- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.081
Oysaki daha ben geçen gün 1 yaşını kutlamadım mıya şimdi alışma süreciydi gazıydı vs öyle geliyor
ama şu ek gıdaya geçip 7 aylık oldumu
off diyorsun zalimsin zaman
dün benm kıza bakıp ağladımne ara sen 13 aylık oldun die
Aynen canım normal çocuk doktoru takip ediyor ekstra bir şey demediler35 haftada prematüre sayılıyor sizi normal çocuk doktorumu takip ediyor
Göz doktoruna canım gidilirKızlar 3.ay kontrolünde göz muayenesi için göz doktoruna mı gidiliyor yoksa çocuk doktoru mı bakıyor
O zaman sizi prematüre olarak görmemişler canım sen normal ayını hesap etAynen canım normal çocuk doktoru takip ediyor ekstra bir şey demediler
Göz doktoruna canım bizim ilk ay rop muayenesi oldu 6. Ayda normal göze gidicez size 3 aymı dedilerKızlar 3.ay kontrolünde göz muayenesi için göz doktoruna mı gidiliyor yoksa çocuk doktoru mı bakıyor
Aynen canım 3. Ay dedi ebemiz erken doğdu diye mi acaba. Bakalım kendi doktorumuz ne diyecekGöz doktoruna canım gidilir
Bize 6 aylık denildi size 3 ay mı
3 dedi ebemiz canım ama 6. Ay işitme testi yapılacakmış tekrardan sana dediler mi onu. Eğer yaptırmazsak baya sıkıntı oluyormuş sonrasında yani prosedür gereği tekrar tekrar çağırırlar demiştiO zaman sizi prematüre olarak görmemişler canım sen normal ayını hesap et
Göz doktoruna canım bizim ilk ay rop muayenesi oldu 6. Ayda normal göze gidicez size 3 aymı dediler
Canım biz erken doğduk diye 1 aylıkken rop muayenesi yapıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 6.ayda kontrol amaçlı göze götürün tekrar dedi doktor3 dedi ebemiz canım ama 6. Ay işitme testi yapılacakmış tekrardan sana dediler mi onu. Eğer yaptırmazsak baya sıkıntı oluyormuş sonrasında yani prosedür gereği tekrar tekrar çağırırlar demişti
Kalça zamanı göz de doktordan doktora değişiyor demekki canım yada normal doğan bebeklerdemi bu zamanda göz muayenesi bize rop yapıldı normal göze 6 ay dediler bizBize de bu ay kalça ve göz muayenesi dediler şimdi şaşırdım bize cok erken deilqmi ozamn
Canım doktor dan doktora değişiyor bnce.her konuda hepsi farkli soyluor kalça içinde eskiden hemen bakiliomis eltim dedi neden beklediniz bu kadar ondan anlamadımKalça zamanı göz de doktordan doktora değişiyor demekki canım yada normal doğan bebeklerdemi bu zamanda göz muayenesi bize rop yapıldı normal göze 6 ay dediler bizSevimliKedii ile aynı hastanede doğum yaptık o bebisini cuma günü göze götürdü daha 40ı çıkmadı
Aynen hepsi farklı. Eltin kaç sene önceden bahsediyor canım benim en büyük yeğenim 14 yaşında onada 1 buçuk 2 aylıkken bakılmıştıCanım doktor dan doktora değişiyor bnce.her konuda hepsi farkli soyluor kalça içinde eskiden hemen bakiliomis eltim dedi neden beklediniz bu kadar ondan anlamadım
Sarımsak tuzlu su ile gargara sirkeli su ile gargara karanfil bunlar iyi gelen şeyler canım çok geçmiş olsun en kısa sürede dahada zor olmadan baktır kuzumKızlar çok kötü diş ağrısı yasiorum ne yapicam disciyi aradım emzirdigim soledim kadın dogumcunuzdan yazı alın dedi doğal ne yapabilirim ilk defa böle bı ağrı yasiorum
8 sene önce uyduruo sanırımAynen hepsi farklı. Eltin kaç sene önceden bahsediyor canım benim en büyük yeğenim 14 yaşında onada 1 buçuk 2 aylıkken bakılmıştı
Tuzlu su yaptım şimdi geçmedi ama biraz hafifledi sanki sirkeli suyuda yapaim gitcem ama emzirdigim için tedavi nasi yapilcakSarımsak tuzlu su ile gargara sirkeli su ile gargara karanfil bunlar iyi gelen şeyler canım çok geçmiş olsun en kısa sürede dahada zor olmadan baktır kuzum
Rica ederim canım. Mama veriyorsan onu da değiştirebilirsin. Ben değiştirdim daha rahatladı bebeğim.Ahah aynı benimkide öyle gazını çıkartıyor aslında ama rahatlayamiyor malesef.biogaia bendede var ama pek etkisini görmedim zaten doktorda verirken demişti.gaz damlaları mucizeler yaratmaz olacaksa o bebekde o gaz yinr olur diyedeneyeceğim masajida canım çok sağol
Mesai hiç bitmiyor canım. Bayılana kadar devamAkşam mesaim bitmek üzere derin uykuya geçirme çabalarındayımsizlerde durumlar nedir kızlar
3 gündür ütü masası ortada yap çek yap çek bugün bitirebildim sonunda
Yanlışlıkla olsa iyi bizim ki kıyamet koparıyor oturcam diye biz de oturtuyoruz arada kısa süreli yoksa durmuyor.oturunca susuyorBende bir an önce geçsin istiyorum zamanözellikle otursun gari yaf çünkü birilerinin kucağına verince yanlışlıkla oturtuyorlar aklım gidiyor