Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ahh miniğim yaa inşallah yapar da rahatlar kuzucum. Bunun bir yolu yok mu acaba

Ahh miniğim yaa inşallah yapar da rahatlar kuzucum. Bunun bir yolu yok mu acaba
İlk olduğunda mamasına zeytinyağı ekledim popodan siktik ertesi gün dolu dolu yaptı.
Sonra kimyon içtikçe ona da verdim gun aşırı yapmaya başladı sonra geri günlük oldu düzeldi.
Şimdi yine yapmadı çok da kabız değil aslında katı yapmıyor ama sık yapmaya alışkın olduğu için rahatsız oluyor

Bize bugün gün 6 buçukta aydı Günaydın
Kakisko yapmıştı kalmasın öyle dedim değiştirdim veeee uyandı
Şebeklik yapıyor
Bizden de günaydın kuzum aynı saatlerde bizde ıkınma Faslı yarimsaat ağladı bebeim sonra manzara süperdi
Ben girip okuorum ama yazamadım bı kızlar bı gün bakiorum güzel uyuyo bı gün ne yapacağını bilemiorum dün akşam gazlı bı geceydi şimdi birlikte TV bakioz uykusuzluğa da alıştım sanırım bende kaşıkla su iciremiorum sevmedi başta vermedim iki haftadır vermeye calisiroum ya tadını beğenmedi yada kaşığa alışamadı onuda emmeye calisio

Suyu Dr mı dedi canım

Evet zeytin yağı çok iyi geliyormuş bide pekmezi duydum sanki öyle çok değil de bir iki damla ama emin değilim bir araştır sen canım

Yok kuzum sordum ben gerek yok demişti. Ama sizin oralar daha sıcaktır tabi. Alışır belki kuzum zamanla
Banada hep doktorlar başta gerek yok dedi bende vermedim bu gittiğim doktor iyi bı doktor o bı ver dedi iki kaşık ama oda veriom yok ilaç veriom gibi oguruo beğenmedi cocum suyu icemmedi kaşıkla

Biz bugün maşallah çok güzel bir gün geçirdik sabah kahvaltı ordan gezmeler derken bu saat oldu eve gelmemiz maşallah sübhanallah paşam bizi üzmedi kucakta arabasında oyalaya oyalaya durduk uzun bir süreden sonra çok iyi geldi bana
Bende hiç su vermiyorum anne sütü alan bebeğe 6 ay verilmesine gerek yok diye biliyorum ordan karşılıyor çünkü

Prematüreyiz ya canım 40 haftaya göre hesapliyorlar bazı durumlarda ayını normalde doğduğu günden bugüne 121 gün düzeltilmiş yaşımız 81 günlük
Hee tamam canım biz öyle hesaplarsak kırkım falan yeni çıkıyor galiba
Maşallah maşallah paşama bugün üzmeniş annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…