- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.741
Kışlıklar için erken sezon oluncada pahalı olur ama yine indirim yakalarız ben yazlık birazda büyük alıcam seneye yaza giysin diye indirimdeyken almak lazım seneye kim bilir kaç para olurKışlık için bekleyelim mi biraz daha
Birbirimize haber verelimKışlıklar için erken sezon oluncada pahalı olur ama yine indirim yakalarız ben yazlık birazda büyük alıcam seneye yaza giysin diye indirimdeyken almak lazım seneye kim bilir kaç para olur
Yavrularımız iyi olsunda ama yine arada yazalım ya alıştık birbirimizeBen okuyorum gece yazcaktim yazamadım teli elime aliom kalio kızlar çok huysuz Luk yapio sürekli aglio hep kucak istio dün gündüz uyumadı gündüz akşam üstü uyutabildim bugün sling bakicam kanguru var ama erken ondan yazamıyorum giriorum ama cevap yazmama oglus izin vermio
Aaaa o zaman hepimiz gazlıyızGözünüz aydın kuzum Rabbim damatlığında göstersin inşallah maşallah nasıl geçti zorluk oldumu erkek oldu benim minik paşam
Burda hepimizin tüplü canım
Yaaa maşallah cok şükür cnmSelam kızlar nasılsın biz iyiyiz çok şükür girmişim kaç gündür ablam bizdeydi sonrada anneme geldik şimdi annemdeyiz gireyim bir bakayım dedim nasılsıniz
Bizimde dün fizik tedavi randevumuz vardı doktorumuz prematüre olduğu için orası da görsün demişti çok şükür iyi geçti bir sıkıntımız yok maşallah 3 ay sonra bir daha görmek istedi
Hayırlı haftasonları cnmHayırlı hafta sonları kızlar
Evet kuzum zorlu gündü dün felan ondan yazamadımYavrularımız iyi olsunda ama yine arada yazalım ya alıştık birbirimize
Sendemi gazlıAaaa o zaman hepimiz gazlıyız
Yaaa maşallah cok şükür cnm
Hayırlı haftasonları cnm
Her gün farklı oluyorlar canım bugünleri aramayalımdaEvet kuzum zorlu gündü dün felan ondan yazamadım
Bu saat oldu doğru düzgün uyumadı kuzeni bir bağırıyor hoop kalkıyor kapı çarpıyor hoop kalkıyor babam öksürüyor hooop kalkıyorGerçekten her gün farklı oluyorlar ya
Amin canım gerçekten hergun farklı oluoHer gün farklı oluyorlar canım bugünleri aramayalımda
Evet cnmSendemi gazlı
Teşekkürler canım
Bu daha başlangıçGerçekten her gün farklı oluyorlar ya
Evt kuzum biseler degisiyormu40 ınıza az kalmış
Aynı bizi anlattın vallahiBu saat oldu doğru düzgün uyumadı kuzeni bir bağırıyor hoop kalkıyor kapı çarpıyor hoop kalkıyor babam öksürüyor hooop kalkıyor
Kesinlikle hislerine katılıyorum. Allaha çok şükür sağlıklı dünyalar güzeli evlatlarımız var. Bu günleri çok istedik çok diledik.Tek bakiyorum canim. Ilk 15 gün annem vardi. Sonrasi hep tekim. Ayni anda acikinca mecbur mama veriyorum. Tek tek acıkınca emziriyorum ama sütüm cok az. Gerçekten yoruluyorum. Yorulmamda önemli degilde bari sütüm olsaydı. Sagmaya bile vakit bulamıyorum bazen.
Aksamlari uyuyorum esim bakiyor, sonra o uyuyor ben bakiyorum. Günler böyle geçiyor. Bugun günlerden ne ayin kaçı hangi aydayiz hiçbir fikrim yok.
Yinede hersey güzel Allaha şükür
Bende annemlere geldim. Dedim dinleniyim en azından yemek temizlik derdi yok. Ama sağolsun kizce yapışıkBu saat oldu doğru düzgün uyumadı kuzeni bir bağırıyor hoop kalkıyor kapı çarpıyor hoop kalkıyor babam öksürüyor hooop kalkıyor