Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ohh mis gibi kokar iyi yapmışsın canım düzenli sür çatlamasın
Bende tutamam canım hem son zamanlar beslenme ve su önemli Rabbim biliyor nasip olursa sonrasında tutarız.
Aynen öyle balım artık kazasını tutarız

Hindistan cevizi yağı bebe yağı dönüşümlü göbüşüme sürüyorum bende gogusede tabi uçlarına lansinoh kullanıyorum çok şükür çatlak falan daha olmadı inşallah olmaz annemde ablalarımda da olmamış bende onlara çekerim inşallah

Benim bir dier ikizim senmisin acaba biz senle unutulan aralarda kalan tüm şeyleri almışız alcaz ya yigenimden biliorum yeni evlenmistim birden banyoda kısa sürede koktu e balkonda olsa ne bileyim aman bı paket alayım dedim

Olabilir canım aralar da kalan şeyleri almışız valla aynen bende dedim alayım önümüz yaz kokmasın

Benim aldıklarım bunlar sabahlık normal diğerleri hamile sabahlığın kalıbı geniş hamile sabahlığı almaya gerek yokmuş iyiki bunu almışım

Eklentiler

• Screenshot_20220322-202732_LC Waikiki.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20220322-202716_LC Waikiki.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20220322-202702_LC Waikiki.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20220322-202651_LC Waikiki.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 41
Benim aldıklarım bunlar sabahlık normal diğerleri hamile sabahlığın kalıbı geniş hamile sabahlığı almaya gerek yokmuş iyiki bunu almışım
Canım harika gerçekten bende böle almayı dusunuorum LCW dan alırım bende güle güle sağlıkla giyin inşallah
Bnde şimdi bakım sepeti ni aldım keçe bide dolap organize rleri

Canım harika gerçekten bende böle almayı dusunuorum LCW dan alırım bende güle güle sağlıkla giyin inşallah
Bnde şimdi bakım sepeti ni aldım keçe bide dolap organize rleri
Teşekkür ederim canım
Bakım sepeti hangisini aldın bende yorum okuyorum hangisi iyi diye
Dolap organizeri almıcam aldığım mobilyanın kendinden bölmeleri var organizer işinden yırttım

Teşekkür ederim canım
Bakım sepeti hangisini aldın bende yorum okuyorum hangisi iyi diye
Dolap organizeri almıcam aldığım mobilyanın kendinden bölmeleri var organizer işinden yırttım
Aa süper kendinden olması kuzum ben burdan aldım puan yüksekti die bakalım inşallah güzel bişe gelir

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-22-21-12-01-424_trendyol.com.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 35
Vala canım 30 haftaya kadar o kadar rahattım ki hani diyordum cok rahatım ana 30 bı doldu ben bir agırlastım anlamadım ben bide cogu seyımı yaptım gunluk isler bile zorlamaya basladı artık hani aksamları falan canım aldıklarını yıka utule esyaları gelene kadar falan bırakma hiç etiketlerinı sökmek bile iş yani dusun
Kızlar aldığım pijamalar geldi bugün hepsinin kumaşı çok güzel tavsiye ederim lcwyi.
Aldıklarımın resmini paylaşırım fikir olsun sizede
Vala canım bende cok memnun kaldım bende ordan almıstım yıkamıstım hatta bugun utuledım katladım da valiz ıcın duzenleyıcıye koydum bu hafta hazırlıcam demıstım ya utuleyınce direk koydum duzenleyıcıye bende atayım kızlar kız annelerine de benımkıler fikir olsun

Bende bunları aldım kızlar bı tanede sabahlık lı takım uzun var gorumcem almıstı pembe bıde bunları da ben almıstım hem carktan faydalanmıstım hemde yeni uyelerede indırım veriyor lc waıkıkı aklınızda olsun oyle cok uyguna gelmıstı

Eklentiler

• Screenshot_20220322_213606_com.lcwaikiki.android.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220322_213524_com.lcwaikiki.android.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220322_213458_com.lcwaikiki.android.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 34
Bende bugün 30+6 yım ama göbüş sanki bugün daha büyüdü top gibi önümde cidden bazi şeyleri 30dan sonraya bırakmamak lazım gittikçe ağırlaşıyoruz siz ikiz anneleri daha da zor valla.
Evet canım bende memnun kaldım ne güzel senin yıkama ütüleme işi bitmiş kaç haftalık oldun sen

Senin aldıklarında çok güzel canım güle güle kullan

32+2 yım canım bende sen gıbı 30d an sonra bı anda gobek top gıbı dedıgın gibi oldu Vala hallettim canım sımdı hastane cıkısında sıram Allah izin verirse sende bu arada gule Gule git canım aldıklarını sağlıklı bir sekılde kucagımıza alırız da ınsallah artık rahat rahat mutlulukla giyeriz hepımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…