- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.761
Herseyin vakti zamanı var bizimde 5. Senemiz de geldi yavrumuzEvet cnm
3 sene bekledm olmadı
Bu daha başlangıç
Mücadeleye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyin vakti zamanı var bizimde 5. Senemiz de geldi yavrumuzEvet cnm
3 sene bekledm olmadı
Bu daha başlangıç
Mücadeleye devam
Azalır inşallah canım uykusu falan da düzene girer inşallah bebekten bebeğe değişiyorEvt kuzum biseler degisiyormu 40 tan sonra ağlama azalıyor mu smdi hiç yatmio artık aglio
Bizim beşik katlanıp taşınıyor annemlere gelince getiriyorum rahat oluyorBende annemlere geldim. Dedim dinleniyim en azından yemek temizlik derdi yok. Ama sağolsun kizce yapışık dün gece yerini yadırgadı galiba. Sdlinda Reflü yatağında yatiyo onu da yanıma aldım ama çok uyandı. Otomatik sallanır müzikli salıncak var onu da sevmedi fakir
Letgodan park beşik buldum onu alacağım kalsın annemlerde hem de alışsın ona bakalım.
Not :, benimde babam öksürüyor. Pat kalkiyoz. Annem çatal kaşıkları diziyor. Pat kalkiyoz.
Bizim evin karşısında şemsiye imalatı var. Adamlar kaynak yapiyo arabalar geliyo hurdacı geciyo miss gibi uyuyo. Biz bi parmağımızı çıtlatalım kalkiyoBizim beşik katlanıp taşınıyor annemlere gelince getiriyorum rahat oluyor
Ben ev işi yapayım biraz annemler vakit geçirsin diyorum ama yok
Bu saat oldu zor uyudu halen tam dalmadı memem emzik şuanda
Sese alışsın diyorum alışmıyor biraz önce hapsurdum ağlama krizine girdi
Şöyle hissediyorumKesinlikle hislerine katılıyorum. Allaha çok şükür sağlıklı dünyalar güzeli evlatlarımız var. Bu günleri çok istedik çok diledik.
Bende sağma ya çalışıyorum ama dediğin gibi vakit yok. Lactamil iç canım bak çok işe yarıyor süt için. Birde sabah akşam rezene çayı.
Eşlerimiz için de çok zor. Onlarda işe gidiyor 3-4 saat uyku ile.
Yorulmamak mümkün değil ki. Bazen diyorum ki bir gün yığılıp kalıcam sanki bir yere.
Üzülüyorum da ikisine yetemiyorum diye.
Bugun kanguru aldık. Evde belki birini takar iş yaparım diye
Oyyy maşallah rahatlamıştir yavrum benimMiss gibi popoyu yıkayıp giydirmişim.
Emiyon güzel güzel tam uykuya dalacaksın
Olacak şey mi bu
Apartman sallandı gaz çıkarırken
Şimdi baştan alıyoruz...
Popoyu yıka...
Giydir .
Emzir...
.
.
Emmeden uyudu..Oyyy maşallah rahatlamıştir yavrum benim
Günaydın canım kıyamam oglusa ahh annesi bizim bı kaç gündür böleydi bugün iyi gibi atak dönemleri oluomus sanırım canimGünaydın kızlar
Bu gece zorlu bir geceydi yarım saatte bir nöbet vardı
4.ay atağına giriş yaptık galiba annemle yıkayalım rahat uyusun bu saat oldu uyumadı dedik kıyamet koptu nasıl suya sokup çıkardık anlamadık şimdi ayağımda bakalım ne kadar uyuyacakGünaydın canım kıyamam oglusa ahh annesi bizim bı kaç gündür böleydi bugün iyi gibi atak dönemleri oluomus sanırım canim
Çok da güzel anlatmışsın vallaŞöyle hissediyorum
Bi yarışa katılmışım. En hızlı koşan benim , koşuyorum koşuyorum cok yoruluyorum ama birinci ben oluyorum. Bu mutluluk tüm yorgunluklara deger ya. Bebislerinde bir gülüşü yetiyor
Lactamilde deniyim canim bende az uyumak , düzensiz sagliksiz beslenme ve dinlenmemekten sütüm az oluyir sende günler nasıl geçiyor?
Ahh ahh o anda insan napcagini bilemio bizde oyleydik işte daha ataklar bile devam dün okudum banyo yapmak yine rahatlatıyo biraz bizde hergun yikioz öle uyuyo canim4.ay atağına giriş yaptık galiba annemle yıkayalım rahat uyusun bu saat oldu uyumadı dedik kıyamet koptu nasıl suya sokup çıkardık anlamadık şimdi ayağımda bakalım ne kadar uyuyacak
Bi kaç gündür de kusması var çok değil ama kusuyor dün sabah fışkırarak kustu ne var ne yok hepsiniAhh ahh o anda insan napcagini bilemio bizde oyleydik işte daha ataklar bile devam dün okudum banyo yapmak yine rahatlatıyo biraz bizde hergun yikioz öle uyuyo canim
Benim ki çok gazlı bugün sürekli meme de onu da bazen sinirinden tutmuyor tutunca da gaz izin vermiyor emsin.Bagirsaklari gurul gurul usuttuk galiba.Yeni uyuyacak uyuyabilir de.Gun boyu 1-2 saat uyudu sadece4.ay atağına giriş yaptık galiba annemle yıkayalım rahat uyusun bu saat oldu uyumadı dedik kıyamet koptu nasıl suya sokup çıkardık anlamadık şimdi ayağımda bakalım ne kadar uyuyacak
Bizimkininde bağırsakları öyle gündüz zor uyudu ayağımda tuttum ancak öyle akşam üstü de memede uyudu şimdi yine huysuzluk saati sıcaktan kuzularda durmuyor klima da açıyorum ama onuda belli biseyden sonra kapatıyorum gece zaten yarım saatte bir kalktı annemdeydim sabah 1 saat zor zapt etti öyle uyudum eve geldik bakalım bu gecemiz nasıl geçecek düzene gireriz tekrar inşallahBenim ki çok gazlı bugün sürekli meme de onu da bazen sinirinden tutmuyor tutunca da gaz izin vermiyor emsin.Bagirsaklari gurul gurul usuttuk galiba.Yeni uyuyacak uyuyabilir de.Gun boyu 1-2 saat uyudu sadece
Kusma çok beslenmeden oluo sanırım kuzum bizim öyleydi şimdide kusuo ama daha az doktor direk beslenmeye bağladı fışkırarak kusunca bende korkuorum yediğini çıkardı dieBi kaç gündür de kusması var çok değil ama kusuyor dün sabah fışkırarak kustu ne var ne yok hepsini
Canım bende hip kullandım benimde kızıma çok gaz yaptı zaten hip evony sma içerikleri gramlarına kadar aynı ben öok araştırdım bebelac gold ve aptamil gaz yapmıyor ben bebelac gold kullanıyorum gaz sancısı var ama daha iyi en azından kzıımda mamalar dehşet oahalı benim sütüm hiç yok olanda sadece ağzını ıslatıyor. Mama yetişmiyor bana bide senin ikiz Allah yardıcımız olsunÇok da güzel anlatmışsın valla
Nasıl geçtiğini en çok sen anlarsın herhalde
Kayınvalidem hafta içi bizde kalıyor. Başka türlü elden ayaktan düşerim yoksa.
Emzir mama yap biberon yıka gaz çıkar alt al. Masaj yaptır spor yaptır. 1 günümüz bu eylemlerden ibaret. Koridor da koşuyorum adeta bende. Ağlatmamaya çalışıyorum.
Oyalayıcı şeyler araştırıyorum. Ana kucağında oylanıyorlar uyuyorlar. Dönence leri var arada bakıyorlar. Oyun halısı aldım ama pek ilgilerini çekmedi.
Ya sen mama işini nasıl yapıyorsun canım. Yetmiyor yetmiyor mama. Fiyatlarda uçuk. Sma kullanıyordum kabızlık yaptı diye bebelac golda geçtim. En iyisi hipp miş ama dehşet para
Bende hipp ile basladim ilk zamanlar hipp kullandık. Yedikleri mama miktarida azdi o zamanlar tabi. Cogu zaman sütte veriyordum.Çok da güzel anlatmışsın valla
Nasıl geçtiğini en çok sen anlarsın herhalde
Kayınvalidem hafta içi bizde kalıyor. Başka türlü elden ayaktan düşerim yoksa.
Emzir mama yap biberon yıka gaz çıkar alt al. Masaj yaptır spor yaptır. 1 günümüz bu eylemlerden ibaret. Koridor da koşuyorum adeta bende. Ağlatmamaya çalışıyorum.
Oyalayıcı şeyler araştırıyorum. Ana kucağında oylanıyorlar uyuyorlar. Dönence leri var arada bakıyorlar. Oyun halısı aldım ama pek ilgilerini çekmedi.
Ya sen mama işini nasıl yapıyorsun canım. Yetmiyor yetmiyor mama. Fiyatlarda uçuk. Sma kullanıyordum kabızlık yaptı diye bebelac golda geçtim. En iyisi hipp miş ama dehşet para
İnşallah yaa biran önce gazlar bitseydi.Disler başlamadan keyfini surseydikBizimkininde bağırsakları öyle gündüz zor uyudu ayağımda tuttum ancak öyle akşam üstü de memede uyudu şimdi yine huysuzluk saati sıcaktan kuzularda durmuyor klima da açıyorum ama onuda belli biseyden sonra kapatıyorum gece zaten yarım saatte bir kalktı annemdeydim sabah 1 saat zor zapt etti öyle uyudum eve geldik bakalım bu gecemiz nasıl geçecek düzene gireriz tekrar inşallah