Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

alıştık biz teyzesi
sizede gümbür gümbür geliyor
Sagol teyzesi ya güzel moral oldu
Sabah 7de kalkti bu saat oldu zor uyudu benimkide hep oyun istiyor daha şimdiden hiç yanlız kalmak istemiyor
Bende o uyurken evi mi toplasam yemek ki yapsam biraz yatsam mı diye düşünürken uyanır birazdan

Günaydın kızlar biz sünnet olduk
Gözünüz aydın kuzum Rabbim damatlığında göstersin inşallah maşallah nasıl geçti zorluk oldumu erkek oldu benim minik paşam
uyku düzeni oluştur cnm
neden uyanabileceğini takip et
henüz böyle olması için cok erken

yaa maşallah
tüp bebekmi ?
Burda hepimizin tüplü canım

Selam kızlar nasılsın biz iyiyiz çok şükür girmişim kaç gündür ablam bizdeydi sonrada anneme geldik şimdi annemdeyiz gireyim bir bakayım dedim nasılsıniz
Bizimde dün fizik tedavi randevumuz vardı doktorumuz prematüre olduğu için orası da görsün demişti çok şükür iyi geçti bir sıkıntımız yok maşallah 3 ay sonra bir daha görmek istedi

Bizim topik sessiz topik olmuş neredesiniz güçlü analar heyyyy
Ara ara bakiyorum bildirim yok aynı şeyi dedim kendime herkes sus pus diye Ben yoğunum biraz bebek huysuz ablam kardeşim vs geldiler il dışından çoluk-çocuk yoğun geçiyor pek fırsat bulamıyorum.
Bir de izlemem gereken videolar var telden sürekli onları açıyorum izlemesem de O şekilde zaman geçiyor

Bende pazartesiden beri yoğunum ablam geldi kaldı bende sonra anneme geldik burda kalıyoruz aynı şehirdeyiz ama hastalık korkusuna çok bir araya gelmiyoruz banada çok iyi oldu yoğunluk var herkesde sanırım gece nöbetleri de yok olmuş
Paniksu gelecek ki kimse konuşmamış neyse çok şey kaçırmıyor

Arada değişiklik iyi oluyor.Cok kalabalık olmamak şartıyla.Biz de çocuklar çok olunca bizim oğlan düzgün uyuyamiyor.
O gidince herkes yasa mı girdi acaba
Nöbetler kolay kolay bitmez de uykusuzluktan kimse elini tele alamiyor anlasilan.

Aynen canım iyi oluyor benimde 2 yeğen var ama küçük 4 yaşında onun sesine benimkide uyuyamıyor odalara kapaniyoruz
Uykusuzluk cidden insanı perişan ediyor dün benim birde baş ağrım tuttu parol içtim mecburen

Gözünüz aydın kuzum Rabbim damatlığında göstersin inşallah maşallah nasıl geçti zorluk oldumu erkek oldu benim minik paşam

Burda hepimizin tüplü canım
Cok şükür canim iyi geçti korktuğum gibi olmadı ilk gün biraz sıkıntılıydi şimdi iyi buda geçti cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…