Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen 2 yastıkla yatıyorum zaten canım yoksa zaten gobegım den hıc kalkamam 😬

Ben sormadım canım zaten son haftalarımdayım tutamam gıbı hemen tansiyon yada kan sekerlı falan ac kalınca ister istemez oynuyor normalde yemekle aram hıc yoktu ama bebıslerden sonra kalvaltı bile hemen yapmayınca tum halim gıdıyor
Diğer hamilelikte birkaç gün disidna komple tutmuştum son haftalar olmasına rağmen sorun olmamıştı ama bunda seker var insülin kullanıyorum o açıdan tutamamayacagim maalesef.
Ben doktora sormadım ama bı yerde dinledim doktoru iftarda 3 litre icebilirsrn tut demiş bu zor bu ondan ben tutamicam bu sene
Bende tutamicam büyük ihtimal 😐
Tamamdır kızlar sağolun bende tutamam galiba kendime güvenemiyorum. Bütün dermanım kesiliyor Allah korusun düşeriz falan

Benim 7 paket bakım ortusu onlu oldu bide yıkanabilir var bende almam artık 🤗
Dışarıda falan kullan at olanlar pratik olur ama altını çok kirletmediyse ben evde o yıkanabilir olanı kullanmayı düşünüyorum bakalım. Şu düzenleyici çantalar çok pratik oluyormuş onu da ekle listene 😍

Dışarıda falan kullan at olanlar pratik olur ama altını çok kirletmediyse ben evde o yıkanabilir olanı kullanmayı düşünüyorum bakalım. Şu düzenleyici çantalar çok pratik oluyormuş onu da ekle listene 😍
Ya evet keçeden olan dimi bende gördüm hosuma gitti alicam bende

Eevt ya bı alamadım onu fiyatı indirime girio kargo bedava olsun die eklicek bise bazılarında bulamiom 🤭hergun kargo gelio eve küçük şeyler bitmio aklıma bide bişe gelio bugün de ne geldi bez poşeti kokmasin die o pahalı olan deilde migrosta varmış koraplast in ondan alcam pudralimis 🤭🤭🤭☺️

Eevt ya bı alamadım onu fiyatı indirime girio kargo bedava olsun die eklicek bise bazılarında bulamiom 🤭hergun kargo gelio eve küçük şeyler bitmio aklıma bide bişe gelio bugün de ne geldi bez poşeti kokmasin die o pahalı olan deilde migrosta varmış koraplast in ondan alcam pudralimis 🤭🤭🤭☺️
Kız balkon yok mu 🤭 valla yaparım balkona bi çöp kovası 🤣 günlük atarız
O kargo ücreti olmasa aslında güzel indirimde oluyor ama dediğin gibi yanına ekleyecek bir şey bulamıyor insan bu sefer de 🤭

Kız balkon yok mu 🤭 valla yaparım balkona bi çöp kovası 🤣 günlük atarız
O kargo ücreti olmasa aslında güzel indirimde oluyor ama dediğin gibi yanına ekleyecek bir şey bulamıyor insan bu sefer de 🤭
Var ama evde tekken atamassam sıcakta kokarsa bide ondan ☺️☺️☺️ dedim alayım Hepsiburada haftasonu kargo bedava yapio ama oda kıyaslayınca pahalı yine oda işime yaradı bazı seleri ordan da aldım😊😊

Var ama evde tekken atamassam sıcakta kokarsa bide ondan ☺️☺️☺️ dedim alayım Hepsiburada haftasonu kargo bedava yapio ama oda kıyaslayınca pahalı yine oda işime yaradı bazı seleri ordan da aldım😊😊
En fazla bebişle çıkar atarız kız 🤭
Evet hepsiburada trendyola göre pahalı oluyor ama kargo ücreti olmayınca avantajlı olur
Sen göğsüne sürmeye başladın mı bir şeyler
Benimki çatlamış 😅😅

En fazla bebişle çıkar atarız kız 🤭
Evet hepsiburada trendyola göre pahalı oluyor ama kargo ücreti olmayınca avantajlı olur
Sen göğsüne sürmeye başladın mı bir şeyler
Benimki çatlamış 😅😅
İnternetten organik Hindistan cevizi yağı aldım valla solucektim hiç yağlı hissi yok mis gibi yumasatio bide göbeğime sürerken hafiften sürdüm göğsümede o kaşıntısı gitti .sonra lansion göğüs ucu bide bişe daha dedi ondan alcam doktor yazmıştı kuzum

İnternetten organik Hindistan cevizi yağı aldım valla solucektim hiç yağlı hissi yok mis gibi yumasatio bide göbeğime sürerken hafiften sürdüm göğsümede o kaşıntısı gitti .sonra lansion göğüs ucu bide bişe daha dedi ondan alcam doktor yazmıştı kuzum
Kızlar bende çatlama bişey olmadı ama ben göğüsüme ve göbeğime hindistan cevizi kullanıyorum son 1.5 2 ay kala bi krem daha alırım sabah akaşm sürün ama

Kızlar bende çatlama bişey olmadı ama ben göğüsüme ve göbeğime hindistan cevizi kullanıyorum son 1.5 2 ay kala bi krem daha alırım sabah akaşm sürün ama
Aynen kuzum bende son iki ay iyi bı göğüs ucu kremi alırım ama bayıldım bu hindistan cevizi yağına hemde sürünce üstümde kirlenmio kokusu süper 🥰

Kızlar biberon olarak bunu aldım ben. Ödüllüymüş
İlk zamanlar süt tam gelmediği için mama veririz herhalde. Şuan indirimde
Hatta jokerbaby nin kendi sitesinde 56 TL ama kargo ücreti çıkıyor
Bulunduğunuz ilde mağazası varsa alabilirsiniz🤗
Çok Uygun muş ben phılıps avent aldım canım

Iyı geceler kızlar 🙂 uyudum uyandım uykum kactı dedim kızlar konusmustur gir bak😬😬 Vala ben bu hafta sonu hazırlıyorum son 1 2 eksik kaldı onlarıda 2 gune alıp hafta sonuna ınsallah bıyırmıs olup listeyi size tek tek yazıp atarım kızlar 🥰 en cok ıkız annelerine sesleniyorum 30.haftadan sonra bısey bırakmayın😬 suan cok zorlanıyorum pazar gunu e bebege gidip bi iki eksıgı alalım dedim yururken bısey yok ama bugun butun gun yattım desem yeridir artık agırlasmısım dedım yani 🤣 benim gobekte 30dan sonra asırı derecede buyudu belki onun da etkisi olabilir bı anda top gibi oluverdi herkezın ıyı olmasına cok sevindim bu arada benim zaman daraldıkca uykular kacıyor 🤣😬😬😬
Canımmm benim de hedefim bu. 30.haftadan sonra birşey bırakmayalım diyorum da zor gibi. 28.haftaya kadar çalışıyorum. Eşyalarda o haftadan sonra gelecek. Tabi ayarlaması yerleştirmesi var. Ki ben öyle kıyafet vs. Olarak da çok birşey almadım.
Zor diyorsun dimi 30 dan sonrası.
Ya benim de bebeklerim maşallah çok hareketliler. Birde çok baskı oluyor karnıma organlarıma

Ya evet keçeden olan dimi bende gördüm hosuma gitti alicam bende

Alt açma örtüsünü ben almadım 40 lı almıştım silinebilirde var alsamıydımki🤔
O keçeden olanı bende alıcam evde büyük rahatlık her ihtiyaç bir arada.
Bez poşeti bende aldım ebebekden uygun bişey 🤭🤭

X