- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.801
Biogai bende kullandim ama bi faydasi olmadi, kullanmıyorum ne gaz ilaci ne probiyotik. Kullansamda kullanmasamda bi degisiklik yok bari bosuna ilac vermeyeyim dedimGerçi ml ler farklıdır seninle. Biz 2.5 aylık olduk
Birde biogai diye bir damla kullanıyordu. Gaz ve kabızlık için.
Hoşgeldin canım devam nöbete yerin belli iyi ki geldin bi daha gitmeBen geldim mmgece nöbete devam mııı
Hoşgeldin kuzum biz hergun farklı selerle ilerlioz asıl sen naptın iyimisinBen geldim mmgece nöbete devam mııı
Canım bende senin gibi yaptım kestim hepsine ama sonra dedim vereyim bağırsakları gelişsin probiyotiği ver benim kızıma hiçbiri fayda etmiyor kontrolü bekliyorum sanki bu 5. 6. Haftalarda gazı daha çok oldu inşallah düzelirlerBiogai bende kullandim ama bi faydasi olmadi, kullanmıyorum ne gaz ilaci ne probiyotik. Kullansamda kullanmasamda bi degisiklik yok bari bosuna ilac vermeyeyim dedim
HoşgeldinBen geldim mmgece nöbete devam mııı
Hahah ileride gülerek anlatacağımız çok anımız var deseneHoşgeldin
Hunili Halaya Devamkeeee
Ayy çeninnn 40ın mı uçuyor bugünHoşgeldin kuzum biz hergun farklı selerle ilerlioz asıl sen naptın iyimisin
CansınHoşgeldin canım devam nöbete yerin belli iyi ki geldin bi daha gitme
Evet kuzum şükür geldik bu günlere.sorma bnm oglanda hiç durmuo şimdi altını aliom kaçırmis çişini üstünü deistiriorum onu sabredemio yıktı ortigi yarı giyinik emzirdim istediği onanda olcak bu arada sanarsin çok aç ama bı buçuk saat bile olmadı emeli ondan bende zar zor yazabiliom girdiğimde zor okuom atak dönemi bizimki sanırım dedim ama geçmişiAyy çeninnn 40ın mı uçuyor bugün
Hadi bakalım sağlıklı mutlu nice günler geçsin
İyiyim canım çok bunalmıştım oğlan hiç durmuyordu, gelen giden falan en son patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyordum etrafta
Hoş geldin nobetle geldinBen geldim mmgece nöbete devam mııı
Atak haftasını tam gününde doğmuş gibi hesaplıyorsun canım bizde geçen yaşadıkEvet kuzum şükür geldik bu günlere.sorma bnm oglanda hiç durmuo şimdi altını aliom kaçırmis çişini üstünü deistiriorum onu sabredemio yıktı ortigi yarı giyinik emzirdim istediği onanda olcak bu arada sanarsin çok aç ama bı buçuk saat bile olmadı emeli ondan bende zar zor yazabiliom girdiğimde zor okuom atak dönemi bizimki sanırım dedim ama geçmişi
Tabi baktım nöbet tutan falan yok dedim dürteyim BiHoş geldin nobetle geldin
38 de doğdu o zamn daha yaşamadık miAtak haftasını tam gününde doğmuş gibi hesaplıyorsun canım bizde geçen yaşadıkçok değişikti
Bebelerin açlığa tahammülü yok insanın iki ayağını bir pabuca sokuyorlar
Bej dün duşta yarım saat kucağımda masaj yaptım emzirdim tam anneme verdim havluya sardı. Bir ses geldi derinden, yüzde bı suçluluk ifadesiHahah ileride gülerek anlatacağımız çok anımız var desenebende dün çiş banyosu yaptım popiyi lavaboda yıkadım havluya sardım kurulayıp bezliycem. Tam havluyu açtım sağolsın oğlan nişan almış hedefi vurmak için hazırda bekliyormuş ağzıma işemediği için dua etmeliyim
Cansıninşallah canım benim
Bu arada evet o dönemde gaz damlası masaj hiç bir şey fayda etmiyor. Yine de masaja devam et biraz daha büyüyünce hafifliyor gibi gaz sancıları.
Şöyle bir hareket vardı gaz çıkarmıyor ama oğlan ağlarken susuyordu atayım size ama kaç tane yapılacak tam bilmiyorum
Sağol canım deneyecem bunuda