- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.061
geçebilirsin cnm hiç problem olmazKızlar bebelerinizin burnunu ne ile temizliyorsınuz. Ben şu şırınga yöntemine geçmeyi düşünüyorum artık çok zorlanıyor. Acaba bu ayda geçilir mi
mama alan bebeğede verilmez.. mama zaten suyla yapılıor cnm..Biz bugün maşallah çok güzel bir gün geçirdik sabah kahvaltı ordan gezmeler derken bu saat oldu eve gelmemiz maşallah sübhanallah paşam bizi üzmedi kucakta arabasında oyalaya oyalaya durduk uzun bir süreden sonra çok iyi geldi bana
Bende hiç su vermiyorum anne sütü alan bebeğe 6 ay verilmesine gerek yok diye biliyorum ordan karşılıyor çünkü
Günaydın canımgünaydın kızlar
herşey yolundamı.. bebişler nasıl
mama alan bebeğede verilmez.. mama zaten suyla yapılıor cnm..
doktorlar önermiyorlar.. bide cnm zaten mama suyla yapılıyor yeterince o ihtiyacı alıyorlarGünaydın canım
Mama alan bebeklere 1 2 kaşık veriliyor sanki
Doktordan doktora değişiyor her doktor başka valla niye ortak bir fikirde değillerdoktorlar önermiyorlar.. bide cnm zaten mama suyla yapılıyor yeterince o ihtiyacı alıyorlar
yani bizim dr zaten öyle demişti
hemen hemen hergün sorguladığım şeyDoktordan doktora değişiyor her doktor başka valla niye ortak bir fikirde değiller
Sen hangi şehirdesin canımhemen hemen hergün sorguladığım şey
hatay cnmSen hangi şehirdesin canım
Teşekkür ederim canım çok incesingel misafirim ol
Bende başta vermeye karşıydim hatta gittiğim doktorlar da verme dedi hatta annemlere diodum vermicem hem ilk günler susuz kalıp cisi kristallesti bide bu gittiğim doktor bu havalarda susuz kalır die korktum.ama verebildim mi hayır hiç içmedi desem yeri döktü ogurdu anne sütü alio sadece bendede yeterli ama çok sıcak izmirdeyim ben klima 24 saat açık ondan vereyim dedim sevmedigünaydın kızlar
herşey yolundamı.. bebişler nasıl
mama alan bebeğede verilmez.. mama zaten suyla yapılıor cnm..
35 te kuzumSen kaç haftalık doğum yapmıştın
Aynen maşallah teyzesi bana kıyamadı
Dün ilk defa denedim canım korkumu yendimgeçebilirsin cnm hiç problem olmaz
ben en başndan beri o yönetimi kullanıorm
misss
ilkinde normalDün ilk defa denedim canım korkumu yendimeşimi de dövecektim gülüyor çocuğun haline la bi dur gülme de nefes alıyor mı bi bakim ddm aksiyon gerilim komedi bir arada
He dün yapsak mı yapmasak mı derken işimiz bitti eşim diyor ki her gün yapakilkinde normalsonra alışıyorsun ve birçok spreyden felan daha etkili
ya şimdi alışma süreciydi gazıydı vs öyle geliyorNefes0858 Düzeltilmiş halimizle bizde daha 42 günlük olacakmışız yaf günler geçiyor bende sanıyorn 5-6sy geçti ama bakıyorum daha 2 bitmedi
Bende bir an önce geçsin istiyorum zamanya şimdi alışma süreciydi gazıydı vs öyle geliyor
ama şu ek gıdaya geçip 7 aylık oldumu
off diyorsun zalimsin zaman
dün benm kıza bakıp ağladımne ara sen 13 aylık oldun die
35 haftada prematüre sayılıyor sizi normal çocuk doktorumu takip ediyorNefes0858 Düzeltilmiş halimizle bizde daha 42 günlük olacakmışız yaf günler geçiyor bende sanıyorn 5-6sy geçti ama bakıyorum daha 2 bitmedi