- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.721
Yaa durmuyor muay Allah sizede yerinde durmuyor yazdığınız günleri nasip etsinde görün gününüzü
belim ağırıyor valla eğilmekten koşturmaktan
dün öndeki dişinin ucu kırıldı hafif.. dudağıda biraz patladıYaa durmuyor mu
Yavrum kiyamam jilet gibi kesti demek çokta acımıştırdün öndeki dişinin ucu kırıldı hafif.. dudağıda biraz patladı
o kadar diyim
alıştık biz teyzesiYavrum kiyamam jilet gibi kesti demek çokta acımıştır
Sagol teyzesi ya güzel moral oldualıştık biz teyzesi
sizede gümbür gümbür geliyor
Gözünüz aydın kuzum Rabbim damatlığında göstersin inşallah maşallah nasıl geçti zorluk oldumu erkek oldu benim minik paşamGünaydın kızlar biz sünnet olduk
Burda hepimizin tüplü canımuyku düzeni oluştur cnm
neden uyanabileceğini takip et
henüz böyle olması için cok erken
yaa maşallah
tüp bebekmi ?
Ara ara bakiyorum bildirim yok aynı şeyi dedim kendime herkes sus pus diyeBizim topik sessiz topik olmuşneredesiniz güçlü analar heyyyy
Bende pazartesiden beri yoğunum ablam geldi kaldı bende sonra anneme geldik burda kalıyoruz aynı şehirdeyiz ama hastalık korkusuna çok bir araya gelmiyoruz banada çok iyi olduAra ara bakiyorum bildirim yok aynı şeyi dedim kendime herkes sus pus diyeBen yoğunum biraz bebek huysuz ablam kardeşim vs geldiler il dışından çoluk-çocuk yoğun geçiyor pek fırsat bulamıyorum.
Bir de izlemem gereken videolar var telden sürekli onları açıyorum izlemesem deO şekilde zaman geçiyor
Arada değişiklik iyi oluyor.Cok kalabalık olmamak şartıyla.Biz de çocuklar çok olunca bizim oğlan düzgün uyuyamiyor.Bende pazartesiden beri yoğunum ablam geldi kaldı bende sonra anneme geldik burda kalıyoruz aynı şehirdeyiz ama hastalık korkusuna çok bir araya gelmiyoruz banada çok iyi olduyoğunluk var herkesde sanırım gece nöbetleri de yok olmuş
Paniksu gelecek ki kimse konuşmamış neyse çok şey kaçırmıyor
Aynen canım iyi oluyor benimde 2 yeğen var ama küçük 4 yaşında onun sesine benimkide uyuyamıyor odalara kapaniyoruzArada değişiklik iyi oluyor.Cok kalabalık olmamak şartıyla.Biz de çocuklar çok olunca bizim oğlan düzgün uyuyamiyor.
O gidince herkes yasa mı girdi acaba
Nöbetler kolay kolay bitmez de uykusuzluktan kimse elini tele alamiyor anlasilan.
Cok şükür canim iyi geçti korktuğum gibi olmadı ilk gün biraz sıkıntılıydi şimdi iyi buda geçti cok şükürGözünüz aydın kuzum Rabbim damatlığında göstersin inşallah maşallah nasıl geçti zorluk oldumu erkek oldu benim minik paşam
Burda hepimizin tüplü canım
Hemen bakayım ihtiyacımız var toplu olarak kışlık alışveriş yapmam lazımKızlar lcw de güzel indirim var koşun koşunben aldım oglusa biseyler yarı fiyatına düştü
Bende arada içiyorum uykusuz kalınca benimde başım ağrıyorAynen canım iyi oluyor benimde 2 yeğen var ama küçük 4 yaşında onun sesine benimkide uyuyamıyor odalara kapaniyoruz
Uykusuzluk cidden insanı perişan ediyor dün benim birde baş ağrım tuttu parol içtim mecburen
Maşallah maşallah darısı bize inşallahCok şükür canim iyi geçti korktuğum gibi olmadı ilk gün biraz sıkıntılıydi şimdi iyi buda geçti cok şükür
Yazlıklar indirimli sanırım canımHemen bakayım ihtiyacımız var toplu olarak kışlık alışveriş yapmam lazım
Kışlık için bekleyelim mi biraz dahaYazlıklar indirimli sanırım canım