Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canım normal çocuk doktoru takip ediyor ekstra bir şey demediler
O zaman sizi prematüre olarak görmemişler canım sen normal ayını hesap et
Kızlar 3.ay kontrolünde göz muayenesi için göz doktoruna mı gidiliyor yoksa çocuk doktoru mı bakıyor
Göz doktoruna canım bizim ilk ay rop muayenesi oldu 6. Ayda normal göze gidicez size 3 aymı dediler

O zaman sizi prematüre olarak görmemişler canım sen normal ayını hesap et

Göz doktoruna canım bizim ilk ay rop muayenesi oldu 6. Ayda normal göze gidicez size 3 aymı dediler
3 dedi ebemiz canım ama 6. Ay işitme testi yapılacakmış tekrardan sana dediler mi onu. Eğer yaptırmazsak baya sıkıntı oluyormuş sonrasında yani prosedür gereği tekrar tekrar çağırırlar demişti

3 dedi ebemiz canım ama 6. Ay işitme testi yapılacakmış tekrardan sana dediler mi onu. Eğer yaptırmazsak baya sıkıntı oluyormuş sonrasında yani prosedür gereği tekrar tekrar çağırırlar demişti
Canım biz erken doğduk diye 1 aylıkken rop muayenesi yapıldı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 6.ayda kontrol amaçlı göze götürün tekrar dedi doktor
İşitme testide yoğun bakımda yapıldı gecti ondan cok şükür tekrar bera diye bir test varmış bizden onu istediler her hastane yapmiyormus bize devletten alın dediler ama seneye mayısa verdi hastane doktorumuz hemen yaptırın dese özelden alacaktık gerek yok dedi seneye mayısda yaptırıcaz

Bize de bu ay kalça ve göz muayenesi dediler şimdi şaşırdım bize cok erken deilqmi ozamn
Kalça zamanı göz de doktordan doktora değişiyor demekki canım yada normal doğan bebeklerdemi bu zamanda göz muayenesi bize rop yapıldı normal göze 6 ay dediler biz SevimliKedii ile aynı hastanede doğum yaptık o bebisini cuma günü göze götürdü daha 40ı çıkmadı

Canım doktor dan doktora değişiyor bnce.her konuda hepsi farkli soyluor kalça içinde eskiden hemen bakiliomis eltim dedi neden beklediniz bu kadar ondan anlamadım

Canım doktor dan doktora değişiyor bnce.her konuda hepsi farkli soyluor kalça içinde eskiden hemen bakiliomis eltim dedi neden beklediniz bu kadar ondan anlamadım
Aynen hepsi farklı. Eltin kaç sene önceden bahsediyor canım benim en büyük yeğenim 14 yaşında onada 1 buçuk 2 aylıkken bakılmıştı

Kızlar çok kötü diş ağrısı yasiorum ne yapicam disciyi aradım emzirdigim soledim kadın dogumcunuzdan yazı alın dedi doğal ne yapabilirim ilk defa böle bı ağrı yasiorum
Sarımsak tuzlu su ile gargara sirkeli su ile gargara karanfil bunlar iyi gelen şeyler canım çok geçmiş olsun en kısa sürede dahada zor olmadan baktır kuzum

Aynen hepsi farklı. Eltin kaç sene önceden bahsediyor canım benim en büyük yeğenim 14 yaşında onada 1 buçuk 2 aylıkken bakılmıştı
8 sene önce uyduruo sanırım
Sarımsak tuzlu su ile gargara sirkeli su ile gargara karanfil bunlar iyi gelen şeyler canım çok geçmiş olsun en kısa sürede dahada zor olmadan baktır kuzum
Tuzlu su yaptım şimdi geçmedi ama biraz hafifledi sanki sirkeli suyuda yapaim gitcem ama emzirdigim için tedavi nasi yapilcak

Rica ederim canım. Mama veriyorsan onu da değiştirebilirsin. Ben değiştirdim daha rahatladı bebeğim.

Kızlar bebişlerimle tüm gün evde nasıl oylarız onları diye düşünmekle geçiyor.
Hamak beşik aldık çok çok memnun kaldık. Mutlaka düşünün derim. Birde sürekli sallanıyor lar ya diyorum ki bu bebekler sürekli sallamaktan kafaları rahatsız olmaz mı? Ama başka türlü uyumuyorlar ki. Ayakta sallıyoruz beşikte sallıyoruz ana kucağında sallıyoruz. Ha bire sallıyoruz.

Akşam mesaim bitmek üzere derin uykuya geçirme çabalarındayım sizlerde durumlar nedir kızlar
3 gündür ütü masası ortada yap çek yap çek bugün bitirebildim sonunda
Mesai hiç bitmiyor canım. Bayılana kadar devam benim kayınvalidem ve kayınpederim kalıyor yanımda. Ev işi yapmak çok zor akşama ye ek yapılıyor o kadar. Hafta sonu eşim temizlik yapıyor.
Bebekler ile dışarı çıkalım diyoruz feryat figan eve dönüyoruz. Bazende seviyorlar işte aman ne bileyim. Ben çok daraldım ama bebeklerimle zaman geçirmek çok güzel ama çok yoruldum.

Tureed benim doğum yaptığım hastane bir kağıt verdi bana bunların yapılması gereken zamanı orda yazıyor 40+1 doğum yaptım ben.dogum haftasıyla alakası nedir bilemiyorum ama örneğin göz bölümünde önemli bu kesin.once ölçüm yapdilar bir cihazla sonra doktor o sonuçlara bakdi ayrıca kendiside muayene etti yine değişik cihazlarla ve dediki on kısımda bir sorun görmedim ama herşeyi net görebilmek için gözün arka kısmını görmem gerekir bununda muayenesi farklı damla damlatıp 3 kere o şekilde muayene etmem lazım.dersenizki bebeğim şu an küçük sonra yapalım 4.ayda falan gelin.bir risk görsem zaten beklemez şimdi bakardım.yada erken doğum olsa yine bakardım dedi.kalca ultrasonunada 10 gün sonra gideceğim.

Bende bir an önce geçsin istiyorum zaman özellikle otursun gari yaf çünkü birilerinin kucağına verince yanlışlıkla oturtuyorlar aklım gidiyor
Yanlışlıkla olsa iyi bizim ki kıyamet koparıyor oturcam diye biz de oturtuyoruz arada kısa süreli yoksa durmuyor.oturunca susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…