-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.501
Ben tam 20 kilo verdimYaa siz iyi kilo vermişsinizTureed
Ben gittikçe alıyorum sankihele göbeğim sanki ikizlere hamileydim de birini içeride unutmuşlar gibi
Oy oy dönmesini sevsinlermaşallah maşallah canım
Ilk dönemlerinde 2,5 saatte beslemeye dikkat ettim sonrasında kendisi düzene giriyor zaten uyanınca ağlıyorsa besliyorsun o sana ne yapman gerektiğini ağlayarak söylüyor zatenMesela bebeğiniz emdi ,sonra bir gaz sancısı geldi ve 45 dakika uyudu .doğal olarak uyandığindan artık uyumayacak .Bu durumda 2 saat olmasını bekliyor musunuz ? Yoksa karnı aç deyip emziriyor musunuz?
Hayırlı cumalar canımGünaydın herkese hayırlı cumalar
Yani uyanınca uyumadı diyelim .bekledin öyle mi ? Yoksa her ağladığında mi besledin?Ilk dönemlerinde 2,5 saatte beslemeye dikkat ettim sonrasında kendisi düzene giriyor zaten uyanınca ağlıyorsa besliyorsun o sana ne yapman gerektiğini ağlayarak söylüyor zaten
Canım ben gözü açıksa aranıyorsa vermiyorum.Mesela bebeğiniz emdi ,sonra bir gaz sancısı geldi ve 45 dakika uyudu .doğal olarak uyandığindan artık uyumayacak .Bu durumda 2 saat olmasını bekliyor musunuz ? Yoksa karnı aç deyip emziriyor musunuz?
Ama yari doysa da yine bezi cisli olmaz mı?genelde çoğu bezi cisli ve kakasi hardal rengindeCanım ben gözü açıksa aranıyorsa vermiyorum.
Zaten bez çiş kaka olayından da anlarsın.
Ağlarsa veriyorum zaten oda açsa alıyor onun dışında duruyorsa emzirmiyorum bebisler kendilerini belli ediyorlar aç tok anlıyorsun belli bir süreden sonra ne istiyor bunların hepsi anlaşılıyor canım sende biraz akışına bırak uyandı diye hemen emzirme zaten fazlasını bu sefer kusar duruyorsa mızmızlanana kadar bekle öyle verirsinMesela bebeğiniz emdi ,sonra bir gaz sancısı geldi ve 45 dakika uyudu .doğal olarak uyandığindan artık uyumayacak .Bu durumda 2 saat olmasını bekliyor musunuz ? Yoksa karnı aç deyip emziriyor musunuz?
Valla canım ben ayık görünce baktım aranıyor önce emzik veriyorum atıyorsa meme veriyorumAma yari doysa da yine bezi cisli olmaz mı?genelde çoğu bezi cisli ve kakasi hardal renginde
Canım kilosu boyu baş çevresi gerekli ultrasonlar neler bunlar söylendi beslenmesi ile ilgili konuştuk ekstra bebisimde bir durum varsa onları sordum çıplak bakıyor zaten her gitmemizde kalbini dinliyor bezini açıp bakıyor bıngıldaģına bakıyor reflekslerine falan bakıyor böyle aklıma gelenlerKızlar şimdi ben ilk defa gidicem doktora iki kere gittiğim doktora randevu alamadım yarın 1 aylık kontrolümüz olucak ama ilk defa gidicem o doktora sizler bır aylık olduğunuz da nelere bakilmisti atlamasinlar unutulmasın sorayım bende
Anladım canım bı aylikken bı ultrason yok demi farklı bişe şimdi yeni doktora giderken kaçırmayim dedim atlamayalim bı ultrasonCanım kilosu boyu baş çevresi gerekli ultrasonlar neler bunlar söylendi beslenmesi ile ilgili konuştuk ekstra bebisimde bir durum varsa onları sordum çıplak bakıyor zaten her gitmemizde kalbini dinliyor bezini açıp bakıyor bıngıldaģına bakıyor reflekslerine falan bakıyor böyle aklıma gelenler
Mizmizlanmiyorsa duruyorsa emzirmeye gerek yok aranıyor zaten anlıyorsun sürekli beslemene gerek yokYani uyanınca uyumadı diyelim .bekledin öyle mi ? Yoksa her ağladığında mi besledin?
Sen sor varmı diye bizim olmuştu prematüre olduğumuz içinAnladım canım bı aylikken bı ultrason yok demi farklı bişe şimdi yeni doktora giderken kaçırmayim dedim atlamayalim bı ultrason
Tamam kuzum saolasinSen sor varmı diye bizim olmuştu prematüre olduğumuz için
Bizimki emzigi cukcukluyorValla canım ben ayık görünce baktım aranıyor önce emzik veriyorum atıyorsa meme veriyorumbenimki bu şekilde bildiriyor
Canım benimki açsa hiç bir şekilde susmuyorBizimki emzigi cukcukluyor
Yok bizim gariban bekliyor belki de çok acikmiyor ondan .Bir de ayı da küçük ya ondan da olabilirCanım benimki açsa hiç bir şekilde susmuyorkrize giriyor. Öyle anlaşıyoruz bizde