Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sevdiğin seleri ye kuzum bastirsin ben kan vermekten korkuorum bide kaç kere bayıltıp alsınlar bari
Canımm benim benim koluma direk serum bağlar gibi bi kerede damar yoku açtılar en azından bi kere iğne batıralım yoksa ger batırmada daha kötü olur dediler sizde öuyle yapın eğer 3-4 defa kan verecekseniz en azından bi kere iğne acısı çektim

Evet iyi yapmışlar ah ah hiç sevemedim su kan vermeleri eşim sinir oluo çok korkuom zor zapdedio beni o gün bakalım neler yasicaz

Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavruma Allahım bu mutluluğun tarifi yok...
Çok şükür canım benim şu mübarek günde Rabbim ömrüne ömür sağlığa sağlık katsın hayırla sağlıkla kucağına alıp çıkmayı nasip etsin hastaneden

Ah canım keşke elimizde olsa bende yaptırmak istemedim ama doktor gelişimi önden gidiyor diye yaptır dedi midem ağzımda şuan saat başı kan alıyorlar
Bende yaptırmayı düşünmüyordum ama aynı şeyi dedi kilosu fazla gelişimi önce mecbur yaptırdım inanki zor doldurdum 1 saati kanı verdim çıkardım sonra ama benden bi açlık aldı sonra tokluk başka istemedi

Kızlar bu ikinci gittiğim doktor sag tarafıma bazen bişe batio yatarken dedim zaten yatma dedi düzde sağ tarafa da ben daha çok sola yatiom ama arada donuom bişe olurmu ki kafamı karıştırdı
Bir şey olmaz Allah ın izni ile canım.sadece sağ tarafa yatınca kalbe giden damarları mı gelen damarları mı baskılıyormuş oda tansiyon düşüklüğüne neden olabilir diyordu geçen makalenin birinde. Sırt üstü yatmak önerilmiyor ama bazen kendimi öyle buluyorum. Rabbim esirgesin bebişleri

Farklı farklı yapılıyor sanırım canım ya benden 1 kere açlık aldı sonra o verdikleri suyu içtim 1 saat sonrada tokluk aldı başkada vermedim

Kızlar bu ikinci gittiğim doktor sag tarafıma bazen bişe batio yatarken dedim zaten yatma dedi düzde sağ tarafa da ben daha çok sola yatiom ama arada donuom bişe olurmu ki kafamı karıştırdı
Olmaz inşaallah canım bende hep sağa tarafıma çok yatarım sürekli sola yatmaya zorluyorum kendimi ama ister istemez uyku içinde dönüyor insan

Kendi doktorum farketmez zaten sonrasında büyüyünce istesende yatamazsin dedi bende normalde sola yatiorum ama yorulup bazen sağda buluorum kendimi oda acı yapio ondan sordum korkuttu beni düz yatamiom ben aynen Allah'ım korusun minnaklarimizi

Olmaz inşaallah canım bende hep sağa tarafıma çok yatarım sürekli sola yatmaya zorluyorum kendimi ama ister istemez uyku içinde dönüyor insan
İstemizce yorulup gecioruz bazen bı ağrı oluo ondan sordum dedim plesanta mi var orda o arkadaymis ama o tarafa yatma dedi ondan dedim sizlere bide sorayım kuzum

Bende aynı şekilde istemiyordum mevcur kaldım 4 defa aldılar benden canım senin 25+1 ken felan bebeğim kilo ve boyu kaçtı benim şuan 9-10 gün önde
Farklı farklı yapılıyor sanırım canım ya benden 1 kere açlık aldı sonra o verdikleri suyu içtim 1 saat sonrada tokluk aldı başkada vermedim
her yer farklı yapıyor demek ki canım artık halim kalmadı

Aynen canım genelde sağ sol fark etmiyor. Bende sağ tarafa yatınca çabuk acıkıyorum
Zaten az öne fazla eğilsen içeriden tepki geliyor düzelt kendini yerim dar sığamıyorum mu diyor artık ne diyorsa

Yok canım bişey olmaz sırt üstü yatma dedi ama sağına yat sol tarafına ağırlık ver dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…