Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben geldim mm 😁 😁 😁 gece nöbete devam mııı
hatamerkezi-ben-geldim-hatamerkezi-ben.gif
Hoşgeldin canım devam nöbete yerin belli iyi ki geldin bi daha gitme ☺️🥰🙈

Biogai bende kullandim ama bi faydasi olmadi, kullanmıyorum ne gaz ilaci ne probiyotik. Kullansamda kullanmasamda bi degisiklik yok bari bosuna ilac vermeyeyim dedim 🤷‍♀️ 🙃
Canım bende senin gibi yaptım kestim hepsine ama sonra dedim vereyim bağırsakları gelişsin probiyotiği ver benim kızıma hiçbiri fayda etmiyor kontrolü bekliyorum sanki bu 5. 6. Haftalarda gazı daha çok oldu inşallah düzelirler ☺️

Hoşgeldin 🥰🥰🥰
Hunili Halaya Devamkeeee 💩💩
Hahah ileride gülerek anlatacağımız çok anımız var desene 😅 bende dün çiş banyosu yaptım 😅 popiyi lavaboda yıkadım havluya sardım kurulayıp bezliycem. Tam havluyu açtım 😅 sağolsın oğlan nişan almış hedefi vurmak için hazırda bekliyormuş 😅 ağzıma işemediği için dua etmeliyim 😅😅😅😅

Hoşgeldin kuzum biz hergun farklı selerle ilerlioz asıl sen naptın iyimisin
Ayy çeninnn 40ın mı uçuyor bugün :KK76::KK76::KK76:
Hadi bakalım sağlıklı mutlu nice günler geçsin 😍
İyiyim canım çok bunalmıştım oğlan hiç durmuyordu, gelen giden falan en son patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyordum etrafta😅😅

Hoşgeldin canım devam nöbete yerin belli iyi ki geldin bi daha gitme ☺️🥰🙈
Cansın 😍🥰 inşallah canım benim 🥰
Bu arada evet o dönemde gaz damlası masaj hiç bir şey fayda etmiyor. Yine de masaja devam et biraz daha büyüyünce hafifliyor gibi gaz sancıları.
Şöyle bir hareket vardı gaz çıkarmıyor ama oğlan ağlarken susuyordu atayım size ama kaç tane yapılacak tam bilmiyorum

Ayy çeninnn 40ın mı uçuyor bugün :KK76::KK76::KK76:
Hadi bakalım sağlıklı mutlu nice günler geçsin 😍
İyiyim canım çok bunalmıştım oğlan hiç durmuyordu, gelen giden falan en son patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyordum etrafta😅😅
Evet kuzum şükür geldik bu günlere.sorma bnm oglanda hiç durmuo şimdi altını aliom kaçırmis çişini üstünü deistiriorum onu sabredemio yıktı ortigi yarı giyinik emzirdim istediği onanda olcak bu arada sanarsin çok aç ama bı buçuk saat bile olmadı emeli ondan bende zar zor yazabiliom girdiğimde zor okuom atak dönemi bizimki sanırım dedim ama geçmişi🤭🤭

Evet kuzum şükür geldik bu günlere.sorma bnm oglanda hiç durmuo şimdi altını aliom kaçırmis çişini üstünü deistiriorum onu sabredemio yıktı ortigi yarı giyinik emzirdim istediği onanda olcak bu arada sanarsin çok aç ama bı buçuk saat bile olmadı emeli ondan bende zar zor yazabiliom girdiğimde zor okuom atak dönemi bizimki sanırım dedim ama geçmişi🤭🤭
Atak haftasını tam gününde doğmuş gibi hesaplıyorsun canım bizde geçen yaşadık 😬 çok değişikti😅
Bebelerin açlığa tahammülü yok insanın iki ayağını bir pabuca sokuyorlar😅😅

Atak haftasını tam gününde doğmuş gibi hesaplıyorsun canım bizde geçen yaşadık 😬 çok değişikti😅
Bebelerin açlığa tahammülü yok insanın iki ayağını bir pabuca sokuyorlar😅😅
38 de doğdu o zamn daha yaşamadık mi🙈o zamn bizimki atak deildi de neydi 🤭🤭 bide gaz damlası bizi fena yaptı oda bırakınca cicuk kendine geldi

günaydın kızlar

bir önceki gece kabus gibiydi.. kızım 13 aylık ve ilk defa bu kadar berbat ötesi bir gece yaşadık.... resmen çığlıklar dinmedi gece boyuca.. gazı yok altı temiz herşey tamam
diş spreyide sıktım ama banamasın demior
en son 3 saat kadar çığlıklı ağlamaktan sonra üstüme cıkarak uyudu ve tüm gece öyle kaldı..

derken dün sabah işe ölü gibi geldim... işten cıkıp eve geldiğimde ise.. o herşeye sebep olan şeyin spreye rağmen diş olduğunu anladım.. 8. dişimiz patlamıştı..

ama hala kendime gelemedim :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Hahah ileride gülerek anlatacağımız çok anımız var desene 😅 bende dün çiş banyosu yaptım 😅 popiyi lavaboda yıkadım havluya sardım kurulayıp bezliycem. Tam havluyu açtım 😅 sağolsın oğlan nişan almış hedefi vurmak için hazırda bekliyormuş 😅 ağzıma işemediği için dua etmeliyim 😅😅😅😅
Bej dün duşta yarım saat kucağımda masaj yaptım emzirdim tam anneme verdim havluya sardı. Bir ses geldi derinden, yüzde bı suçluluk ifadesi 😂
Haydi bı daha banyoya 😂 Bence suya girmek için yaptı 😂😂😂😂

Cansın 😍🥰 inşallah canım benim 🥰
Bu arada evet o dönemde gaz damlası masaj hiç bir şey fayda etmiyor. Yine de masaja devam et biraz daha büyüyünce hafifliyor gibi gaz sancıları.
Şöyle bir hareket vardı gaz çıkarmıyor ama oğlan ağlarken susuyordu atayım size ama kaç tane yapılacak tam bilmiyorum
🥰 Ah canım senin ne kadar sürdü zaten bu haftalr hep atak haftaları sancılı oluyorlar 7. Haftadan sonra biraz rahatlıyırlarmış ama tabi bitmiyor ☺️

X