Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Mesela bebeğiniz emdi ,sonra bir gaz sancısı geldi ve 45 dakika uyudu .doğal olarak uyandığindan artık uyumayacak .Bu durumda 2 saat olmasını bekliyor musunuz ? Yoksa karnı aç deyip emziriyor musunuz?
Ilk dönemlerinde 2,5 saatte beslemeye dikkat ettim sonrasında kendisi düzene giriyor zaten uyanınca ağlıyorsa besliyorsun o sana ne yapman gerektiğini ağlayarak söylüyor zaten 😍

Ilk dönemlerinde 2,5 saatte beslemeye dikkat ettim sonrasında kendisi düzene giriyor zaten uyanınca ağlıyorsa besliyorsun o sana ne yapman gerektiğini ağlayarak söylüyor zaten 😍
Yani uyanınca uyumadı diyelim .bekledin öyle mi ? Yoksa her ağladığında mi besledin?

Mesela bebeğiniz emdi ,sonra bir gaz sancısı geldi ve 45 dakika uyudu .doğal olarak uyandığindan artık uyumayacak .Bu durumda 2 saat olmasını bekliyor musunuz ? Yoksa karnı aç deyip emziriyor musunuz?
Canım ben gözü açıksa aranıyorsa vermiyorum.
Zaten bez çiş kaka olayından da anlarsın.

Ağlarsa veriyorum zaten oda açsa alıyor onun dışında duruyorsa emzirmiyorum bebisler kendilerini belli ediyorlar aç tok anlıyorsun belli bir süreden sonra ne istiyor bunların hepsi anlaşılıyor canım sende biraz akışına bırak uyandı diye hemen emzirme zaten fazlasını bu sefer kusar duruyorsa mızmızlanana kadar bekle öyle verirsin

Kızlar şimdi ben ilk defa gidicem doktora iki kere gittiğim doktora randevu alamadım yarın 1 aylık kontrolümüz olucak ama ilk defa gidicem o doktora sizler bır aylık olduğunuz da nelere bakilmisti atlamasinlar unutulmasın sorayım bende
Canım kilosu boyu baş çevresi gerekli ultrasonlar neler bunlar söylendi beslenmesi ile ilgili konuştuk ekstra bebisimde bir durum varsa onları sordum çıplak bakıyor zaten her gitmemizde kalbini dinliyor bezini açıp bakıyor bıngıldaģına bakıyor reflekslerine falan bakıyor böyle aklıma gelenler

Canım kilosu boyu baş çevresi gerekli ultrasonlar neler bunlar söylendi beslenmesi ile ilgili konuştuk ekstra bebisimde bir durum varsa onları sordum çıplak bakıyor zaten her gitmemizde kalbini dinliyor bezini açıp bakıyor bıngıldaģına bakıyor reflekslerine falan bakıyor böyle aklıma gelenler
Anladım canım bı aylikken bı ultrason yok demi farklı bişe şimdi yeni doktora giderken kaçırmayim dedim atlamayalim bı ultrason

X