- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.341
Ohh mis gibi kokarİnternetten organik Hindistan cevizi yağı aldım valla solucektim hiç yağlı hissi yok mis gibi yumasatio bide göbeğime sürerken hafiften sürdüm göğsümede o kaşıntısı gitti .sonra lansion göğüs ucu bide bişe daha dedi ondan alcam doktor yazmıştı kuzum
Aynen öyle balım artık kazasını tutarızBende tutamam canım hem son zamanlar beslenme ve su önemli Rabbim biliyor nasip olursa sonrasında tutarız.
Ben uzun süresir saçımda elimde kullanıyorum çok güzel bir yağ iz bırakmıyor yağlı kalmıyorAynen kuzum bende son iki ay iyi bı göğüs ucu kremi alırım ama bayıldım bu hindistan cevizi yağına hemde sürünce üstümde kirlenmio kokusu süper
Benim bir dier ikizim senmisin acaba biz senle unutulan aralarda kalan tüm şeyleri almışız alcazAlt açma örtüsünü ben almadım 40 lı almıştım silinebilirde var alsamıydımki
O keçeden olanı bende alıcam evde büyük rahatlık her ihtiyaç bir arada.
Bez poşeti bende aldım ebebekden uygun bişey
Olabilir canımBenim bir dier ikizim senmisin acaba biz senle unutulan aralarda kalan tüm şeyleri almışız alcazya yigenimden biliorum yeni evlenmistim birden banyoda kısa sürede koktu e balkonda olsa ne bileyim aman bı paket alayım dedim
Canım harika gerçekten bende böle almayı dusunuorum LCW dan alırım bende güle güle sağlıkla giyin inşallahBenim aldıklarım bunlar sabahlık normal diğerleri hamile sabahlığın kalıbı geniş hamile sabahlığı almaya gerek yokmuş iyiki bunu almışım
Teşekkür ederim canımCanım harika gerçekten bende böle almayı dusunuorum LCW dan alırım bende güle güle sağlıkla giyin inşallah
Bnde şimdi bakım sepeti ni aldım keçe bide dolap organize rleri
Aa süper kendinden olması kuzum ben burdan aldım puan yüksekti die bakalım inşallah güzel bişe gelirTeşekkür ederim canım
Bakım sepeti hangisini aldın bende yorum okuyorum hangisi iyi diye
Dolap organizeri almıcam aldığım mobilyanın kendinden bölmeleri var organizer işinden yırttım
Vala canım 30 haftaya kadar o kadar rahattım ki hani diyordum cok rahatım ana 30 bı doldu ben bir agırlastım anlamadım ben bide cogu seyımı yaptım gunluk isler bile zorlamaya basladı artık hani aksamları falan canım aldıklarını yıka utule esyaları gelene kadar falan bırakma hiç etiketlerinı sökmek bile iş yani dusunCanımmm benim de hedefim bu. 30.haftadan sonra birşey bırakmayalım diyorum da zor gibi. 28.haftaya kadar çalışıyorum. Eşyalarda o haftadan sonra gelecek. Tabi ayarlaması yerleştirmesi var. Ki ben öyle kıyafet vs. Olarak da çok birşey almadım.
Zor diyorsun dimi 30 dan sonrası.
Ya benim de bebeklerim maşallah çok hareketliler. Birde çok baskı oluyor karnıma organlarıma
Vala canım bende cok memnun kaldım bende ordan almıstım yıkamıstım hatta bugun utuledım katladım da valiz ıcın duzenleyıcıye koydum bu hafta hazırlıcam demıstım ya utuleyınce direk koydum duzenleyıcıye bende atayım kızlar kız annelerine de benımkıler fikir olsunKızlar aldığım pijamalar geldi bugün hepsinin kumaşı çok güzel tavsiye ederim lcwyi.
Aldıklarımın resmini paylaşırım fikir olsun sizede
Senin gelsin yorumuna göre bende bundan alayımAa süper kendinden olması kuzum ben burdan aldım puan yüksekti die bakalım inşallah güzel bişe gelir
Olur kuzum gelince atarım resmini dikislerine felan bakaim solerimSenin gelsin yorumuna göre bende bundan alayım
Bende bugün 30+6 yım ama göbüş sanki bugün daha büyüdü top gibi önümdeVala canım 30 haftaya kadar o kadar rahattım ki hani diyordum cok rahatım ana 30 bı doldu ben bir agırlastım anlamadım ben bide cogu seyımı yaptım gunluk isler bile zorlamaya basladı artık hani aksamları falan canım aldıklarını yıka utule esyaları gelene kadar falan bırakma hiç etiketlerinı sökmek bile iş yani dusun
Vala canım bende cok memnun kaldım bende ordan almıstım yıkamıstım hatta bugun utuledım katladım da valiz ıcın duzenleyıcıye koydum bu hafta hazırlıcam demıstım ya utuleyınce direk koydum duzenleyıcıye bende atayım kızlar kız annelerine de benımkıler fikir olsun
Çok iyi olur canımOlur kuzum gelince atarım resmini dikislerine felan bakaim solerim
Senin aldıklarında çok güzel canım güle güle kullanBende bunları aldım kızlar bı tanede sabahlık lı takım uzun var gorumcem almıstı pembe bıde bunları da ben almıstım hem carktan faydalanmıstım hemde yeni uyelerede indırım veriyor lc waıkıkı aklınızda olsun oyle cok uyguna gelmıstı
32+2 yım canım bende sen gıbı 30d an sonra bı anda gobek top gıbı dedıgın gibi olduBende bugün 30+6 yım ama göbüş sanki bugün daha büyüdü top gibi önümdecidden bazi şeyleri 30dan sonraya bırakmamak lazım gittikçe ağırlaşıyoruz siz ikiz anneleri daha da zor valla.
Evet canım bende memnun kaldım ne güzel senin yıkama ütüleme işi bitmiş kaç haftalık oldun sen
Hayırlı olsun güle güle kullanBenim aldıklarım bunlar sabahlık normal diğerleri hamile sabahlığın kalıbı geniş hamile sabahlığı almaya gerek yokmuş iyiki bunu almışım