmiyorumKızlar 3.ay kontrolünde göz muayenesi için göz doktoruna mı gidiliyor yoksa çocuk doktoru mı bakıyor
Karanfil yağı aldır sür hafiflerKızlar çok kötü diş ağrısı yasiorum ne yapicam disciyi aradım emzirdigim soledim kadın dogumcunuzdan yazı alın dedi doğal ne yapabilirim ilk defa böle bı ağrı yasiorum
Demii teyzesiOysaki daha ben geçen gün 1 yaşını kutlamadım mı
Göz için cok değişken kimi 3 aylk kimi 6 kimi 1 yaş dioBize de bu ay kalça ve göz muayenesi dediler şimdi şaşırdım bize cok erken deilqmi ozamn
Karanfili al dişine bastır kuzumKızlar çok kötü diş ağrısı yasiorum ne yapicam disciyi aradım emzirdigim soledim kadın dogumcunuzdan yazı alın dedi doğal ne yapabilirim ilk defa böle bı ağrı yasiorum
Qnladim canım telefonda hastaneyle gorustugumde erken gelin damla damlatcaz dedi başka da hiç arastirmamistim canımTureed benim doğum yaptığım hastane bir kağıt verdi bana bunların yapılması gereken zamanı orda yazıyor 40+1 doğum yaptım ben.dogum haftasıyla alakası nedir bilemiyorum ama örneğin göz bölümünde önemli bu kesin.once ölçüm yapdilar bir cihazla sonra doktor o sonuçlara bakdi ayrıca kendiside muayene etti yine değişik cihazlarla ve dediki on kısımda bir sorun görmedim ama herşeyi net görebilmek için gözün arka kısmını görmem gerekir bununda muayenesi farklı damla damlatıp 3 kere o şekilde muayene etmem lazım.dersenizki bebeğim şu an küçük sonra yapalım 4.ayda falan gelin.bir risk görsem zaten beklemez şimdi bakardım.yada erken doğum olsa yine bakardım dedi.kalca ultrasonunada 10 gün sonra gideceğim.
Var di karanfil koydum ama yok tuzlu su gargara anlamadım damaklarimda mi sis dişim sizlio agrio en kotu ağrı dış agrisimis gerçekten biraz bekliorum üçüncü paraolu icicem artikKaranfili al dişine bastır kuzum
Geçmiş olsn
O zaman doktorun dediği diğer muayene büyük ihtimalle.zarari olsa eminim yapmazlar için rahat olsun bence. Nefes0858 de yaptırdı aynı muayeneyi.Qnladim canım telefonda hastaneyle gorustugumde erken gelin damla damlatcaz dedi başka da hiç arastirmamistim canım
Benim arkadaşım da o dönemlerde yaptırmış canımBize de bu ay kalça ve göz muayenesi dediler şimdi şaşırdım bize cok erken deilqmi ozamn
Hımm anladım canım işitme de sorun olmasa da küvozde yattığı için tekrar yapılması şart dediler. Neyse bakalım sağ salim atlatırız onları da inşallahCanım biz erken doğduk diye 1 aylıkken rop muayenesi yapıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 6.ayda kontrol amaçlı göze götürün tekrar dedi doktor
İşitme testide yoğun bakımda yapıldı gecti ondan cok şükür tekrar bera diye bir test varmış bizden onu istediler her hastane yapmiyormus bize devletten alın dediler ama seneye mayısa verdi hastane doktorumuz hemen yaptırın dese özelden alacaktık gerek yok dedi seneye mayısda yaptırıcaz
Ay bırak eltini kuzum geç kalmadın hatta bir ay içinde pek önerilmiuor bildiğim kadarıyla. Kalça tam oturmamış olabiliyor dedi bizim ebeCanım doktor dan doktora değişiyor bnce.her konuda hepsi farkli soyluor kalça içinde eskiden hemen bakiliomis eltim dedi neden beklediniz bu kadar ondan anlamadım
Hahah yerim ya çocukta sıkılıyor ne yapsın. 3. Aydan itibaren mi başlanıyor 6 mı bu oturma işiYanlışlıkla olsa iyi bizim ki kıyamet koparıyor oturcam diye biz de oturtuyoruz arada kısa süreli yoksa durmuyor.oturunca susuyor
Maşallah kuzuma çok şükür hepsini halletmişsiniz.Selamlar
Kalça usg çekildi.
Göz muayenesi için kadın doğum ve çocuk Hastanesi'nde göz muayenesi oldu bizimki Catlak-kurabiye . Bı damla damlattilar sonra 2 kere 2 dk arayla biz damlattik 30 dk bekleyip muayne ettiler. Ben normal bölümden de randevu aldım. Kilo boy bakılsın diye. Ağız kenarında morarma oluyordu onu sordum ölçüme yolladı Dr o da normal çıktı. Bence hepsi baştan yapılsın rahatlayın.
Onuda deneyim kuzumKaranfil yağı aldır sür hafifler
Mesai hiç bitmiyor canım. Bayılana kadar devam benim kayınvalidem ve kayınpederim kalıyor yanımda. Ev işi yapmak çok zor akşama ye ek yapılıyor o kadar. Hafta sonu eşim temizlik yapıyor.
Bebekler ile dışarı çıkalım diyoruz feryat figan eve dönüyoruz. Bazende seviyorlar işte aman ne bileyim. Ben çok daraldım ama bebeklerimle zaman geçirmek çok güzel ama çok yoruldum.
[/QUOTE
Yanında destekcin varmış yine faydaları olur canım maşallah 3 aylık olacaklar oturmaya başlasalar daha rahat olur sanki benimkide dışarda çok ağlıyordu kucakta arabasında derken nasıl başa çıkarız öğrendik ilk defa bu hafta sonu kahvaltıya gittik gezdik eşimle nöbetleşe kucağa aldık uyuttuk derken keyifli bir zaman geçirdik darısı sana sizde yavaş yavaş çıkın zamanla alışacak kuzular
Hep diyorum sen bizim iki katımız yoruluyorsun Allah kolaylık versin canım
Mesai hiç bitmiyor canım. Bayılana kadar devam benim kayınvalidem ve kayınpederim kalıyor yanımda. Ev işi yapmak çok zor akşama ye ek yapılıyor o kadar. Hafta sonu eşim temizlik yapıyor.
Bebekler ile dışarı çıkalım diyoruz feryat figan eve dönüyoruz. Bazende seviyorlar işte aman ne bileyim. Ben çok daraldım ama bebeklerimle zaman geçirmek çok güzel ama çok yoruldum.
[/QUOTE
Yanında destekcin varmış yine faydaları olur canım maşallah 3 aylık olacaklar oturmaya başlasalar daha rahat olur sanki benimkide dışarda çok ağlıyordu kucakta arabasında derken nasıl başa çıkarız öğrendik ilk defa bu hafta sonu kahvaltıya gittik gezdik eşimle nöbetleşe kucağa aldık uyuttuk derken keyifli bir zaman geçirdik darısı sana sizde yavaş yavaş çıkın zamanla alışacak kuzular
Hep diyorum sen bizim iki katımız yoruluyorsun Allah kolaylık versin canım
Aynen kuzum bizimkiler küvözde yattığı için tekrar istiyorlarHımm anladım canım işitme de sorun olmasa da küvozde yattığı için tekrar yapılması şart dediler. Neyse bakalım sağ salim atlatırız onları da inşallah
Ay bırak eltini kuzum geç kalmadın hatta bir ay içinde pek önerilmiuor bildiğim kadarıyla. Kalça tam oturmamış olabiliyor dedi bizim ebe
Hahah yerim ya çocukta sıkılıyor ne yapsın. 3. Aydan itibaren mi başlanıyor 6 mı bu oturma işi
Maşallah kuzuma çok şükür hepsini halletmişsiniz.
Aynrn canım 3. Ay kontrolünde gitcez bakalım rota aşımızı da yaptırcaz
Nasıl oldun canım gectimi biraz ağrınOnuda deneyim kuzum
4. Aydan itibaren destekli oturabilir desteksiz gelişime bağlı olarak 6-10 ay arasiHımm anladım canım işitme de sorun olmasa da küvozde yattığı için tekrar yapılması şart dediler. Neyse bakalım sağ salim atlatırız onları da inşallah
Ay bırak eltini kuzum geç kalmadın hatta bir ay içinde pek önerilmiuor bildiğim kadarıyla. Kalça tam oturmamış olabiliyor dedi bizim ebe
Hahah yerim ya çocukta sıkılıyor ne yapsın. 3. Aydan itibaren mi başlanıyor 6 mı bu oturma işi
Maşallah kuzuma çok şükür hepsini halletmişsiniz.
Aynrn canım 3. Ay kontrolünde gitcez bakalım rota aşımızı da yaptırcaz
Yok kuzum çok agrio çözüm bulamadım bide dün akşam eşimle uyutamadik oğlusu hissetti huzursuzluğumu hiç uyumadik annemi cagircam bugun hiç diş ağrısı yaşamamıştım çok kotumusNasıl oldun canım gectimi biraz ağrın