Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben okuyorum gece yazcaktim yazamadım teli elime aliom kalio kızlar çok huysuz Luk yapio sürekli aglio hep kucak istio dün gündüz uyumadı gündüz akşam üstü uyutabildim bugün sling bakicam kanguru var ama erken ondan yazamıyorum giriorum ama cevap yazmama oglus izin vermio

Yavrularımız iyi olsunda ama yine arada yazalım ya alıştık birbirimize

Gözünüz aydın kuzum Rabbim damatlığında göstersin inşallah maşallah nasıl geçti zorluk oldumu erkek oldu benim minik paşam

Burda hepimizin tüplü canım
Aaaa o zaman hepimiz gazlıyız

Yaaa maşallah cok şükür cnm
Hayırlı hafta sonları kızlar
Hayırlı haftasonları cnm

Kesinlikle hislerine katılıyorum. Allaha çok şükür sağlıklı dünyalar güzeli evlatlarımız var. Bu günleri çok istedik çok diledik.
Bende sağma ya çalışıyorum ama dediğin gibi vakit yok. Lactamil iç canım bak çok işe yarıyor süt için. Birde sabah akşam rezene çayı.
Eşlerimiz için de çok zor. Onlarda işe gidiyor 3-4 saat uyku ile.
Yorulmamak mümkün değil ki. Bazen diyorum ki bir gün yığılıp kalıcam sanki bir yere.
Üzülüyorum da ikisine yetemiyorum diye.
Bugun kanguru aldık. Evde belki birini takar iş yaparım diye

Bu saat oldu doğru düzgün uyumadı kuzeni bir bağırıyor hoop kalkıyor kapı çarpıyor hoop kalkıyor babam öksürüyor hooop kalkıyor
Bende annemlere geldim. Dedim dinleniyim en azından yemek temizlik derdi yok. Ama sağolsun kizce yapışık dün gece yerini yadırgadı galiba. Sdlinda Reflü yatağında yatiyo onu da yanıma aldım ama çok uyandı. Otomatik sallanır müzikli salıncak var onu da sevmedi fakir
Letgodan park beşik buldum onu alacağım kalsın annemlerde hem de alışsın ona bakalım.

Not :, benimde babam öksürüyor. Pat kalkiyoz. Annem çatal kaşıkları diziyor. Pat kalkiyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…