Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Dur onlara da bakayım ben de.
Valla titreşimli ana kucağı var. Duruyorlar uyuyorlar hatta onda. Tabi her zaman değil.😌
Beşiklerde dönence ve oyun halısı alayım ben en iyiyisi.
Emzirme sen bir süre sonra sağıyorum. Yani tek seferde 40 cc buldum dün ama ne bileyim yetersiz mi diyorum.
Aynen canım onlarada bak sen severler inşallah. Emzirmeden sonra sagiyorsan iyi bence canım doktor ne diyor kiloları nasıl
Nefes0858 Nefes0858 canımm tam da şimdi doktordan geldik. Gördüm seni demişin ya karnı garul gurul diye. Gazdan mış canım korkma hiç.
Teşekkür ederim canım bende büyük ihtimal ondan dedim

Kac güne kadar normalmiş canım 😔
Bizde bugün 3 olacak.
Masahlar yağlar banyo hiçbir işe yaramadı bakalım.
4 güne kadar olmazsa fitil kullan dedi.
10 gün bile yapamayabilirmiş. Huzursuzluk verirse fitil kullan dedi. Ama bazen 1 hafta yapamayan bebek huzursuz olmuyor dedi.
Valla mamaya zeytinyağı koyuyorum. Karnına masaj yapıyorum yok yani. Huzursuz olursa fitil kullan bence canım. İlaç olarak hiç bir zararı yok. Gliserin zaten koyunca fıt diye fitil çıkıyor sonrada rahatlıyor lar.

Yaa evet aklımda idi o da. Bebeklerle imin kitap sevmelerini çok çok istiyorum. Şimdiden alıştırmak lazım 😌💕
Kesinlikle canım bir de konuşmalarını falan etkiliyormuş 😍 ah şimdiden hafızaya alıyor akıllı bıdıklar😍😍
30 nda gtcektm randevu alamiorum güya özel sinir oldum.baska bı yere aldım takibimi yapsın yine bı aylikken 30 nda gtcem kuzum
Hee iki gün var canım. Ama bence gazdan dolayı kuzum çünkü ıkınırken maalesef gidiyor çoğu eğer ıkınma olmazsa o kadar fark ediyor ki az ve normal şekilde kusuyor yani peynir kesiği gibi. Diğer türlü sütü olduğu gibi çıkarıyor oda sindirilmeden gidiyor 😑😑
Oyun halısı şimdi bende bakıyorum. O yalanırlar inşallah.
Elle sağma zor olmaz mı ki? Elektrikli pompa ile 40 cc sağdım. Lactamil içiyorum. Faydası olacak mı bakalım. Gerçi sütün var ama ne bileyim ya bu dönemler çok zormuş valla. 😏
Evet kuzum elde zor biraz baya vakit alıyor 😬
Sen sıkma canını süt vardır bebekler daha güçlü çekiyor makine farklı oluyor
Yeni yapmış ondan daha sulu canım bez daha çekmeden açmışsın bizimde bazen öyle oluyor 😄
Hahah bir gün bezi açıp pohu incelerken ağzıma mıçacak bu sıpa 😅😅😅
Çayı nasıl yapıyorsun sen canım bende bu ara içeyim diyorum
Canım kimyon tohumunu havanda ezdim bir çay kaşığı kadar ekleyip üzerine kaynar su döküyorum biraz bekledikten sonra içiyorum. Eğer üşenmesen ağzı kapalı demlensin daha faydalı
Bu doktoru seviyorum ben izliyorum videolarını
Evet bende çok seviyorum aklımıza takılan her konuda videosu var 😍
Yeni ismin hayırlı olsun 🥰 o minnak inci kuşun yatışını diğer grupta paylaşmıştın bakıp bakıp sevdim maşallah prensese 🧿🧿
Yaa biz görmedik EzgininAnnesi EzgininAnnesi 🥺

Ya doktor perhiz verdi kızlara 😀
Şuan 2 aylıklar doğum kilolarının 2 katına geldiler. Maşallahları var
Maşallah maşallah daha şimdiden perhize girecekler kız olmak ne zormuş 😂😂😂 formlarını korumaları lazım 😄😄
Şaka bir yana mama da veriyordun değil mi onumu azaltıcaksın birde sütüm yetmiyormu diyordun

Kesinlikle canım bir de konuşmalarını falan etkiliyormuş 😍 ah şimdiden hafızaya alıyor akıllı bıdıklar😍😍

Hee iki gün var canım. Ama bence gazdan dolayı kuzum çünkü ıkınırken maalesef gidiyor çoğu eğer ıkınma olmazsa o kadar fark ediyor ki az ve normal şekilde kusuyor yani peynir kesiği gibi. Diğer türlü sütü olduğu gibi çıkarıyor oda sindirilmeden gidiyor 😑😑

Evet kuzum elde zor biraz baya vakit alıyor 😬
Sen sıkma canını süt vardır bebekler daha güçlü çekiyor makine farklı oluyor

Hahah bir gün bezi açıp pohu incelerken ağzıma mıçacak bu sıpa 😅😅😅

Canım kimyon tohumunu havanda ezdim bir çay kaşığı kadar ekleyip üzerine kaynar su döküyorum biraz bekledikten sonra içiyorum. Eğer üşenmesen ağzı kapalı demlensin daha faydalı

Evet bende çok seviyorum aklımıza takılan her konuda videosu var 😍

Yaa biz görmedik EzgininAnnesi EzgininAnnesi 🥺
Valla mıçabilirler😂😂
Tamam canım öğütülmüş var ondan yapayım bende.
Doktor bizim memlekette acaba oralımı 🤔🤔
Ben gördüm diğer topiklere bakarken 😊😊

Valla mıçabilirler😂😂
Tamam canım öğütülmüş var ondan yapayım bende.
Doktor bizim memlekette acaba oralımı 🤔🤔
Ben gördüm diğer topiklere bakarken 😊😊
Olur olur canım bazen normal baharat olandan yapıyorum
Ay kız ben hep açım ya sizde de oluyor mu 😅 dünyayı yiyesim geliyor bazen :kk77::kk77: :KK70: :KK70:

Aynen ya 2 gündür de gündüz uykuları şaştı ayağımda kalırsa uyuyor yerine koyarsam arkamı dönmeden gözler açık 🤦‍♀️🤦‍♀️ bugün ütü yapayım dedim nerde ayağımda beyefendi yeterki uyusun huysuz olmasın diyorum artık bende bez baglicam altıma wcye gidemiyorum 😂😂🤣🤣
Maşallah Tureed Tureed iyi kilo vermişsin canım bende hamile kaldığımın 3 kilo aşağısına düşmüşüm bu gidişle dahada veririm hem çok su içiyorum hemde uykusuzluk bana kilo verdiriyor e birde avantaj emziriyorum 😊😊

Aynen ya 2 gündür de gündüz uykuları şaştı ayağımda kalırsa uyuyor yerine koyarsam arkamı dönmeden gözler açık 🤦‍♀️🤦‍♀️ bugün ütü yapayım dedim nerde ayağımda beyefendi yeterki uyusun huysuz olmasın diyorum artık bende bez baglicam altıma wcye gidemiyorum 😂😂🤣🤣
Maşallah Tureed Tureed iyi kilo vermişsin canım bende hamile kaldığımın 3 kilo aşağısına düşmüşüm bu gidişle dahada veririm hem çok su içiyorum hemde uykusuzluk bana kilo verdiriyor e birde avantaj emziriyorum 😊😊
Boşuna uzulmusum hamileyken çok kilo aldım die daha çok yesemisim 😆😆 ne bileyim çok rahat kilo vereceğim i .ne zaman başladınız kuzum ayağında sallamaya bide anakucagini accaz bugün almıştım erken mi bilemedim durmuo artık yanında istio derdi olmasa da her gün farklı oluo cocum 🤗 sende güzel kilo vermişsin kuzum 🥰🥰

Merhaba 2 gün önce doğum yaptım. Bugün enfeksiyon ve sarılık yüzünden yoğun bakıma yatışı yapıldı bebeğimin. Süt sağ dediler ma sütün daha tam inmemişti. Nasıl yapıcam sütüm kesilir mi göğüslerin şu birkaç saat içinde bile şişti nasıl bir yol izlemem gerekir tavsiye verebilecek olan var mı

10 güne kadar yapmaması normal diyor bazı doktorlar ama bence anormal 10 gün doktor yapmadan dursun bakalım noluyor 🤭🤭 sen kayısı salatalık falan ye canım sütünden geçer yapar belki benimki ne zaman onları yesem daha fazla yapıyor 😂😂
Geçen 7.gunde yaptı. Sonra düzeldi .
Şimdi yine bozuldu.
Bakalım 2 gün daha beklerim.
4 güne kadar olmazsa fitil kullan dedi.
10 gün bile yapamayabilirmiş. Huzursuzluk verirse fitil kullan dedi. Ama bazen 1 hafta yapamayan bebek huzursuz olmuyor dedi.
Valla mamaya zeytinyağı koyuyorum. Karnına masaj yapıyorum yok yani. Huzursuz olursa fitil kullan bence canım. İlaç olarak hiç bir zararı yok. Gliserin zaten koyunca fıt diye fitil çıkıyor sonrada rahatlıyor lar.
Eczanede lavman dedi bebekler için varmış.
Huzursuz değil gayet rahat 😂😂
Sanırım çiş ile atıyor ne bilim.
1 2 gün daha bekleyelim görelim:)

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye dönmeyi öğrenmişiz de 😂😂😂

IMG-20220727-WA0027.jpeg

Yok canım her zaman uyumazlarki arada kaldır sırtı dinlensin gezdir evin içinde balkonun varsa rüzgar olmadığı zaman çıkar hava alsın şarkılar söyle masal anlat emzik işine de çok takılma bence uzun süre verme aralarda ver inşallah meme reddi olmaz meme emzik giden çok bebek var bunları kafana çok takarsan sütün azalır sende psikolojik olarak etkilenirsin rahat ol biraz evladin ne istiyorsa ona uymaya çalış onlar daha minicik bizim onlara uymamız lazım onların bize değil benim önceliğim her zaman oğlum işmiş yemekmis 2.plan olursa olur olmazsa bi çay kahvaltı mis
Aynen öyle rahat olmak gerekmiş. Dünkü o gerginliği attım üzerimden. Gün gelecek gece boyu uyumayacak o zaman ne yapicaz

Merhaba 2 gün önce doğum yaptım. Bugün enfeksiyon ve sarılık yüzünden yoğun bakıma yatışı yapıldı bebeğimin. Süt sağ dediler ma sütün daha tam inmemişti. Nasıl yapıcam sütüm kesilir mi göğüslerin şu birkaç saat içinde bile şişti nasıl bir yol izlemem gerekir tavsiye verebilecek olan var mı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp evinize götürmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Daha çok yeni doğumunuz birkaç güne gelir sütunuz siz 2 saatte bir 15dk birini 15 dk birini sağın stres yapmayın bol bol su komposto hurma helva dereotu yiyin sutunuzu arttırır bende erken doğum yaptım oğlum 20 gün yoğun bakımda kaldı hep olumlu düşündüm ki sütüm gitmesin sizde öyle olun sıcak duşta masajda iyi geliyor sağlıkla tez vakitte kavusun inşallah eğer resmi varsa sağarken açıp ona bakın

X