- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.361
Teşekkür ederim canım amin inşallah32+2 yım canım bende sen gıbı 30d an sonra bı anda gobek top gıbı dedıgın gibi olduVala hallettim canım sımdı hastane cıkısında sıram Allah izin verirse sende bu arada gule Gule git canım aldıklarını sağlıklı bir sekılde kucagımıza alırız da ınsallah artık rahat rahat mutlulukla giyeriz hepımız
Teşekkür ederim canım her modelden 1 tane aldım sonrasında da kullanırım süslüler yerine dedim 1 fazla olsun rahat olsunHayırlı olsun güle güle kullanBaya almışsın ama
Kızz çok değil mi bunların hepsi. Kayınvalidemler almış bana 1 takım pijama. Birde öyle lohusa seti sabahlıklı olandan alacam tamam dedim ama yetmez mi. Çok mu almak lazim kiBende bunları aldım kızlar bı tanede sabahlık lı takım uzun var gorumcem almıstı pembe bıde bunları da ben almıstım hem carktan faydalanmıstım hemde yeni uyelerede indırım veriyor lc waıkıkı aklınızda olsun oyle cok uyguna gelmıstı
Çok güzelmiş hepsi canımBenim aldıklarım bunlar sabahlık normal diğerleri hamile sabahlığın kalıbı geniş hamile sabahlığı almaya gerek yokmuş iyiki bunu almışım
Teşekkür ederim canımÇok güzelmiş hepsi canım
Teşekkür ederim kuzum sizede fikir olur
Sabahlıklı takımı cekım ıcın koyucam canım dıgerlerınıde biri uzun biri kısa bide gecelık olarak koydum 2 aksam olarak kalırsam diye bide bu ara epey bavul hazırlıcam diye arastırma yapıyorum ılk etapta sezeryan dan cıkınca o gun cok usunuyormus yelek falan koyun hatta demısler hep sonrasında da lohusa teri diye bısey varmıs cok terletıyormus hani herkez sey yazmıs su gibi terledim hep eve nasıl gelip dus alıcam dıye dusundum duramadım yazmıslar bende o yuzden bende fazla koyayım dedim bide benım soyle bı sıkıntım var canım bulundum ilde degılde ılcede doğum yapıcam bize 1 saat uzak sımdı buyuk sehırde yasayanlar İcin bu cok normaldir ama ben kucuk bı ilde yasıyorum bize o bile uzak oldugu ıcınKızz çok değil mi bunların hepsi. Kayınvalidemler almış bana 1 takım pijama. Birde öyle lohusa seti sabahlıklı olandan alacam tamam dedim ama yetmez mi. Çok mu almak lazim ki
Cok tesekkur ederız canim daha guzeller sızın olsun artık yavastan ben derleme toplama yapmaya baslıyorum bavulu yakın zamanda liste gelır
Maşallah tosuncugaSelam kızlar doktor randrvumuzdan çıktık çok şükür oğlumda bende iyiyiz su normal sayılır dedi yine ilerden gidiyo ondan bi değişiklik yok 2 kilo olmuş tosbik yarim
Selam kızlar doktor randrvumuzdan çıktık çok şükür oğlumda bende iyiyiz su normal sayılır dedi yine ilerden gidiyo ondan bi değişiklik yok 2 kilo olmuş tosbik yarim
Maşallah maşallah kızlar bebişlere sağlıkla gelsinler inşallahMaşallah tosuncugaBen de bugün gittim devlet olduğu için kilosunu söylemedi ama 3 hafta önden dedi.Cuma özelde randevum var net o zaman öğreneceğim kilosunu.İlk Nst mız de yapıldı sorun yoktu şükür
Aynen canım iki gün iyi sersemlik yaptı banaKızlar ikinci asimizi olduk ağrı şuanda yok ama bu saatte kadar uyuttu e bana bole sersemlik yapan bebeime neyapmistir bol çikolata yiyimde mutlu olsun bebeimm
Sizede maaşallah annesiMaşallah tosuncugaBen de bugün gittim devlet olduğu için kilosunu söylemedi ama 3 hafta önden dedi.Cuma özelde randevum var net o zaman öğreneceğim kilosunu.İlk Nst mız de yapıldı sorun yoktu şükür
Bende tam topiğe baktım uzun zamandır yazan olmamış diyordumKızlar nasılsınız bu aksam pek bi sessiz buralar
Bende öyle düşünüp yazayim dedim canımBende tam topiğe baktım uzun zamandır yazan olmamış diyordum
İyi yapmışsın canımBende öyle düşünüp yazayim dedim canım