Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Boşuna uzulmusum hamileyken çok kilo aldım die daha çok yesemisim 😆😆 ne bileyim çok rahat kilo vereceğim i .ne zaman başladınız kuzum ayağında sallamaya bide anakucagini accaz bugün almıştım erken mi bilemedim durmuo artık yanında istio derdi olmasa da her gün farklı oluo cocum 🤗 sende güzel kilo vermişsin kuzum 🥰🥰
Rahat 2 haftadır ayağımda sallıyorum belkide 3 hafta 🤦‍♀️🤦‍♀️ alıştır bence şimdiden ana kucağına onda uyusun belki gazına da iyi gelir canım.
Zaten çok almamıştım hamilelik de 🤭🤭

Geçen 7.gunde yaptı. Sonra düzeldi .
Şimdi yine bozuldu.
Bakalım 2 gün daha beklerim.

Eczanede lavman dedi bebekler için varmış.
Huzursuz değil gayet rahat 😂😂
Sanırım çiş ile atıyor ne bilim.
1 2 gün daha bekleyelim görelim:)
İnşallah düzene girer kuzum

Rahat 2 haftadır ayağımda sallıyorum belkide 3 hafta 🤦‍♀️🤦‍♀️ alıştır bence şimdiden ana kucağına onda uyusun belki gazına da iyi gelir canım.
Zaten çok almamıştım hamilelik de 🤭🤭
Elinde sonunda herkes ayağında sallicak kaçış yok bence😆 ben şimdi anneme Diom biz sallamiox kucağında sallio kizioz ama biliom ki bizde sallicaz evet gazinada iyi gelebilir inşallah sever de

Aa nasıl kim bulmuş nerden bulmuş nasıl bulmuş nasıl ifşa 🤣🤣🤣🤣
Dıdısının dıdısı o nick kuzenimin görümcesinin kızının ismiydi . Sen görünce merak et mesajları incele 🤪🤪 kv ile ilgili olanları al ekran görüntüsü at😂 ortalığı karıştırdığını sanıyor ama bende dedim ki gerçekler acıdır 😂😂😂

Elinde sonunda herkes ayağında sallicak kaçış yok bence😆 ben şimdi anneme Diom biz sallamiox kucağında sallio kizioz ama biliom ki bizde sallicaz evet gazinada iyi gelebilir inşallah sever de
Valla yapmam dediğin şeyi mecbur yapıyorsun yeterki huysuz olmasın diyorsun 😊😊

Merhaba 2 gün önce doğum yaptım. Bugün enfeksiyon ve sarılık yüzünden yoğun bakıma yatışı yapıldı bebeğimin. Süt sağ dediler ma sütün daha tam inmemişti. Nasıl yapıcam sütüm kesilir mi göğüslerin şu birkaç saat içinde bile şişti nasıl bir yol izlemem gerekir tavsiye verebilecek olan var mı
Makinanız varsa onunla sağım yapin yoksa YouTube den süt sagma vidyolarina bakabilirsiniz. Hastanede emzirme eğitimi veren hemşireler var gittiğinizde onlara sorun yoğun bakım da ki bebeğinizle ilgilenen hemsireden de bilgi alabilirsiniz onlar sizi yönlendirir

Evet ama ben o kadar yiyorum 15 kilo verdim ama sürekli üst deistiriozcamasir yıkama felan kilo veririm🤭🤭 gören sasirio çok kilo almıştım çünkü

Aynen ya 2 gündür de gündüz uykuları şaştı ayağımda kalırsa uyuyor yerine koyarsam arkamı dönmeden gözler açık 🤦‍♀️🤦‍♀️ bugün ütü yapayım dedim nerde ayağımda beyefendi yeterki uyusun huysuz olmasın diyorum artık bende bez baglicam altıma wcye gidemiyorum 😂😂🤣🤣
Maşallah Tureed Tureed iyi kilo vermişsin canım bende hamile kaldığımın 3 kilo aşağısına düşmüşüm bu gidişle dahada veririm hem çok su içiyorum hemde uykusuzluk bana kilo verdiriyor e birde avantaj emziriyorum 😊😊
Yaa siz iyi kilo vermişsiniz Tureed Tureed
Ben gittikçe alıyorum sanki 😒 hele göbeğim sanki ikizlere hamileydim de birini içeride unutmuşlar gibi 😒😒😅😅😅🤪🤪
Oy oy dönmesini sevsinler 😍😍 maşallah maşallah canım 🥰 🥰

Yaa siz iyi kilo vermişsiniz Tureed Tureed
Ben gittikçe alıyorum sanki 😒 hele göbeğim sanki ikizlere hamileydim de birini içeride unutmuşlar gibi 😒😒😅😅😅🤪🤪

Oy oy dönmesini sevsinler 😍😍 maşallah maşallah canım 🥰 🥰
Verirsin kuzum ne bileyim ben yesemde veriorum bende anlamadım normalde kolay kilo veremem 🤭🤭

Kizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
Benim fikrim işe başlamana yakın biberon ver sonra biberona alışır meme istemeyebilir tabi bu varsayım

Kizlar şu an anne sütü alıyoruz ama ilerde ise başlayacağım acaba arada biberon mu versem ?emzik alıyor ama biberonu da alır mı
belli olmaz emzik alıp biberon almayan bebeklerde var cnm
ama işe başlamana yakın dene.. meme reddi olmasın
zaten işe başlayana kadar alışır rahat olursun

X